| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 18th 2008, 13:58 | |
| hmmm.. o šiąnakt sapnavau tokį nesveiką sapną XD pamenu, kad sapne dalyvavo Tatemyuu ir Noru-chan, bet buvo ir daugiau chebros.. tik neprisimenu ko būtent :D nu vat.. esmė ta, kad aš švenčiau savo gimtadienį.. ir jūs man įteikėt nupjautą Silvijos ranką maišiuke XDDDDDDDDDDD buvau labai patenkinta ir tampiausi tą kruviną maišiuką su ranka po miestą.. bet po to pagalvojau, kad pas mane šaldymo kamera yra pilna, tai nebūtų kur jos laikyti ir grąžinau jums ją atgal, kad Silvija galėtų ja prisisiūti XDDDDD dar sapnavau, kad mes buvom kažkokiam angare su KAT-TUN'ais.. mačiau Tatę sėdint kažkur netoli Nakamaru.. :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 20th 2008, 21:15 | |
| Nepatikesit (ash ir pati netikiu) me shiandien visa nakti sapnavo ZY Special ta zhurnala Gazetto..nu siaubas kazkoks, visa nakti sapnavau kaip me pervedineja ant sask. pinigus kad galetu nusipirkt ta zhurnala..nu pyze pyze kurva negaliu/.. :angry: Po to jau lyg pradedu kazka kita sapnuot-aka peleda kazkokia, ir vel blin tas zhurnalas aka albumas ishnyra..nu ziauriakas kazhkoks...>_<'' O dar shiandien pasiziejau, tai man ji parsisiust kainuotu 150lt. Zdz, bet me kai pasitikrino kreditines saskaita-70 litu....GODDAMMIT!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: *NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA**NUSISHAUNA* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 22nd 2008, 15:50 | |
| xDDDDD tai nieko.. gal silke_silke nusipirko, tai jei ką - duos pavartyt :D
aš tai šian ech... *giliai giliai atsidūsta su kvaila šypsena veide* sapnavau Kamę. nu ok iš pradžių sapnavau, kad tipo šiandien penktadienis ir mane kviečia į tūso pratęsimą.. bet po to mes kažkaip atsiduriam lauke kur daug daug kačių.. mano draugė pasigavo kažkokį žalsvą ir jį man pasiūlė. po to, man rodos, jis kažkur pabėgo.. žinau tik tiek, kad matau link manęs einant Kamę, nešiną pūkų kamuoliuku glėby. Jis man padovanojo baltą mažą mažą kačiuką žydrom akytėm :bravo: tada mes ėjom link kažkur takeliu ir aš garsiai svarsčiau kaip pavadinti šį padarėlį. kažkodėl labai norėjau istorijos mokytojos garbei pavadint tą kačiuką Morka XD bet Kamei nelabai patiko ši mintis.. tada ištariau kažkokį japonišką vardą ir Kamei tas vardas labai patiko. taip ir nuėjom takeliu.. :inlove: plem kaip noriu gyvūno.. nu nerealiai.. myliu žiauriai gyvūnus. ir žinau, kad dar ilgą laiką (arba išvis) negalėsiu jokio auginti :weeee: | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 22nd 2008, 17:14 | |
| Silke_silke nenusipirko ,nes Tokyo Arena nesiuncia i Lietuva :weeee: :weeee: ........As radau kita vieta kur galima nusipirkti ten bandysiu laime siandiena neatsimenu ka sapnavau .O vakar sapnavau ,kad kazkokie zmones turintis atgamtiniu galiu kvieciasi kazkoki monstra ir visa sita as is salies stebiu.Kai iskviete ta monstra as ant jo uzsiroviau ir pradejau ji spardyti ir paskui tas monstras mane pradejo daugyti as begau nuo jo.Ibegau i kazkoki kanbariuka kur pasislepiau po drabuziais ir paskui pamaciau Noru -chan su kimono ir juodais plaukais ji stengesi ,kad monstras atkreiptu demesi i ja ,kad as galeciau pabekti .Tuo tarpu as greibiau peili is pradejau monstra pjaustyti ,bet jis buvo nepazeidziamas ir tada as pagalvojau "viskas as db mirsiu " ir pabegau is to kambariuko monstras mane vijosi ,bet nubego i kita puse .........Labai jau keistas sapnas :clueless: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 22nd 2008, 22:20 | |
| Black>>>I HATE YOU XDDDDD Dieve,amzinai norejau baltos kates melynom akim, o dar jei Kame padovanotu...*prisimena tatta hitotsu no koi ir nualpsta* dieve dieve koks sapnas...ToT *goes to hang herself* :weeee: :weeee: :weeee: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 23rd 2008, 12:41 | |
