| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 16:18 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 16:28 | |
| Žinoma, ir dar visų kas turi twitteri prašau, bet nelabai kas turi :\ | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 16:51 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 17:03 | |
| - ceneash rašo:
- Aha, aš mėgstu vis paklausyti jų dainų, kai norisi kad nostalgija pakankintų. :D
Beje, klausimas iš kitos operos dabar - tu mokaisi prancūzų kalbą, taip? praeitais metais mokiausi, o ką? :D Hanano Toma, woah!! va čia tai quality cosplay *apsidroolina* | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 17:14 | |
| - Hanano_Toma rašo:
- Vienas dalykas, kurį labai norėjau parodyt tik nelabai žinojau, kur reiktų įdėt, tai kraunu čia. Jaučiu jau visos matė http://kawaiimomochan2006.deviantart.com/
Kai kur galvojau, kad tikrai Ruki O_O Neabejoju, kad kam palengvėjo žinant, kad jei negaus Ru, tai bent šita galės mėginti pasigauti :PPP Neįtikėtinas panašumas :) | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 17:37 | |
| - Sulli. rašo:
- praeitais metais mokiausi, o ką? :D
Noriu mokytis, man įdomu, ar labai sunki. :} | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 17:49 | |
| aš tai gailiuosi, kad mokykloj ją pasirinkau. šiaip visai graži, bet, bent jau man, liežuvis nepersiverčia, ir tie žodžiai vienaip rašosi, o kitaip tariasi ;// | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 17:52 | |
| O tai anglų irgi nepatinka? Juk tariasi vienaip, rašosi kitaip XD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 17:54 | |
| anglų tai nuo antros klasės, tai įpratau, bet prancūzų tai ne. ir šiaip, aš nelabai gabi kalboms, ir anglų grybauju :DDD ir anglų kalboj ne taip skiriasi tarimas ir rašymas, ne taip kaip prancūzų. bent jau man | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 18:11 | |
| Tai mano vienas pažįstamas pastoviai skundžiasi apie skolas iš prancūzų. :D Bet man labai graži kalba, ir man net visai praverstų. :} O va aš mokykloj mokiausi vokiečių, deja, nepaisant gerų pažymių, visai nieko neatsimenu. :D Ir šiaip bjauri kalba ir gramatika. :D | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 18:14 | |
| Aš tai norėjau prancūzų, net mokyklą dėl to rinkausi, nes joje mokė prancūzų. deja, mane apgavo... Prisuokė, kad net jei bus vienas norintis, vistiek jį mokins, Ahha, kur jau, nesusidarė grupė ir labai sėkmingai privertė eiti į rusų pamokas.... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 18:23 | |
| - LastQQQ rašo:
- Aš tai norėjau prancūzų, net mokyklą dėl to rinkausi, nes joje mokė prancūzų. deja, mane apgavo... Prisuokė, kad net jei bus vienas norintis, vistiek jį mokins, Ahha, kur jau, nesusidarė grupė ir labai sėkmingai privertė eiti į rusų pamokas....
man taip buvo su vokiečių :DD labai norėjau vokiečių, bet nesusidarė grupė. bent jau man, vokiečių gražesnė už prancūzų :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 18:38 | |
| - LastQQQ rašo:
- Hanano_Toma rašo:
- Vienas dalykas, kurį labai norėjau parodyt tik nelabai žinojau, kur reiktų įdėt, tai kraunu čia. Jaučiu jau visos matė http://kawaiimomochan2006.deviantart.com/
Kai kur galvojau, kad tikrai Ruki O_O Neabejoju, kad kam palengvėjo žinant, kad jei negaus Ru, tai bent šita galės mėginti pasigauti :PPP Ten pana. :| Bet tolesnese nuotraukose man į Ruki nepanašu. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 18:53 | |
| na, prancūzų tarimas atrodo kosmosas tik pradžioj, bet su praktika ir mokytojos paaiškinimu, pasirodo, jie turi tam tikrus dėsnius, kur kada ką tart reikia, tai dabar nors ir nebesuregzsčiau padoraus sakinio, bet bent jau galiu pasimaivyt skaitydama prancūziškas instrukcijas ant prekių pakuočių :DDDD va tiek naudos iš metų mokymosi ir tegavau :DDDD bet čia kalti labai netinkami vadovėliai ir mokymo metodika, manau, prancūzų nesikandžiotų, jei ją nuosekliai ir žmoniškai aiškintų, bet kai dėstytoja buvo prancūzė, kurios anglų anaiptol neblizgėjo, tai visus tuos metus taip ir variau apgraibom.. :/ šiaip netingint pasėdėt prie jos, neturėtų būt blogai. esmė, kad pas juos kalboj labai daug išimčių, todėl kartais atrodo beviltiška gramatiką mokytis, nes nifiga ji neatitinka 80proc realijų :D aš pasidaviau su daiktavardžių giminėm, kai davė sąrašą, kokios galūnės kokią giminę nusako, bet galiausiai pasirodė, kad išimčių ten daugiau nei žodžių, kurie sutaptų su tuo sąrašu. antrais metais nebesirinkau :D palikau geresniem laikam. gal kai vyresnė tapsiu, kantresnė ir ne tokia nervuota :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 19:14 | |
| O man atrodo aš geriau mokyčiaus bet kokią pasaulio kalbą tik ne rusų :\ . Pasirinkau mokytis rusų ir nieko jau kelinti metai nesuprantu. Dieve, kodėl nenuėjau mokytis vokiečių . | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 20:15 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- LastQQQ rašo:
- Hanano_Toma rašo:
Kai kur galvojau, kad tikrai Ruki O_O Neabejoju, kad kam palengvėjo žinant, kad jei negaus Ru, tai bent šita galės mėginti pasigauti :PPP Ten pana. :| Bet tolesnese nuotraukose man į Ruki nepanašu. Fail Bet nieko išgyvensiu XD kas dėl kalbų, tai rusų pirmus kelis metus mokinausi tik tiek, kad vidurkio netemptų žemyn, daugelį namų darbų užduočių pakišdavau tėvams, nesuprantu ir kodėl jie pasirašė XDDD Bet du paskutinius metus labai mokinausi, nes mane mokytoja užkniso, kad amžinai ant manęs stumdavo, tai viena vasarą paskyriau rusų, išmokau visus turėtus žodžius ir išnaujo padariau pratimus kur klasėj darėm, tai kitais metais labai jautėsi skirtumas ir nd jau nebereikėjo tėvams pakišti. turiu pripažinti, kad kai ėmė sektis, man ta pamoka pasidarė kur kas mielesnė ir dar turėjau kuo pasidžiaugti XD ------- https://gazerock.forumlt.com/viewtopic.forum?t=520 | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|