Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Sapnai

Go down 
+27
Kentou
haruhi
Sima~
Uru'mi
Black~
chibi_panda
LastQQQ
Otogi
Umike
~Hanami~
Tenshi
COMA~
keiko6088
Seta
Hoshi
Matsu[Yo]
Miyuki.
Taya
Seigi
kybolie
kakava.
cruciare
silke_silke
Kajitoku
Tatemyuu
Noru-chan
Sulli.
31 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
AutoriusPranešimas
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey
Pranešimų skaičius : 1007
Reputacija : 59

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus
Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto
Super Galia: Prasuku laika

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptySausis 8th 2011, 08:56

Šiąnakt vėl galėjau pasidžiaugti sapnu su gazikais. Kaip visada buvo kiek keista: aš buvau kaip ir kokia siena ar veidrodis, nes išvis nepajudėjau iš vietos ir nieko nedariau. Man, rodos, Gazi ruošėsi garderobą savo turui ar kokiai fotosesijai.. Jie vis išeidavo, persirengdavo ir grįždavo.. Kol galiausiai išsirinko, bet sakyčiau klaidingai, Rei liko su mano pizaminėm kelnėm ir kostiminiu svarku, Ru su geltonu teletabio kostiumu, Kai su plaukmenim :D
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 7th 2011, 11:15

omg šio ryto sapnas pranoko visus mano lūkesčius. jau labai seniai kaip nesapnavau jokių azijiečių, bet šiandien ohoho kaip prisisapnavau :D krč tik prisimenu, kad aš ir Key buvom išsiskyrus pora, bet dėl kažkokių priežasčių aš jo paprašiau padėt perkraustyt muzikos instrumentus, tai žodžiu mes juos ten kurį laiką tampėm, o po to nežinau kaip ten gavos, kad tipo susitaikėm, ir Key toks iš karto horny pasidarė :DDD tai tik pamenu, kaip bandžiau kojines nusimaut greit ir užstatyt vieną dainą telefone, o tas jau ten ant manęs šoko ir tra lia lia. blemba ir tada ėmiau ir atsibudau, ir supratau, kad paskaitą pramiegojau :D bet koks geras jausmas, kai taip pyst atsibundi tokia išraiška "O_____________O;;;;;;" XDDD ech.. tas sapnas toks gyvas buvo xD
o Key atrodė panašiai kaip iš Amigo laikų <3
niekad negalvojau, kad jis man patinka labiau nei diva xD
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 2205
Reputacija : 68

Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD
Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^
Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 7th 2011, 20:31

EEEEeeEEEEE XD Bliam, ash irgi noriu 71 Taip seniai nesapnavau azijiechiu... Tik i pasimatyma su tuo pachiu vampyru ish serialo 2 naktys ish eiles ejau XD O shianakt negalejau uzmigt, o kai uzmigau tai sapnavau kaip veluoju i pirma semestro paskaita XD
Kodel mano Diva sapnuoji, o ne maziuka Taeminiuka? lonelyhero
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 7th 2011, 20:37

aš manau tu pati ką tik į savo klausimą atsakei :D mano pasąmonė dar ne pedofilinė :D ir aš tuo labai džiaugiuos :DD bet tai fainas dalykas tie sapnai yra. Key iki pusės nuogą gali pamatyt for free :'DDD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyBalandis 25th 2011, 20:08