| pfffff už tai šiandien sapnavau, kad esu su dar pora panų kažkokiam požemyje, kurio visi išėjimai užkalti grotomis ir kažkokios mitinės būtybės mūsų klausinėjo visokių dalykų ir jei neatsakai - tave nužudo. zjbs! :D viena toookia baisi buvo O.O | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 23rd 2008, 14:07 | |
| Butybe ar pana? XDD joke joke XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 23rd 2008, 14:57 | |
| aj geriausiai pamenu, tai kažkokią pažaliavusią sireną, kuri manęs klausė, kieno yra deivė.. krč.. kol išmąsčiau.. kažkas su siuvimu susiję buvo.. aj nu svarbu nepapjovė :D šiaip tam sapne prieš tai aš įlipau ne į tą autiką. ir kai išlipau atsidūriau ant kažkokio molo.. ir mano senelis netyčia bežvejodamas su kabliuku plaukus užkabino.. tada ir nuėjau į tą urvą kažkokį.. dar pamenu kažkokiam japonui rodžiau kažkokios pilies griuvėsius... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 28th 2008, 14:52 | |
| Ziurek ka radau.susije su tavo sapnu,kur akme tau kaciuka balta dovanojo ^__^ Cia mano mylamas Max'as *tas kur 19 ir kur balsa nesveika turi* is DBSK: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 28th 2008, 15:59 | |
| hmmmmz jei neklystu Maxas ir Hero mano mėgiamiausi iš DBSK. nu sorry aš jų vardų nžn, tai galiu ir suklysti XDDDDD | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 9th 2008, 18:56 | |
| Hehe.. Vakar emiau jp pamoka pie transporta ir ten nemazas demesys traukiniams skirtas. Snd miegu ir sapnuoju: Vaziuoju is Vilniaus i Kauna su greituoju elektriniu traukiniu (turbut tuo nauju kur prades kursuot) lekiam i rtokia kilpa kaip ^ tik apvali. Taip gera tokia pralekt kokiu 200-300km/h greiciu! :bravo: Traukinio personalas - pusamziai jp vyriokai. Ir as su jais bendravau jp! dbr tiksliai jau net nepamenu ka :weeee: BEt as pirma kart visiskai japoniska sapna sapnavau! Yatta! :disco: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 10th 2008, 08:10 | |
| *droolina i sig'a* aha...jp..aha..*drools* OK, snap out of it, or I'll be doomed in japan!~XDD
geras!! Cia kaip as sapnavau sapna su reita, kur visa sapna vien angliskai snekejau!XDD reita irgi XDD
Bet JP tai jau is vis nerealu!!!~♥Man reiktu tokiu sapnu, cia mokymasis net miegant vadinasi XDD *eina mokytis anglu egzui* :weeee: :weeee: | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 10th 2008, 13:42 | |
| Vistik reiks egzus laikyt? | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 11th 2008, 17:15 | |
| Bah.. Kazkaip paskutiniu metu daug sapnuot pradejau, o sios nakties sapno motyvais ir neprasta siaubiaka susukt galetu kas. Tai va sapnuoju, kad namo kambaryje apsigyveno setonas. Ant sienu ir langu su melynu ir raudonu markeriu prirasyneta tokiu uzrasu kaip SATAN, perrasyti 10 Dievo isakymu i ji niekinancius naujus. Po kambari visi mano plakatai skraide, vartes ant sienos. O as nieko negaliu padaryt, nes visa drebu is baimes. nuejau i virtuve, atsisedau prie radijatoriaus ir drebu, puoliau i isterija tikra! Mama sako, nebijok uzdaryk duris ir viskas. As rekiu, kad ji nesupranta, kad jis yra VISUR, kad jis mano galvoje ir dbr manes nebepaleis. Tada atsilapojo langas, milziniskas vejas.. O as drebu ir nzn ka daryt, nes galvoj girdziu jo juoka, balsa.. kas uvo toliau nebepamenu, bet tas sapnas visa diena man galvoj sukas, vaizdiniai tokie tikri ir grynai kaip is filmo. viskas lb greitai pritraukiama, parodoma.. Kraupu.. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 11th 2008, 17:46 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 11th 2008, 18:15 | |
| OMFG!!!!!!! *hugs* dieve mano...sakes...TTATT :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 30th 2008, 11:34 | |
