| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 19:29 | |
| Tas sapnų valdymas nėra sunkus :DD Aš tai kai pamenu tai sapnavau kai visi gazetai dainavo ir labiausiai atsimenu Reitos veidą kai jis dainavo, bet toks juokingas buvo, kad ir dabar atsimenu :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 19:32 | |
| aww koks Shalambalaram. sapnas o.o n_n
jei apie sapnų valdymą..kažkaip netyčiukais buvau apsikaičius apie tai ir vieną naktį savęs sapne pasiklausiau ar sapnuoju ar ne xD keista eh. (?) | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 19:42 | |
| Man tai labiausiai patinka kai gali pats pabust iš košmaro :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 19:49 | |
| o kaip čia tą sapnų valdymą įvaldyt? o.o | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 19:59 | |
| uh nežinau.. pati norėčiau mokėt valdyt x D tuomet kai pasiklausiau savęs sapnuoju ar ne..tada man kažkaip netyčiukais užbangavo ir..ir.. nemoku paaiškint nes pati nesuvokiu xD gal "kiauramiegiu" miegojau ar ką.. O.o | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 20:06 | |
| nu jo, būtų gerai, nes aš per savo sapnus pievas darau :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 20:19 | |
| Kai sapnuoji reikia suvokt kad tai ne realybė, o sapnas. Bet aš pati ne visada suvokiu kad tai sapnas :DD Ir galvoji apie tai ką nori pamatyt. Nors ne visada reikia suvokt kad tai sapnas kartais reikia pagalvot ką nori pamatyt ar kaip nori kad atsitiktų :DD Man lengviausiai būna tai pabust :DD Dabar pagalvojau, kad kažkodėl dažniausiai sapnuoju Miyavi :DD Ir šiandien kai sapnavau tai aš jo dukrai iš ketvirto aukšto ( iš savo balkono) ant galvos numečiau kriauklę kažkokią :DD (O jis atseit gyveno pirmam aukšte.) Tada jo žmona klausė kas buvo, o jis manęs net nepaskundė :D sakė kad nieko nebuvo, o ji tik pargriuvo ir susitrenkė galvą (nors ji ten buvo gal ir nualpus :D ) Tada mane kažkas užpuolė mano balkone atėjęs iš lauko per langą :DD Ir pagalvojau apie Miyavi:D Tada atsiradau pirmam aukšte prie jo durų ( kurios buvo kaip nuosavam name ) o jis išsigando manęs kad dar jo nesumuščiau :DD Bet pagalvojau kad norėčiau jog jis nepabėgtų ir mane išgelbėtų nuo to kur mane užpuolė, nes ir tas buvo prie manęs ir pakėlęs nuo žemės už kaklo laikė ( gal ten smaugė mane xDD bet veidas tai buvo baisus :// ) Ir tada Miyavi mane išgelbėjo :DD O tas užpuolikas liepė man pasakyt skaičius ar valandas :D Kada arbatos eisim gert :DDD Bet tie sapnai įdomūs būna :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 20:23 | |
| ;oo įdomūs sapnai :DD aš tai retai atsimenu ką sapnuoju :DD nes dažniausiai tai būna nesąmonės :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 20:34 | |
| Mane tai nervina kai neatsimenu :// Bet labiausiai nekenčiu sapnų kai plaukiu čia yra baisiausia. Arba kai guliu ežere ant dugno (bet čia tiksliau toks vienas buvo, kiti tik labai panašūs) po vandeniu ir jaučiu po savim švelnų smėlį, o rankom - žoles. Žiūriu į viršų ir matau šviesą ( kai būna po vandeniu kokios foto padarytos ar video į šviesą :DD Nu kažkas panašaus :DD) Ir galiu kvėpuot, o kūno pajudint negaliu. Tik pirštus :/// Mama juokauja kad praeitam gyvenime buvau paskandinta gal :DDD Bet iš tikro tai man nelabai juokinga kai šitaip bijau vandens | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 24th 2012, 22:31 | |
| Aš tai knygą iš bibliotekos turiu,ten labai geri pamokymai,kaip sapnus valdyt. Galima ir valdyti, kaip sakė Minga,kaip nori sapną pakreipt,bet galima ir miegant,kad tavo dūšia pakiltų iš lovos. Žodžiu,matai save gulintį.. Galima ir toliau nukeliaut taip,tik labai pažengęs turi buti.. ir aišku,į dievą tikėti reikia,nes į tavo kuną gali demonai pasikėsinti.. na,čia kiekvieno reikalas,tikėt ar ne. Aš pabandžiau tik kartą,bet bijau dėl to,kad netikiu į dievą. Dar gyvent noriu.:D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 11:06 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:29. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 13:19 | |
| KaminariKatsu. Man pačiai nepamenu ar buvo, bet kažkas pasakojo kad buvo taip :DD (Kažką norėjau pasakyt dar, bet netyčia pamiršau :DDD ) Aš kažkada sapnavau kad guliu savo sesės lovoj ( musų lovos į tą pačią pusę pastatytos. Jos prie vienos sienos o mano prie kitos :D ) ir žiūriu į spintą. Bet tas jausmas buvo toks realus, o paskui pabundu ir guliu taip pačiai kaip sapnavau. Man kartais nelabai patinka kai sapne jauti kažką. Pvz: kai susitrenki ar kai prilieti kažką :// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 14:11 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Jums taip būna,kad juokiates arba verkiat per sapną, o atsibundat ir žiū- per skruostą ašarėlė ritasi?
