| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 3rd 2012, 07:56 | |
| Kadangi artėja pilnatis, mano sapnai eilinį kartą darosi šyzovi. Bene nerealiausi mano sapnai būna apie kanjoną. Nežinau kodėl, bet man kanjonai yra kažkas nerealaus. Ir gal čia iš pasąmonės kažkas eina, kad gan dažnai juos sapnuoju. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 02:41 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- O žinot,ką aš sapnavau. Žodžiu, kažkokioje klasejė, kažkoks verslo susirinkimas,ir mane pakvietė vienas mano draugas,nes jis norėjo su japonu vienu susitart, bet per skype, ir kad aš vertėja bučiau. Paskambino tam japonui per skaipą,ir aš pradėjau su kuo kalbėti apie bet ką... O tie visi žiuri į mane,ir galvoja,kad aš ten dėl jų reikalų su juo kalbu.:D
Tada aš tam japonui taip pajuokaudama sakau,kad gal Gazetus susitinka pro retą. Jis man sako,jo,esu bendravęs. Aš iškart " :| " Tada jis pasiėmė savo laptopą,ir nuėjo prie lango.. O jis dangoraižyje buvo, atsiverė visas Tokijas prieš akis.. Ir jis man parodė, kur yra PS company pastatas. Taaaip netoli buvo. O aš,kadangi biškį treniravausi sapnų valdymo,suvokiau kad sapnuoju,ir viską kaip man paranku buvo pakreipiau.:D Padariau taip, kad jie atsirado prie to japono,kalbėjau su Gazetais per kamerą. Dar iš kažkur išdygo haruhi, Sima, Ugnė, Sulli, žodžiu,visa chebra:DD Dėl Rasos, netgi Haruhi prie to pc atėjo,ir kalbėjo su ja! :D Žodžiu,mano sapnas labai protingas buvo. Ir mano pasąmonė pirmą kartą Kai normalius plaukus padarė,nes visad žali budavo,tokie neoniniai... Atsikėliau,tai net 10 min šypsojausi.:D toks fainas sapnas. taip ir bandau įsivaizduoti, kad sapne buvau meška iš facebook'o foto arba šita azijietė su cigarete burnoj :DDD šiaip aš iš savo gyvenimo pastebėjau, kad jeigu sapnuoju kažką blogo, tai realiai gyvenime atvirkščiai nutinka. tarkim, pamenu, prieš brandos egzaminų paskelbimo dieną, naktį sapnavau, kad kruvinom ašarom raudojau dėl anglų egzamino rezultatų ir mane anglų mokytoja apsikabinus raudančią ramino, ir ką, kitą dieną sužinau, kad gavau 98%. ir daug tokių pavyzdžių. ech, jei kalbant apie jrock, tai pastarąjį kartą gerą sapną apturėjau su Hazuki iš lynch., bet dabar niekaip neatgaminu jo :( už tai ir mėgstu į šitą temą savo sapnus surašyt, nes po kelių metų atsiverčiu nuo pat pirmo puslapio, skaitau ir žvengiu. vienus sapnus atsimenu, o kitus, atrodo, lyg pirmą kartą girdėčiau. paskutinis sapnas, kurį prisimenu, buvo tas toks vienas iš lievų. labai bijojau pramiegoti paskaitas, nes kažkurią dieną žadintuvas nesuveikė ir likau miegot iki pietų, o po to turėjau nemažų problemų, tai na žodžiu dėl žadintuvo kaip ant adatų buvau, ir sapnuoju, kad atsibundu, pasižiūriu telefone į valandas ir suprantu, kad pramiegojau. žiauriai susikrimtau, o po kiek laiko iš tikrųjų atsibudau ir maniau, kad mano sapnas buvo tikrovė, po to žiūriu į laikrodį, kad blemba nieko aš nepramiegojau, viskas normaliai, galima į paskaitas ruoštis :D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 07:38 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:31. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 08:53 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Sapnavau X Japan last live :DDDD va tai bus klausyt Xsų prieš miegą... Bent gerai kad nesumaniau rewatchint "Nightmare on elm street" brrr.
