| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2012, 14:26 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2012, 15:29 | |
| pasakyk nick'a į draugus pakviesiu ;D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2012, 16:07 | |
| | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 14th 2012, 16:03 | |
| | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 14th 2012, 21:31 | |
| - Sima~ rašo:
- Riko_chan ^^
Kai man dramalist'as susitvarkys ir leis pridėti ką nors prie draugų, tai pridėsiu tave, nes dabar jam kažkas akivaizdžiai nesiseka >______> | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 15th 2012, 18:34 | |
| Dabar supratau, kodėl nebegaunu laiškelių apie naujus pranešimus Gazerock'e. Durnas Gmail'as juos visus meta į Spamą. Kas po perkūnais jam užėjo | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 15th 2012, 21:20 | |
| aš iš viso jų niekada gyvenime negaudavau. tik šiais metais pradėjo į spam'ą bent numesti :D didžiai nustebau net. | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 17th 2012, 00:44 | |
| :D kam jau kam, bet forumo savininkei bent jau turėtų siųsti :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 17th 2012, 01:18 | |
| | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2012, 12:37 | |
| Sveiki, kadangi esu čia naujokė, norėjau pažintį su forumo pradėti nuo anketos užpildymo, bet man kažkodėl neleidžia sukurti temos ir metą , kaip klaidą :D čia taip turi būti? :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2012, 16:51 | |
| - RaMi rašo:
- Sveiki, kadangi esu čia naujokė, norėjau pažintį su forumo pradėti nuo anketos užpildymo, bet man kažkodėl neleidžia sukurti temos ir metą , kaip klaidą :D čia taip turi būti? :)
labas :) hmm.. tada bandyk sukurti temą su anketa šitam ''randamu chatto'' forume, o aš po to perkelsiu ten, kur ir priklauso :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2012, 17:00 | |
| - Sulli. rašo:
- RaMi rašo:
- Sveiki, kadangi esu čia naujokė, norėjau pažintį su forumo pradėti nuo anketos užpildymo, bet man kažkodėl neleidžia sukurti temos ir metą , kaip klaidą :D čia taip turi būti? :)
labas :) hmm.. tada bandyk sukurti temą su anketa šitam ''randamu chatto'' forume, o aš po to perkelsiu ten, kur ir priklauso :) Man ir čia neleidžia sukurti temos :D Matyt, neatitinku forumo galva standartų :D iš pradžių galvojau, kad galbūt per daug išsiplėčiau ir todėl neleidžia, bet apskritai neleidžia rašo ups įvyko klaida ir t.t. ;D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2012, 17:12 | |
| keista.. gal serveris streikuoja.. patikrinau tavo asmenines vartotojo teises forume, tai rašo, kad turi priėjimą prie temų kūrimo toje kategorijoje. jei vis dar mėto errorus, bandyk rašyti į tą temą, kurią tau ten sukūriau. po to man ro galėsiu savo pirmą pranešimą ištrinti ir bus tavo asmeninė tema. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2012, 17:16 | |
| Man ir iš pirmo karto neleido anketos parašyt, bet palaukiau, parašiau pora kartų ir vėliau leido :)) Man buvo dar pora kartų kad neleido pranešimų rašyt :/ | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2012, 18:45 | |
| Che che ačiū už pagalbą :D Pasijaučiau tokia truputi nėvykėlė :DD jau normaliai forume, net prisistatyt neišeina, be nesėkmių :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 11:38 | |
| Kas čia per naujovė, kad pradėjau gauti emailus apie kiekvieną naują pasisakymą temose, kuriose esu kažką papostinus?:D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 11:44 | |
| - ceneash rašo:
- Kas čia per naujovė, kad pradėjau gauti emailus apie kiekvieną naują pasisakymą temose, kuriose esu kažką papostinus?:D
turbūt kaip adminė turėčiau žinoti, but I have no idea :D man pačiai tik neseniai atsirado šitas prikolas :D jeigu spamina emaila, tai sakyk, aš pažiūrėsiu, gal galima ką nors nustatymuose pakeisti, nors kaip sakiau, šitas dalykas be mano įsikišimo atsirado :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 11:49 | |
| Na, nekankina dar tie emailai manęs, aš pratus prie spamo. xD Čia iš kitos operos biški, bet kaip special for you, tai dar pasigirsiu, kad per twitter'į porą kartų parašiau Boom Boom Satellites Kawashimai ir jis abu kartus atrašė. :D Žinau, kad nieko ypatingo, bet man labai paglostė savimeilę. xD Deja, sakė į Europą artimiausiu metu nevažiuos. Liūdesys ;_; | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 11:54 | |
| eik sau!!!!! :D kai awesome!!! (nu, aišku, ne dėl to, kad į Europą nevažiuos :D)
aš tai per facebook'ą su savo mylimiausios nejaponiškos grupės Sydän, sydän nariais persimečiau pora žodžių prieš keletą savaičių. taip gera buvo būt pastebėtai :D matyt, jie labai nepratę prie fanų ne iš Suomijos, tai net parašė :D aš dar jiem pasiskundžiau už tą baiką, kai spalio mėnesiui nusipirkau lėktuvo bilietus į Suomiją, kad jų koncertą pamatyčiau, o jie pist ėmė ir atšaukė koncą :D na bent už koncertą pinigus gražino. žmonėm kaltės jausmą įvariau :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 12:00 | |
| Vargšai, dabar bijos ateityje koncertus atšaukinėti. :D Bet šiaip žiauriai smagu, kai mylimi muzikantai tau asmeniškai bent kruopelytę dėmesio parodo. Nesinori isteriškai fangirlint dėl tokių smulkmenų, jau nebe tas amžius, bet viduj ir drugeliai skraido, ir kariuomenės pražygiuoja, ir vulkanai veržiasi. :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 12:06 | |
| jooo. nors aš kartais dar vis sau leidžiu sušokti džiaugsmo šokį ir paploti katučių :DDD ar bent sucypt į delną :D tokie momentai kažkaip verčia prisimint, kad jie tokie patys paprasti žmonės kaip ir visi kiti. ir labai širdį sušildo, kai matai, kad jie iš tikrųjų džiaugiasi, kad aš egzistuoju :D (nu tarkim tai suomių grupei ir daugeliui suomių aš esu unikumas, nes per visokius black market ištraukiau labai siauram ratui žinomų grupių, kurias su pasimėgavimu klasau, ir kurių net patys suomiai beveik nežino, čia panašiai kaip kokie lietuviškieji Frekenbok turėtų faną iš Suomijos :D) | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 23rd 2012, 21:04 | |
| Šiaip labai susižvengiau, kad pavyzdžiu davei būtent Frekenbokus, kurie buvo mano pirmoji ir mylimiausia ska grupė, su kurios nariais man teko tūsint, ir aš buvau vokalistą įsisvaigus, o jis su manim net maloniai flirtavo. ;D Bet taip, mes dažnai pamirštam, kad jie yra eiliniai žmonės, kaip ir mes, kad jie irgi kakoja ir bezda. xD Tiesiog tas keistas idealizavimas yra malonus. Tiek jiems, tiek mums. :D (nusiblevyzgavojau, bet pati to norėjai xD ) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 06:24 | |
| gers!!! aš dievinu Frekenbok!!! taip paauglyste kvepia :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 24th 2012, 12:38 | |
| Aha, aš mėgstu vis paklausyti jų dainų, kai norisi kad nostalgija pakankintų. :D Beje, klausimas iš kitos operos dabar - tu mokaisi prancūzų kalbą, taip? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|