| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 15:51 | |
| As labai atsiprasau, kad pertraukiau jusu ceta, bet esu labai susikrimtes, ir noriu isitikinti ar tam yra pagrindo. :weeee: Narsiau po Jame-world ir stai. Kovo 13aja "silly god disco" renginys, tiksliau jrock party. Nuejau paziuret kas gros, zinoma mano lenku kalba siek tiek lauzyta, o kitaip sakant visiskai tragiska, bet jeigu teisingai supratau gros sios grupes: 12012 Acid Black Cherry Alice Nine Antic Cafe Ayabie Baroque Bis Charlotte D D'espairs Ray Dir en Grey Gackt Girugamesh Heidi Hide Hight and Mighty Color Hyde Janne d'arc Jealkb Jinkaku Radio Kagerou Kagrra, kannivalism L'Arc-en-Ciel LM.C Lolita 23q Luna Sea Lynch Merry Miyavi Mucc Nightmare Sadie Serial Number Sid Sug Sugar The GazettE X Japan OMFG! Teoriskai mastant niekaip tiek grupiu negaletu grot, ir belieka galvoti, kad tai tiesiog mano 'menkas' supratimas lenkiskai mane apgavo. (hope) However, skaudziausia tai, kad nuo kovo 8 ikii 11 (damn it) Toshi bus Lenkuose. >__> *daužo galvą į sieną* Belieka tik nusiraminti, kad ar taip ar taip nebuciau nuvarius. XDDD Kaip bebutu, man vistiek knieti ar as teisingai susivokiau su tomis grupemis. Gal yra tu, kurie geriau uz mane lenkiskai moka. XDD Gal praretintu si dalyviu sarasa esanti virsuje. XD Stai, gal jus susigaudysit >> http://www.sgd.rox.pl/ Vnz, spustelkit ant repertuar ir bandykit suprast, ten toliau bus ir sitas ilgas sarasiukas. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:11 | |
| Na man mama ishverte Shiek tiek, kad bus tokie kaip tos grupes, ta prasme gal ne pacios grupes...et velnias zinoi..., bet man rods tikrai tiek daug nevaziuos........>.< | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:30 | |
| As esu tuo visiskai isitikinusi. Bet vistiek idm. XDD Aciu uz rupesti, Kajitoku. *hugs* :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:33 | |
| hahahahaha bajeristė XDDDDDD jeigu per magą paleis kokius 12012, tai nereiškia, kad jie atvažiavę bus :DDD aš apie šitą "įvykį" žinau jau apie kokią savaitę. ne nu žmonės, kokie jūs naivūs. juk čia tebus paprastas j-rock loverių party XD tas pats jei aš išnomuočiau kokią kavinę ir susikviesčiau draugus pasitaškyt j-rock ritmu ;D | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:35 | |
| Aciu, dabar as visiskai ramus. XDDDD :blush1: :blush1: :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:37 | |
| | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:40 | |
| Geez, as jauciuosi visiskai pakyletas. XDDD Ir siaubingai susigedes, bet kam rupi. :boxing: Visiem tik ir knieti pasijuokt is Toshi, na ir kvatokites. X33 Bent jums linksma XDDDD :blush2: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:48 | |
| eeeeeej niekas nesijuokia iš toshi *grizzly bear hug* | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 16:57 | |
| Tai juokites, geez, kai jau leidziu-nebesijuokia. XD Sunku su jumis. :grin: However, kaip savaiitgali praleidot? :happy: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 18:12 | |
| sunkiai... litexpo su haiku brailio raštu kartu su akai, cruciare darbavomės :crazy: | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 18:47 | |
| Dievaz, ten buvo sunkiausios dienos, kurias pamenu :crazy: Kaip jum su songoku sekes, nufilmavot? Ejot snd i Litexpo dar? Beje, radau akai foto nete prie tu brailio masineliu ^^ | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 24th 2008, 19:12 | |
| lol as ir tas foto radau XD o goko tai nenufilmavom >_> jo ejom ir as nemokamai praejau XD *finally XD* tik va atejom labai mazai haiku buvo.nepalyginu su 3 dienom >_< ir to rycio ar kas ten turejo but nebuvo. bet pabuvom tik kelias h, ir zmoniu nekalbinom tik as uzkalbinau 1na moteri. p.s poto galesiu foto atsiust ar i gazerock idet | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 25th 2008, 11:27 | |
| @ky, tu daugiau nei vieną foto radai? nes me matė tik vieną su akai :blush2: | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 25th 2008, 15:42 | |
| As ir tik viena radau ToT) Nepakliuvom i kadra.. Velnias o as taip tikejaus, kad nufilmuosit.. Hehe.. As jau antra para miegu Gal pagaliau atgausiu normalia busena ^^ Bet va ka reiskia kai mes dirbam! :thrilled: iskart Haiku yra, o tas Rytis feee tada, jei nusiplove nuo darbo >.<
Beje, Akai, siandien tavo zurnala visi apspite buvo ir is manes zvenge, kad vilnietiskai kalbu ToT) Isivaizduojat viena merga net tuoe mulciusCinema bazar zinojo.. Neitiketina! | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 25th 2008, 16:14 | |
| black - aha.
o del to Rycio tai idomu. man idomiausia kas kiitem zmonem aiskino kas yra haiku ir pakabino | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 25th 2008, 16:35 | |
| taigi iš VEKS'o žmonių buvo. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 26th 2008, 16:01 | |
| aš nesvietiškai noriu užsisakyt deadman 0605231830 DVD, bet nemoku... kaip supratau, nors jį pardavinėja jau nuo 2006m. gruodžio, dar ne viską išpirko. bet vat jau informacijos tai labai pagailėjo. http://www.deadman.jp/english.htmlnežinau ką daryt. dvd jau ilgą laiką noriu. dėl jo paaukočiau viską :gomen: :kanashii: :sad: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 26th 2008, 17:20 | |
| Tai cia juos e-mailint rejk gal... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 26th 2008, 20:02 | |
| nu bet e-mail'o tai nedavė ;__; | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 26th 2008, 20:12 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 27th 2008, 10:04 | |
| nu krč pas mane ten pusė teksto kažkokie sumauti klaustukai, tai net neįmanoma suprast kur ten kas parašyta >_> nu ok pabandysiu... :bow: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 27th 2008, 15:07 | |
| va koks mielas japonas :blush1: man ka tik atsiunte emaila.Paskaitykit apsidziaukit, kad va tokie japoniukai zino kas ta Lietuva : - Citata :
Hello Norgaile san ^^ My name is shinpi.I live in near Tokyo. I travel all around the world ...I know Lithuania !! I saw TV program UNESCO World Heritage Site ^^I work for stage entertainments fantasy design.I like movie music theater entertainment ! I want show you Japan.(I love Visual Kei & Goth fashion XD )If you feel sympathy.Please I would like to become friend if you like. m(_ _)m feel free I am looking forward to your reply. mata ne. ^^ from shinpi et,atvaziuotu cia,tai ne tik Unesco pavelda pamatytu, o ir demsio kiek sulauktu .:weeee: :blush2: :blush1: :bravo: Dar visual kei megsta...et.... :inlove: :pu: :socute: | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 27th 2008, 17:02 | |
| awww....!!! koks jis mielas! ^.^.^ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 27th 2008, 19:26 | |
| Joa, isivaizduoju tokia banda lietuviaciu apspinta varksha butybe..XDD O pro jas prasibrauna Kaji ir apkabinus suspaudzia ish tos meiles ji.....farshasssssss :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 27th 2008, 19:36 | |
| tik jis man į japoną iš išvaizdos nepanašus :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|