| Šiandien toooookių fainų ir tiek daug sapnų sapnavau.. bet papasakosiu tik du, kurie susiję su jp :D
Po ilgo laiko tarpo pagaliau ir vėl susapnavau Gazetto! Iš sapno pamenu kaip didelė minia žmonių sekė Gazetto, jiems vaikštant po miestą. Ruki buvo pasidabinęs mėlynais plaukais :D Bet šukuosena trumpesnė nei toj jo jaunystės foto :) Labai gražiai ant jo atrodė :inlove: Na žodžiu aš irgi ėjau iš paskos ir galop sakau: "ne nu tikrai negaliu jiem sekiot iš paskos! kaip kokia debilė!" ir tada, kai jau ruošiausi eiti savais keliais, pamačiau, kad Reita kiek sulėtino žingsnį ir todėl pora žingsnių pradėjo atsilikinėti nuo Gaze. Jisai buvo lb arti manęs, todėl man tereikėjo žengti vieną didesnį žingsnį ir jau ėjau šalia jo. Kažkaip sugalvojau pajuokauti ir sakau: "SO WE'RE STALKING RUKI RIGHT?" Reita: "YEAH WE'RE STALKING RUKI!". Ruki atsisuko į mus ir nusišypsojo. Tada mes su Reirei kibom viens kitam į parankes. IR! (kas buvo labai keista) jis parodė iniciatyva ir vietoj parankės nusprendė įsikibti man į delną. OMG! Dar ir dabar jaučiu jo delną maniškyje O_____o;; jis dar man kažką po to šnekėjo japoniškai, bet aš nixuja nieko nesupratau xD Nu tai va susikabinom rankom ir pradėjom stryksėti XDDDDDD Tada įsigudrinom stryksėti ir dar suktis ratu. Pamenu tik Uruhos ir Ruki besijuokiančius veidus. Sako: "kelias dar ilgas. taip ir stryksėsit? nu pažiūrėsim kada išsikvėpsit". aš juokiausi taip, kad man net ašaros iš akių tryško :D jie taip pat labai juokėsi ir atrodė labai laimingi :flowers: šiaip labai keista, kad susapnavau tokį silly sapną su jais, nes dažniausiai man rimti su jais sapnai pavyksta XD
ok, o kitas sapnas.. nu krč.. sėdžiu prie kažkokio plastmasinio staliuko ir mums vis neša su mama visokias sultis ir kitokį maistą. tada mamai kažkur trumpam reikėjo išeiti ir aš turėjau laikyti rankomis tą stalą, nes kitaip būtų išsilieję visi gėrimai. ir tada pamačiau, kad priekyje tolumoj yra scena ir ant jos pasirodė tas reperis iš Kavki boiz O.O nu ir jis pradėjo savo beat box'ą.. ir tada aš supratau, kad esu su Yorkes apranga ir turiu staigiai nusigaut prie myvo ir mėtyt žiedlapius kai jis eis per minią link scenos. bet mamos vis dar nebuvo.. jau matau kaip eina myvas ir tik tada atėjo mama. aš strimgalviais bėgau pas myvą, bet jis jau buvo užlipęs ant scenos. tada prieš žiūrovus suvaidinau, kad nieko neįvyko ir pradėjau Yorkes stailu lipt ant scenos ;D dar pamenu, kad vieną kartą labai tinkamu metu užmečiau sakuros žiedų ant myvo. ir.. nuėjau į savo vietą ten prie piešimo stovo. nu žodžiu tada visai fun buvo stryksėt ant scenos. po to užsikalbėjau su kažkuriuo iš muzikantų ir supratau, kad myvas su kažkuo šnekasi iš minios. atsisuku, o ten mano mama O______o BLET NORĖJAU MIRT TĄ AKIMIRKĄ! pabėgau į užkulisius ir pradėjau graužt duoną iš tų nervų. tada atėjo miyavi ir pasakė, jog nebėgčiau, o grįžčiau į sceną. bet man buvo taaaaip gėda. visa salė žinojo, kad tai mano mama ir kad aš mergina O.O na grįžau į sceną, o po koncerto reikėjo persirengti. kadangi myvas kaip visada buvo užsiemęs persirenginėjimui tokį mėlyną kambarį su lentgaliais, tai aš pasukau ieškoti tualeto. radau tualetą ir šiaip netaip užsirakinusi sugalvojau, kad dar noriu sisiuko XDDDD ir tada į kitą tūliką užėjo kažkoks keistas žmogus. jaunas. bet nepamenu jo lyties. tik žinau, kad daug su manim šnekėjo, o aš tylėjau. kai aš persirenginėjau tam ankštam tulike ir vis daužiau netyčia alkūnėm į duris, tas žmogus man sako: "tu man patinki. kai esi tūlike krebždi. net durys dreba. vat taip ir reikia. o tai kai kiti ten nejuda, nesuprasi ar tūlikas užimtas ar nea" XDDDD nu joam aš biškį to žmogaus išsigandau, nes jisai šnekėjo keistus dalykus. po to jis išėjo iš savo kabinos ir OMFG. nebepamenu iš kur, bet tūlike rado gyvatę. ir kai ją ištraukė, pasirodo, kad ten bl visa milžiniška anakonda O_______O""" pradėjau klykt ir išbėgau iš to tūliko. myvas buvo visai susidomėjęs ta gyvate :D o aš nutariau rengtis tam kambary su lentgaliais, nes myvas jau buvo persirengęs.. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Liepa 20th 2008, 21:54 | |