per Velykas tokį sick sapną sapnavau, kad visų detalių viešai net neskelbsiu :D
veiksmas vyko iš pradžių Anglijoj, o vėliau nusidriekė per visą pasaulį. Ėjau vakare su kažkuom pirkti spausdintuvo į prekybcentrį, taip užsitraukdama maniako, Kamenashio Kazuyos veidu, nemalonę :DDD iš pradžių lakstydama tamsiomis gatvelėmis tikėjausi, kad galbūt persekios ne mane, o tą kitą paną, bet už pusės kelio susiprotėjau išmest savo telefoną, nes pagal jį gi galima atsekt aukos buvimo vietą. patekau į kažkokį pavojingą juodžių kvartalą, po to pradėjau slapstytis kažkokiam viešbuty. galiausiai sapno laikas išsitempė į keletą metų, slapsčiausi net artimuosiuose rytuose, galiausiai po 6 metų nuolatinės įtampos, baimės ir paranojos atsidūriau Japonijos oro uoste ir taip pyst žiūriu Kame už kelių eilių priešais mane laukiamajam sėdi ir skaito kažkokį žurnalą, ir, žinoma, jis mane pastebėjo. buvau tokia naivi ir pradėjau nusisukusi su šalia sėdėjusiomis japoniukėmis kalbėtis japoniškai, bet pajutau jo ranką man ant peties... smulkmenų, ką jis po to su manim darė nepasakosiu, bet įsivaizduokit, kad jus uždaro kažkur ir kankina (nepamirštam ir hentai elementų).
nėra nieko šlykščiau už sapnus, kai tave persekioja koks maniakas savo paklaikusiomis akimis, o čia dar Kame.. T_____T;;
bet aš tai mėginu interpretuoti kaip pavasarinį jo šauksmą, kad prisiminčiau KAT-TUN muziką :D

pz ką tik prisiminiau, kad su tuo pačiu Kame prieš porą metų turėjau sapną, kur jisai mane balkone lėtai adatomis badė... ir irgi buvo su tom pačiom maniako akim. nesuprantu, kas čia vyksta :DDD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 2205
Reputacija : 68

Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD
Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^
Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyBalandis 27th 2011, 18:20

Gal Kame ishtikruju yra maniakas, bet nieks to nezino? O_O XD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyBirželis 7th 2011, 15:19

o dieve šiandien nereali diena. sapnavau du žmones, susijusius su j-rock. iš pradžių, kad lydėjau lynch.'us jų ture. iš pradžiu tik stalkindavau su grupele žmonių, o paskui jie mane įsisodino į savo autobusiuką ir patapau jų drauge. pamenu, kad sužinojau, jog Reo palieka grupę, ir labai norėjau sužinot kada tai įvyks. ir pamiršau kaip japoniškai pasakyt 'kada'. ir visą dieną kankinausi, o Hazukiui tai buvo labai juokinga. ir mums bekylant liftu į jų studiją, jis mane pabučiavo į skruostą, kas buvo tatai labai jau netikėta.
galiausiai pasiekėm įrašų studiją, ir po kiek laiko iš kažkur ten atsirado Ruki. turėjo jis kažkokią rusišką kortelę su skaičiais ir kišo ją į panašų aparatą, kur parduotuvėse būna atsiskaitinėjant kortele. bet ekranėly buvo kažkokie žodžiai. aš priėjau prie jo ir paklausiau, ką jis čia turi. Ruki buvo toks labai draugiškas ir juokingas. pradėjo maigyt tą aparačioką ir ten buvo kažkokie žodžiai kirilica parašyti, tada jam pasakiau, kad moku rusiškai skaityt tik ne visada suprantu, ką tai reiškia. šnekėjom tiek angliškai tiek japoniškai, nes jo anglų tokia biškį pasiimproov'inus buvo ir jis nesigėdijo ja šnekėt. galiausiai jis man padarė viktoriną ir padarydavo tam aparate užduotis, kur būdavo the GazettE dainų pavadinimai, bet ne pilni (kur nors trūkdavo žodžio), tai pirma davė atspėt Doro darake no seishun, o vėliau Beautiful 5 shiters. dar daviau suprast, kad tai vienos mano mėgiamiausių jų dainų. Ruki ten buvo toks atsipalaidavęs ir linksmas 86
Atgal į viršų Go down
chibi_panda
~Shateigashira-hosa~
chibi_panda

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 581
Reputacija : 52

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyBirželis 13th 2011, 21:14

Sapnavau šiąnakt, kad Rukis mirė O.O
Ir kad tai mane labai sukrėtė. Ir kad Gazetto liko be jo. Galvoju, ką jie daba darys...?
Atsibudus kokias 5 min bandžiau realybėj susivokti. Tada susivokiau , kad čia buvo tik sapnas.
Palengvėjo kaip nežinau kas. Nepatinka man tokius dalykus sapnuot... >.<
Atgal į viršų Go down
Black~
~Shateigashira-hosa~
Black~