aš X Japan kai prisiklausau einant miegot,tai nebeužmiegu,tik apie Hide ir begalvoju,baisu net pasidaro . | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 10:25 | |
| aš tai vis dar vos ne kas antrą naktį sapnuoju, kad geriu kavą :DD ir vis nepasižiūriu, ką reiškia sapnuot kavą.. *nelekia pasižiūrėt* oo taip - Citata :
- Jeigu sapnuojate, kad geriate kavą, vadinasi, draugai nepalaimins jūsų vedybų.
oo taip, ir ten dar rašo, jeigu kepini kavos pupeles, ištekėsi už užsieniečio *party hard* :DDD nuu kąąą rasa, laukia vedybos su japonu! :DD *party hard Tora style* | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 11:51 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:30. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 12:39 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Miss_Ugne rašo:
- KaminariKatsu rašo:
- Sapnavau X Japan last live :DDDD va tai bus klausyt Xsų prieš miegą... Bent gerai kad nesumaniau rewatchint "Nightmare on elm street" brrr.
aš X Japan kai prisiklausau einant miegot,tai nebeužmiegu,tik apie Hide ir begalvoju,baisu net pasidaro . Jei jau apie hidę..Tai prisiminiau nuotrauką kurioje jis man primena išprotėjusią lėlę - maniaką, kuris ir taikosi tave nudėti.. brrr... O ką tu apie hidę galvoji? gaila,kad tokie nuostabūs žmonės palieka anksčiausiai.. labai jį gerbiu ir net nenoriu tikėti,kad jis miręs,ne aš ne iš tų isterikių kurios verkia,tiesiog paklausius X Japan dainų dabar.. atrodo jis akyse stovi. męs biški off-topic einam | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 16:29 | |
| Aš tai paskutiniu metu dažnai dangų, mėnulį sapnuoju :DD Arba sapnuoju kažkokią vietą kurios aš gyvenime nesu mačius O tiksliau nuo ko mirė Hide | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 18:46 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 18:53 | |
| Aišku. Bet žiauru, kam jis pasikorė | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 19:01 | |
| - Minga rašo:
- Aišku. Bet žiauru, kam jis pasikorė
po vakaro "baliaus" su draugais jis buvo rastas pakartas rankšluosčiu prie durų rankenos. manoma kad jis pasikorė pats.,esą jį pana paliko. daugelis fanų kaltina Yoshiki. (ot ožiai. ) aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 19:22 | |
| - Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
po vakaro "baliaus" su draugais jis buvo rastas pakartas rankšluosčiu prie durų rankenos. manoma kad jis pasikorė pats.,esą jį pana paliko. daugelis fanų kaltina Yoshiki. (ot ožiai. )
aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) O tai Yoshiki ką padarė kad jį kaltina ? | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 19:24 | |
| - Minga rašo:
- Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
po vakaro "baliaus" su draugais jis buvo rastas pakartas rankšluosčiu prie durų rankenos. manoma kad jis pasikorė pats.,esą jį pana paliko. daugelis fanų kaltina Yoshiki. (ot ožiai. )
aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) O tai Yoshiki ką padarė kad jį kaltina ? nežinau iš lempos,matyt vilties netekę fanai beleką kas papuola jau kaltint pradėjo. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 19:31 | |
| - Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
- Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) O tai Yoshiki ką padarė kad jį kaltina ? nežinau iš lempos,matyt vilties netekę fanai beleką kas papuola jau kaltint pradėjo. Tai kai... Tai jei jis nieko nepadarė, kam jį kaltint už nieką :// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 19:43 | |
| - Minga rašo:
- Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
- Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) O tai Yoshiki ką padarė kad jį kaltina ? nežinau iš lempos,matyt vilties netekę fanai beleką kas papuola jau kaltint pradėjo. Tai kai... Tai jei jis nieko nepadarė, kam jį kaltint už nieką :// atsiranda visokių idijotų xD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 19:57 | |
| - Uru'mi rašo:
aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) gal dw nerašinėkit čia tokių vėjų.. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 20:00 | |
| - Sulli. rašo:
- Uru'mi rašo:
aš manau jį tie draugeliai su kuriais gėrė pakorė iš pavydo ar ką.. ( čia tik mano nuomonė) gal dw nerašinėkit čia tokių vėjų.. pasakiau savo nuomonę. : )) nes man neatrodo,kad Hide galėjo pats pasikart. nes paskutinėmis dienomis nieko blogo neįvyko . (nebent kas asmeniškai. ) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 20:05 | |
| taip, tau geriausia žinoti, kas su jo vidiniu pasauliu buvo, ir kaip ten viskas nutiko. šitokiom absurdiškom spekuliacijom terši jo atminimą. leisk žmogui ilsėtis ramybėje. nedraudžiu tau turėt savo nuomonę, bet jau tokius vėjus viešai geriau facebook'e rašyk, o ne čia, nes jaučiuosi asmeniškai atsakinga už šitą forumą ir jo reputaciją.
ir iš viso nustokit kiekvienoj temoj kelių psl. off topic'ą daryt, nes tada temos bet kokią pradinę reikšmę praranda ir gaunasi balaganas.
| |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 20:06 | |
| - Sulli. rašo:
- taip, tau geriausia žinoti, kas su jo vidiniu pasauliu buvo, ir kaip ten viskas nutiko.
šitokiom absurdiškom spekuliacijom terši jo atminimą. leisk žmogui ilsėtis ramybėje. nedraudžiu tau turėt savo nuomonę, bet jau tokius vėjus viešai geriau facebook'e rašyk, o ne čia, nes jaučiuosi asmeniškai atsakinga už šitą forumą ir jo reputaciją.
nepatinka - ištrink. nedraudžiu . :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 20:08 | |
| čia ne darželis, kad aš dar turėčiau post'us debiliškus trinti. geriau padarykit paslaugą ir pasistenkit, kad tokių iš viso nebūtų. aš turiu ir įdomesnių būdų praleisti šeštadienio vakarą, nei sekt kiekvieną post'ą ir nusišnekėjimą. truputį pagarbos ir sveiko proto nepamaišytų.
| |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 20:12 | |
| mažiau nervintis reikia :)) kievienam neketinu įtikti. o jei nepatinku ir čia būdama trukdau - pasakyk,galiu nesilankyt,varge.. kam gadintis sau nuotaiką? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 20:19 | |
| Džiaukis, kad nesu egocentrikė, nes už tavo komentarus, nukreiptus asmeniškai į mane, jau būtum užsidirbusi ban'ą. Vietoj to, kad putotumeisi, atsižvelk į duotą pastabą ir tiek. Aš jau ir tai čia labai retai kada dėl forumo tvarkos klausimą keliu, tai nors kiek turėk gėdos ir pasilaikyk savo zirzalus mamai. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 10th 2012, 23:52 | |
| Cat fight!!! *brings coke and popcorns*
O jei į temą, tai pastaruoju metu daug sapnavau, kad mane vis skirtingi vyrai veža namo. Galvojau, gal tai ženklas ir reik teises išsilaikyt ar ką. :D Bet po vakar pasirodė, kad tai tebuvo kažkokia aliuzija į realybę. Gal po saulės audrų ir pilnaties atsivėrė mano čachros ir atsiskleidė parapsichologinės galios. :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 11th 2012, 11:35 | |
| Šiandien sapnavau, kad Tora vaidino kažkokiam debiliškam veiksmo filme, kur medžiai-monstrai iš pragaro kovojo prieš monstrus iš dangaus | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|