| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 3rd 2008, 17:11 | |
| *verkia is pavydo*
Kad amn taip.......alio....cia juk faina!!!Biski keista, nes gaze tiek nesapnavai XDDDD PZ, noriu ka nors susapnuot...>.< *verkia kampe* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 3rd 2008, 17:56 | |
| šiaip ir su gaze panašiai buvo. tada irgi biškį peršikau :D ir kai pasiskundžiau nuo to laiko labai reitai kada juos vėl besusapnuoju =___= bijau, kad ir dėl kattunų ką tik prisikalbėjau :D | |
|
| |
kakava. ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 10 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 10th 2008, 16:54 | |
| O aš šiandieną savo Takeru sapnavau. *(; Nuostabu. :inlove: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 10th 2008, 17:03 | |
| nu va. pagaliau! pas mane tai porą savaičių tęsiasi sapnų su Akame epopėja :D traumuota psichika pas mane :D Takeru man rodos tik vieną kartą sapnavau, bet linksmas sapnas buvo *w* | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 10th 2008, 17:17 | |
| - kakava. rašo:
- O aš šiandieną savo Takeru sapnavau. *(;
Nuostabu. :inlove: TAKERU?Ble, nu negaliu..as ji net gyva besisypsanti ir lakstanti ir sirdeles rodanti amciau ir ne karto ensapnavau..isvis, why in the name opf god as nieko nesapnuoju..?kazkokia liga amtyt... :weeee: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 12:47 | |
| nu ok tikrai neketinu pasakoti visų sapnų su Akame. o juos jau sapnuoju ištisas porą savaičių :D jau kažkada mėginau įamžinti dalį sapnų, bet patys pamenat kuom viskas baigės -.-
šiandien esu žiauriai pikta, nes sušiktas budilnikas nutraukė sapną su Kame-kun :weeee: o viskas buvo taip:
ėjau į parduotuvę IKI lazdynuose. Prie jos mačiau amerikiečių turistus su vandens buteliais, kurie mėgino fotografuot chruščiovkes :D įeinu į pardą ir jau buvau beeinanti per tuos metalinius vartelius, besisukančius aplink, kai kairėje pamačiau stovintį sumuštą Kame *w* sumušimai tai tip top kaip iš Gokusen 2 XD ir aš vis dar beeidama jam lietuviškai pasakiau:"jei reikės ko nors, tai sakyk. aš būsiu parduotuvėj". tada įėjau per tuos vartelius ir pamačiau, kad Kame seka man iš paskos. esmė ta, kad šiaip babkių daug neturėjau. tai tikriausiai būčiau jį apipirkus, o pati likčiau alkana. again :D pasirodo aš kažkaip netyčia nuvariau į atskirą alkoholio skyrių. tada pasakiau, kad reik mum eit kitur, bet dar paklausiau ar jam iš čia nieko nereik. ir jis pasakė, kad visai norėtų SIN (sidro tipo). tik vat dabar nepamenu ar čia jo toks bajeris buvo ar čia rimtai.. žinau tik tiek, kad niekas jam SIN nepirko :D beeidami iš alkoholio skyriaus pamatėme, kad tame skyriuje dar yra toks kaip prekystalis-šaldytuvas. o jame induose buvo sudėtas tarkuotas fermentinis sūris. už pardavėjos nugaros dar matėsi vaisvandenių buteliukai. jisai pasakė, kad norėtų sūrio ir vandens. vandens nebebuvo, nes tie turistai amerikiečiai viską nusipirko. tada pardavėja paklausė ar mes norim sūrio, kuris kainuoja 36lt/kg ar 38lt/kg. aš tylėjau, nes ne man to sūrio reikėjo. o Kame taip nedrąsiai padelsęs kokias 2-3sek pasakė, kad už 36lt/kg. aš nujaučiau, kad jis taip sako ne todėl, kad jam tas sūris skanesnis, o todėl, kad jis pigesnis. vaikinas nenorėjo, kad aš dėl jo labai išlaidaučiau :socute: aš į jį taip pažiūrėjau ir.... mano ausis pasiekė žadintuvo skambesys :wary:
dar pamenu, kad šią naktį sapnavau Kajitoku, o po to ir Noru-chan :uh-oh: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 13:18 | |
| Wow..nu zinai, del Kames, tai me butu paskutinius marshkinius atidavus, dar pardavus kokiam shalimam Lombarde savo mobiliaka, ar dar ka, pasa XDD ŠANSU DAKARA!!!! *Įsivaizduoja kaip po obelim maitina Kame vynuogėm su sūriu, o jis atsirelaxavęs padęjes galvą ant Kajitoku kelių...* :inlove: :inlove: :inlove:
Heh? Mane sapnavo? Ir ką mes ten jau su Noru išdarinėjom??? :grin: :great: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 13:26 | |
| eeeeeeeeeeeeeeeeeeee KAME IS MINE! *žudiko akys*
ne nu buvo du atskiri sapnai su jumis.. su tavim, tai kažkokiam kambary buvom ir kažką darėm :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 13:28 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- su tavim, tai kažkokiam kambary buvom ir kažką darėm :D
Ne nu blem...gerai, nepasakosiu kokios dabar perviškos mintys iškilo po šito sakinio XDDDD :grin: :great: :great: :great: Anou...niekur neužrašyta, kad Kame OWNED!!! :evil: ŠANSU!!!ŠANSU!!! Niahahahhahahaa :evil: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 13:36 | |
| ej nu bleee.. negi tau neužtenka Daisukės? arba arba.. to Hayamio :weeee: svarbu visus pasigriebt.. nu mes ten kažką su sienom darėm.. žinau kad kažkokia juosta sienoj buvo išvaškuota ir tu joje braižei ornamentą /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 13:43 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- tu joje braižei ornamentą /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