Female
Sagittarius Buffalo
Pranešimų skaičius : 486
Reputacija : 7

Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą
Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus
Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyBirželis 14th 2011, 07:21

TJ vat kur shita tema!!! Zinojau kad cia turi but tema kaip sapnai apie GazettuS xDDD
Siandien kazkodel sapnavau kad Rukis, Reita, Aoi ir Uruha zaide fule su manim (jeez kai miela...) O Kai gamino valgyt. Zhaidem kazkur prie kazkokios upes ir kai Reirei-sama spyre kamuoly, pataike tiesiai y ta upe. Nu Rukis nuvare traukt kamuolio ir beeidamas ta upe uzh kazko uzkliuvo ir dribo veidu y vandeny. Visi buvo Sapnai - Page 11 38774 Sapnai - Page 11 171567 bet Kai vis dar gamino valgy kazkoky su daug daug maniojezo ir sypsojosi savo smile'u ... >.< Kai Rukis islindo ish upes kazkodel buvo nebe Rukis, o Rukis-Undine xDDDDDD Taigi toliau nebaigiau spanuot nes atsikeliau ir niekaip negaliu pamirst shito sapno... Durnas sapnas ... Sapnai - Page 11 91928
Atgal į viršų Go down
Uru'mi
~So-honbucho~
Uru'mi

Female
Pisces Tiger
Pranešimų skaičius : 4079
Reputacija : 36

Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią.
Išskirtinis Bruožas: Voverė.
Super Galia: Vieno akordo virtuozė.

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 18:13

kažkada seniau,gal prieš kokį mėnesį sapnavau Gazetto koncertą savo virtuvėje x D tiesa,mačiau tik Ruki,kuris neaišku ką dainavo,buvo tamsu,o kitų net nemačiau,ir tai viskas buvo labai neaišku,kadangi labai parinaus dėl savo išvaizdos vis bėgiojau persirengti,ateinu persirengusi,žiūriu esu basa lekiu pas kaimyną. wtf? persirengti ir vėl parbėgu,vėl užsimanau persirengti ir vėl kai grįžtu nieko nebėra -.- such a weird dream .
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 18:28

Aš tai sapnavau kad su Gazettais rūkiau žolę :D . Tipo buvo kažkokia ekskursija po koncerto užkulisius (nebloga ekskursija :D), ir stovėjo koridoriui gazeboys, aš prie jų priėjau ir kažkas sako "sėskitės" , mes atsisėdom ant žemės, tada Aoi lygtais gavo žolės suktinę ir visi paeiliui rūke xD. Atėjo mano eilė rukyt ir Ruki man sako (lietuviškai :D!) "Jei nenori, gali nerūkyt" aš sakau "ne, nieko, rūkysiu" , tai parūkėm ir sėdim ant grindų visi liūdni :DD . Kai atsikėliau, pirma mintis buvo wtf :DD??
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 6284
Reputacija : 45

Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^
Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD
Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 18:32

aš kažkada sapnavau, kad mes su gazetais koncertavom :DD
bet pastaruoju metu aš jų nebesapnuoju :DD
pastaruoju metu aš sapnuoju, kad valgau kebabą arba, kad geriu kavą :DDD
Atgal į viršų Go down
http://www.last.fm/user/jrasy9
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 18:36

haruhi rašo:
aš kažkada sapnavau, kad mes su gazetais koncertavom :DD
bet pastaruoju metu aš jų nebesapnuoju :DD
pastaruoju metu aš sapnuoju, kad valgau kebabą arba, kad geriu kavą :DDD
Gal nevalgai :D ?
Aš tai gal 3 kartus iš eilės sapnavau kad mane laikė įkaite :DD.
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 18:38

aš kebabą paskutinį kartą valgiau vasarą :DD omg, po to sapno kaip norėjau kebabooo... :DDD
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 625
Reputacija : 9

