| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:03 | |
| Mano košmarai būna kai plaukiu, nerandu namų, einu namo naktį, kai sapnuoju vaiduoklius ir kai mane kažkas persekioja :DD O šiaip kartais galima ir ateitį susapnuot Ir ne vieną kartą jau taip yra buvę. Kaip RaMi sakė sapnuojam baimes, svajones ir pan. Ir kai sapnuoji nepažįstamą žmogų, tai jį galėjai matyt vos kelias sekundes, o pasąmonė jį atkuria sapnuose ir veikėjai pasirodo įvairūs :DDD (eina sau kaip man sunku aiškint rašant, o ne sakant xDDD ) | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:15 | |
| aš dažnai sapnuoju ateitį, bet tolimą. rugsėjį sapnavau prancūzų pamoką. sausį mano sapnas išsipildė - ji buvo lygiai tokia pati, kaip ir mano sapne :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:20 | |
| Man tai net nekeista kai susapnuoju ateitį :DD Man labai nepatinka kai susapnuoju kažką o kitą dieną galvoju ar tai buvo realu ar ne :DD (čia ne į temą, bet žiūriu ir žiūriu į haruhi parašą :DD ) | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:23 | |
| jo jo, tada visą dieną tik ir galvoji apie sapną :DD
jo, aš irgi į jį žiūriu, Tora tūsinas :DDD o ten antram plane hiroto nugara *drools* | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:27 | |
| Linksma žmogui :DD
Geriausiai norint sapną atsimint reikia jį užsirašyt :DD Gal dar kas iš jūsų pasivaikšto per miegus? :D
| |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:30 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:34 | |
| Tai gali ką nors išpasakot :D gerai kad aš tai ne :DD Bet mano sesė tai pakalbėdavo, pasivaikščiodavo, paverkdavo ir paskui nueidavo miegot :DD
| |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:37 | |
| aš nieko gero nekalbu. gal. mama sako, kad nieko nesupranta, ką aš kalbu. o tai yra gerai :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:44 | |
| Aš tai vieną naktį per miegus ėjau dėtis kojines :DD turbūt šalta pasidarė :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:46 | |
| - Sima~ rašo:
- Aš tai vieną naktį per miegus ėjau dėtis kojines :DD turbūt šalta pasidarė :DD
čia tipo miegodama? ar šiaip? :DD nes aš tai neatsimenu ką naktį veikiu, mama papasakoja :DD kažkada ėjau prie kieno durų, bet mama sustabdė :DD tada nuėjau atgal į lovą :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:52 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Aš tai vieną naktį per miegus ėjau dėtis kojines :DD turbūt šalta pasidarė :DD
čia tipo miegodama? ar šiaip? :DD nes aš tai neatsimenu ką naktį veikiu, mama papasakoja :DD kažkada ėjau prie kieno durų, bet mama sustabdė :DD tada nuėjau atgal į lovą :DD Miegodama :DD, pradėjau vaikščiot po namus, mama atsikėlė ir klausė ką aš ten darau, o aš neregavau. Čia buvo vienintelis mano lunatikavimas, bet vistiek nesuprantu kam man tų kojinių reikėjo :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 19:53 | |
| aš kažkaip nustojau dabar, seniau tai lunatikavau dauug :DD | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 20:00 | |
| dažnai paauglystėje lunatikuoja žmonės..:) tik žinau,kad vardu kviest negalima lunatiko ypač jis kur nors tarkim pavojingai atsistojęs ar šiaip :) | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 20:09 | |
| Kai mane juokas paėmė su tom kojinėm :DDD Tai jeigu šalta buvo nu tai reikėjo jų :DD Kartais baisu kad tie kurie vaikšto per miegus neišeitų pro duris kur nors pavaikščiot po laukus :// :DD Geriausia tai kai mano sesė eidavo į virtuvę pasėdėdavo ant kėdės ir grįždavo atgal miegot :D vieną kartą tai į užuolaidas bandė įsisukt :DDD Bet tie lunatikai :DD tai vaikšto atsimerkią ( gerai, kad atsimerkią nes dar atsitrenks į kokią sieną :DD man užteko ir pabudusiai tamsoj į duris atsitrenkt su galva xDD ) ir jų akys tokios kažkokios bespalvės atrodo Tai ne tik paauglystėje lunatikuojama, bet daugiausiai tai vaikystėj, o vėliau tai išauga, bet vistiek kartais kalba per miegus :DD Mes tai visus tokius šaukiam vardu, bet nelabai reaguoja jie. O jei ir sureaguoja tai pareina atgal arba į lovą :)) | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 20:16 | |
| Nu mane irgi paėmė juokas kai mama papasakojo ką aš ten išdirbinėjau, bet keista buvo kai atsikėliau ir pamačiau kad aš su kojinėm, nors neatsiminiau kad su jom būčiau užmigus :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 20:23 | |
| Gerai čia :DD užmiegi tik su pižama, o ryte jau atsikeli su rūbais. pvz kai eini į mokyklą :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 21:00 | |
| - haruhi rašo:
- jo, aš irgi į jį žiūriu, Tora tūsinas :DDD o ten antram plane hiroto nugara *drools*
Tai gal trečiam? Aš vis nesuprantu,kodėl lunatiko vardu šaukt negalima.. Kažkada galvojau pasidomėsiu,bet vis pamirštu :D Aš dabar tą sapnų gaudyklę turiu,nelabai košmarus sapnuoju. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 26th 2012, 21:03 | |
| Tai jeigu pašauksi jis pabus, bet taip niekad jie ir nepabunda :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Vasaris 27th 2012, 18:04 | |
| aš tai neprabundu, kai mane pašaukia :DD aš miegu, kaip užmušta :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 1st 2012, 19:15 | |
| Gerą sapną sapnavau :DD Kad gazetai buvo Lietuvoj. Ir žinau kad žiūrėjau TV ir ten kažkokioj laidoj (panašiai kaip "Valanda su Rūta" ar kažkaip xDD )kažkas panašaus kaip inerviu buvo su Reita ir Uruha :DD Tada buvo kad rodė tik Uruha ir jis dar lietuviškai kažką pasakojo :DD Paskui dar kažkaip atsiradau ten nors gal tik šiaip vaizdą mačiau kaip prieš ar po laidos Uruha kalbėjo su Ruki :D ir žinau kad kitoj laidoj turės būt Kai ir Aoi :D Tai šiandien sapnuosiu Kai ir Aoi :DDD Bet galvoju kaip faina, kad Uruha moka kalbėt lietuviškai nors ir sunkiai bet suprantamai :D Paskui pabudau, apsidairiau ir galvoju: Kokia nesąmonė, galėjo būt tikrovė, o ne sapnas :// :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 1st 2012, 21:40 | |
| Geras sapnas Minga :DD. Šiaip aš dabar gal 2 naktis iš eilės Gazetus sapnavau :DD. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 2nd 2012, 13:46 | |
| aš irgi norėčiau juos susapnuot ;// bet aš jau nk nebesapnuoju, net kavos nebegeriu!! :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 2nd 2012, 13:55 | |
| Aš šiandien vėl juos sapnavau :DD. Sapnavau kad jie sukūrė naują pv dainai 'tomorrow never dies' ir Rukio veidas buvo visokiom spalvom išpaišytas :DDD. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 2nd 2012, 14:23 | |
| Tai va kur Kai ir Aoi buvo, kad jų laidoj mano sapne nebuvo :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 2nd 2012, 14:39 | |
| Rimtai, Sima gazetus vagia.. Turėjau sustikt su jais,o jie neatėjo. Tai va kur jie buvo,begėdžiai ._. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|