Ne nu..ne ornamentaS O retard'ystės pirma forma XDD Čia turbūt gerokai apsipūtus buvau :grin: ANyways, eilinį kartą šiandien sapnavau, kad fotografuoju...nuogus...na pačios žinot ~.~'' Ir dar sapnavau kaip man pagaliau atveža naują sofą...Yay! pagaliau ją šiandien gausiu!!*boogie dance* ANou..na ok, palieku aš tą Kame ramybėj..vis vien dabar dėl Hayami Mokomichi svaigstu...o dar Kai, Daisuke turiu su Hitsugi...pakaks man, nesu godi :wary: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 14:03 | |
| awwwwww....tas sapnas toooooks mieeelas! :pu: :pu: :pu: :pu:
aww..mane?! ^___^♥ happi desu!~♥
ne,Kajitoku,man rodos mes Bossu-sama tokios rakstys minkstoj vietoj, jei jau net sapnuoja XDD :poh: :poh: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 14:13 | |
| - Noru-chan rašo:
- ne,Kajitoku,man rodos mes Bossu-sama tokios rakstys minkstoj vietoj, jei jau net sapnuoja XDD :poh: :poh:
žinai, man ir taip pasirodė....o tas ''ornamentas''....tai čia turbūt psichologine būsena, kai esi susinervinęs ir ant lentos su kreida Cypsinčiai braižai...XD Taj čia turbūt mes taip ant nervų važiuojam kartais..X :tongue: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 14:17 | |
| Kaji tam sapne pakankamai laiminga buvo :D mėgavomės grupine kūryba :D
ech.. na jau.. tai pagal tą pačią logiką man ir Akame rakštys? CHA CHA CHA. NE :P | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 14:30 | |
| Vadinas tikrai buvau labai apsvaigus....nes man piešimu mėgautis...tai taip pat neįprasta kaip šokti breiką....XD *crawls with broken back* | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 17:55 | |
| Siandien sapnavau nuostabu sapna! senai taip. poto sedejau ir klausiau Mushi, nes niekaip atsigaut negalejau. Yay! dbr taip laukiu sekancio savo sapnu biciulio vizito :bravo: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 18:05 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 19:12 | |
| Hai hai *sex maniakes akys* XDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 19:26 | |
| Hey, čia gi ne erotinis tinklalapis, kam jau labai spaudžia (nužvelgia Noru) Tai yra atitinkami puslapiai...for example Megarotic-gay skiltis XDDDD | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 19:46 | |
| - Noru-chan rašo:
- Hai hai *sex maniakes akys* XDDD
Taigi tu viska zinai!Na ok :) pradesiu nuo priesistores ^^ Pries pora savaiciu sapnavau kad sukazkokiu bicu is tarpeklio su balionais gelbejom porele, o poto susikukavom. jis atrode mazdaug taip: Cia turejo but deme ant veido, bet photobuscket kazko keitimu nerodo T.T Na, o sianakt ji susapnavau vel. Mano namuose jis prireme mane prie sienos ir pradejo buciuot kakta, stipriai apglebe liemeni... Tada norejo pereiti prie lupu, bet deja as neleidau. Prikisau jam pirsta prie lupu. Blem as jas atrodo dar dbr jauciu! tada prisedom prie tos pacios sienos ir valgem obento. Jis buvo toks savim pasitikintis stiprus, bet kartu ir geras supratingas. Keista, kad nezinau kas jis. Niekad nemaciau jo veido, o ir to nepaaiskinamo sapnu veikeju atpazinimo cia nera. Zodz dbr ji vadinu savo sapnu drauguziu :inlove: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 11th 2008, 20:05 | |
| awwww čia kaip man su Akanishiu :inlove: :inlove: :inlove: dievinu tokius sapnus :D | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 12th 2008, 16:11 | |
| Hahah... na turbut ner tokiu kas nemegtu :blush2: Tik kad retai sapnuojas...
Va siandien kazka kvailo sapnavau. tiksliau tai kas man atseit nerupi XDDD ogi sapnavau ta jp konkursa XDD prisapnavau geru rasiniu, o viena net treju lapu :angry: Styai tau ir nesuzalota psichika.. | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 12th 2008, 17:54 | |
| as tai neseniai sapnavau kad simpsonu policininkai gaude mane :D | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 13th 2008, 11:59 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 15th 2008, 12:05 | |
| šiąnakt sapnavau, kad mano vyras ar tai vaikinas buvo aie.. po to jis virto į Kame, o po to į dar kažkokį berną, kurio nepažįstu ir jis lievas >_> dar pamenu, kad sapnavau, jog esu paplūdimy. man rodos tuomet mano antroji pusė buvo Kame.. nepamenu.. buvo naktis. mane pastoviai visokie diedai stengėsi nukilinti ir iš ryto aš pradėjau isterikuoti, kad manęs naktį 3 kartus vos nenužudė, o aplinkiniai sako, kad nieko nebuvo. spyriau į kėdę ir tada priėjau prie kažkokios panos. net nebepamenu kodėl. tik žinau, kad nuspyriau jos lėkštę su kepsniu ir fri bulvytėm. tada jau ruošiausi kažkur eiti, kai jinai kažką sumalė:"dabar tai tau šakės". aš net nespėjau susigaudyti.. ir jinai man taaaaip piso iš kojos i veidą, kad aš parkritau be sąmonės. jaučiau kaip žiauriai man skauda galvą ir kaip žmonės supanikavę kviečia greitąją.. :wary: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|