| Na man susapnuoti Gazette ar ka nors is j-rock tolygu kaip svajones issipildymui, nes beveik niekada nesapnuoju... :sad: Bet jei gauciau vaistu... :smiling: Padariau isvada, kad geriausias vaistas nuvaryt i j-rock'eriu konca... BlackBoUnTy, galetum pretenduoti i pirma vieta, kaip daugiausia sapnavusi Gazikus. :balloon: :flowers: :cracker: :victory1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Liepa 20th 2008, 22:39 | |
| niahaha :D na mane kartais užplaukia tokie kaipo maratonai.. ir galiu kelias savaites kasnakt vien Gazetto sapnuot. biškį creepy, ne :buuh: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Liepa 22nd 2008, 14:09 | |
| Taigi šios savaitės sapnai susiję su Gazette.
Pirma sapnavau Ruki be viršutinės aprangos dalies. mmmm... tik su kelnėm headbanginantį per koncertą. Visai kaip Kyo ;D bet wow kokia graži krūtinė xD
Po to tą pačią naktį sapnavau, jog Gaze vėl rengia euro turą ir davė sąrašą šalių už kurias fanai turėjo balsuoti. Kur bus daugiausia balsų, tose šalyse jie ir koncertuos. Tam sąraše kiek pamenu buvo Prancūzija, Suomija, Lietuva ir Baltarusija ;D daugiau nepamenu.. tik žinau, jog nervavausi, jog nesąžininga šitaip, nes Lietuvoj žmonių mažiau yra, tai savaime aišku, kad ne tiek daug balsų surinksim ;>
Na o šiąnakt sapnavau kaip matau Reitą ekrane su tais mėlynais plaukais ir be raiščio! Jis maždaug rodė kaip jisai vaikšto mieste ir kad jo taip niekas neatpažįsta XD mmm.. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Liepa 22nd 2008, 16:56 | |
| BlackBoUnTy, zn gali tiket, gali ne, bet ir as sen sapnavau Reita be raiscio, bet su normaliais plaukais ir tik sekunde kokia... Gal del to ir atrodo, kad as nesapnuoju, bet istikruju neatsimenu... Blem skleroznike, reiks eit pirkt vaistu, kad atsiminciau sapnus... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Rugsėjis 8th 2008, 10:53 | |
| šian sapnavau, kad Oguri Shun atsigula pas mane į lovą "paguosti" :D aj nu ir po to mes kelis kartus ėjom į pasimatymą :D kokia gėda! kokia gėda!! :lol: :blush1: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Rugsėjis 8th 2008, 17:09 | |
| GEDA??Svajone ble!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :evil: :evil: :evil:
o as sapnavau,kad esu kunigas..pz tai ziauru :DDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Rugsėjis 8th 2008, 18:00 | |
| kažkokie iškrypę pas tave sapnai ;DDDD blem bet Shun ten toooooks gražus buvo :inlove: :inlove: :inlove: ech o geriausia, kad maniškiai sapnai labai realistiški pojūčių prasme būna. kiekvieną prisilietimą dar ir dabar prisimint galiu ;D ok čia su tais prisilietimais, biški ištvirkusiai gavos.. nu aš ne tai galvoje turėjau :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 14th 2009, 22:51 | |
| Ka tik prisiminiau kad sapnavau Gazette konca :tongue: Blogai prisimenu, bet... Taigi, ash pirmoje eileje, mane visi stumia ir man pasidaro bloga! Jauchiu kad tuoj nualpsiu ir ishtesiu ranka, staiga kazkas mane paima uz rankos, keista, bet jo ranka labai sausa, ash pakeliu akys, o ten Aoi :socute: jis man nusishypso, ash jauchios geriau, mane spaudo ish visu pusiu, bet aplink nieko nebera... ash nenoriu jo paleisti, bet atrodo kad ir jis niekur neskuba, nes stipriai spaudzia man ranka :happy: O po to sapnas pasibaige, arba ash pabudau :wary: neprisimenu... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|