Pareigos: Jonghyun's wife
Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos
Super Galia: graibyti spenelius

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:00

O žinot,ką aš sapnavau. Žodžiu, kažkokioje klasejė, kažkoks verslo susirinkimas,ir mane pakvietė vienas mano draugas,nes jis norėjo su japonu vienu susitart, bet per skype, ir kad aš vertėja bučiau. Paskambino tam japonui per skaipą,ir aš pradėjau su kuo kalbėti apie bet ką... O tie visi žiuri į mane,ir galvoja,kad aš ten dėl jų reikalų su juo kalbu.:D
Tada aš tam japonui taip pajuokaudama sakau,kad gal Gazetus susitinka pro retą. Jis man sako,jo,esu bendravęs. Aš iškart " :| " Tada jis pasiėmė savo laptopą,ir nuėjo prie lango.. O jis dangoraižyje buvo, atsiverė visas Tokijas prieš akis.. Ir jis man parodė, kur yra PS company pastatas. Taaaip netoli buvo. O aš,kadangi biškį treniravausi sapnų valdymo,suvokiau kad sapnuoju,ir viską kaip man paranku buvo pakreipiau.:D Padariau taip, kad jie atsirado prie to japono,kalbėjau su Gazetais per kamerą. Dar iš kažkur išdygo haruhi, Sima, Ugnė, Sulli, žodžiu,visa chebra:DD Dėl Rasos, netgi Haruhi prie to pc atėjo,ir kalbėjo su ja! :D Žodžiu,mano sapnas labai protingas buvo. Ir mano pasąmonė pirmą kartą Kai normalius plaukus padarė,nes visad žali budavo,tokie neoniniai... Atsikėliau,tai net 10 min šypsojausi.:D toks fainas sapnas.
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:02

Shalambalaram. rašo:
Haruhi prie to pc atėjo,ir kalbėjo su ja! :D

čia tipo haruhi su manim?? :DDDD HARUHI?? :DDD
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:04

haruhi rašo:
Shalambalaram. rašo:

Nu,negi su jėzum.:D O tu sėdi visa perbalus,jets kaip faina buvo.:D
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:05

Shalambalaram. rašo:
haruhi rašo:
Shalambalaram. rašo:

Nu,negi su jėzum.:D O tu sėdi visa perbalus,jets kaip faina buvo.:D

nesuprantu bšk :DDD aš ten kažkur atsidarau ir kalbėjausi su haruhi?? :DDD ar su kuo? :DD aš durna, nesusigaudau :DD
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:06

Taip,tu kalbėjaisi su juo per kamerą. Ponel? :D
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:08

Shalambalaram. rašo:
Taip,tu kalbėjaisi su juo per kamerą. Ponel? :D

su kuo? su haruhi?? :DDD
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:10

Taip nu. Vėpla tu esi.:D Su tuo,iš Alice nine,man atrodo gerai jo vardą parašiau ._.
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:12

Shalambalaram. rašo:
Taip nu. Vėpla tu esi.:D Su tuo,iš Alice nine,man atrodo gerai jo vardą parašiau ._.

FAILFAILFAIL!!!!!!
JIS YRA HIROTO!!!!!!!! :DD
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:13

Perdon,mane painioja kai tu visur haruhi..:D Ok,dabar pasistengsiu atsimint:DD
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:15

Shalambalaram. rašo:
Perdon,mane painioja kai tu visur haruhi..:D Ok,dabar pasistengsiu atsimint:DD
ok!! :DD
bet koks fainas sapnas, aš su savo vyru kalbėjaus 63
aš irgi noriu savo vyrą susapnuot!! :DD
ką mes kalbėjomės? :DD ar mes tarėmės, kada mūsų vestuvės?? 46
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 EmptyVasaris 24th 2012, 19:22

Nori,tai pasidomėk sapnų valdymu. :D Nepamenu ką jūs ten kalbėjot,privatumo jum reikėjo..duh:DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Sapnai - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai   Sapnai - Page 11 Empty

Atgal į viršų Go down

Sapnai
Atgal į viršų 
Puslapis 1118Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next