patikėk būdavo seniau,sapnuoju kad verkiu ( kasnors baisaus nutinka ) ir staiga pabundu nuo purtymo,sako močiutė mane žadindavo po pusę valandos,nes paryčiais isteriškai garsiai verkdavau ir neišeidavo niekaip manęs pažadinti, būdavo pabundu visa nusiverkusi. - Shalambalaram. rašo:
- Žodžiu,matai save gulintį.. Galima ir toliau nukeliaut taip,tik labai pažengęs turi buti.. ir aišku,į dievą tikėti reikia,nes į tavo kuną gali demonai pasikėsinti.. na,čia kiekvieno reikalas,tikėt ar ne. Aš pabandžiau tik kartą,bet bijau dėl to,kad netikiu į dievą. Dar gyvent noriu.:D
tu manęs negąsdink..aš mažytė dažnai mieguose save iš viršaus matydavau. tiesiog matau miegančią iš viršaus kažkur iš kampo ir viskas. galvojau,kad čia tokie sapnai. o gal..? . | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 15:00 | |
| Miss_Ugne o gal ne sapnai :DDD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 16:24 | |
| Ugne,dar negirdėjau,kad žmonės sapnus valdo net nesistreniravę.. Na,bet būna iššimčių :DD Nėra ko bijot,manau.. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 17:45 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Pas mane tai nebūna nakties,kad nesapnuočiau. Ir beveik visada atsimenu ką sapnavau. Kartais būna (retai čia) kad juokiuosi per sapnus.. Jums taip būna,kad juokiates arba verkiat per sapną, o atsibundat ir žiū- per skruostą ašarėlė ritasi?
Man būna kad juokiuosi :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 17:50 | |
| O! Atsiminiau ką norėjau pasakyt :DD Kad visi nakty miegodami sapnuoja, bet ne visada tai pamena ir galvoja, kad nesapnavo :DDD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 17:53 | |
| Jo,sapnuojama kokia 50 sapnų per naktį. O žinot ką? Visi sapnai trunka 6-8 sekundes,bet atrodo,kad jie buvo ilgi. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 25th 2012, 18:12 | |
| Man atrodo kad 10min arba daugiau | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 13:35 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:30. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 16:02 | |
| Aš tai dažnai sapnuoju kad bėgu arba plaukiu, ir tuo metu juda mano kojos O.o | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 16:08 | |
| aš penktadienio naktį sapnavau, kad dariausi manikiūrą :DD bet čia čj iš pasąmonės, nes šeštadienį buvo giminių balius, ir reikėjo nagus tvarkytis, bet aš to manikiūro pasidaryt nespėjau :DDD | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 18:08 | |
| nežinau aš retai atsimenu ką sapnuoju, bet kaip atsimenu tai būna gana įspūdingi sapnai :D kartais sapnuose vis laukiuosi... nežinau nesmagiai mane tokie sapnai nuteikia.. O košmarų per visą savo gyvenimą sapnavau tik ant rankos pirštų, bent kiek pamenu.. bet jie irgi būdavo tikri košmarai.. su labai keistu veiksmu.. :) sapnai pasąmonės žaidimas, ten prasikala visos mūsų baimės, pastebėjimai, svajonės ir t.t. kažkur skaičiau, kad galima sapnuoti žmogų, kurį tarkim matei prasilenkdama gatvėje, neatkreipei dėmesio, bet tiesiog tavo pasąmonė jį įsiminė. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 18:16 | |
| - Sima~ rašo:
- Aš tai dažnai sapnuoju kad bėgu arba plaukiu, ir tuo metu juda mano kojos O.o
kaip mano katinas:DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 18:18 | |
| aš seniau labai dažnai sapnuodavau košmarus, dabar nebe. ir pastaruoju metu pradėjau prisimint ką sapnuoju. labai dažnai sapnuoju klasiokus ;// | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|