| KAT-TUN | |
|
+4Noru-chan Toshi Kajitoku Sulli. 8 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: KAT-TUN Kovas 15th 2008, 10:34 | |
| KAT-TUN - tai Johnny's Entertainment vaikinų grupė, kurią sudaro 6 nariai. Nariai: Kamenashi Kazuya (亀梨和也) Akanishi Jin (赤西仁) Taguchi Junnosuke (田口淳之介) Tanaka Koki (田中聖) Ueda Tatsuya (上田竜也) Nakamaru Yuichi (中丸雄一) Grupės pavadinimą reikėtų tarti kaip anglišką žodį "cartoon". Jauniausias KAT-TUN narys yra Kamenashi Kazuya, kuris taip pat laikomas ir neoficialiu grupės lyderiu. 2006m. vasarį buvo paskelbta, jog grupė debiutuos kovo 22d. su singlu "Real Face" bei albumu "Best of KAT-TUN". Per pirmąją savaitę buvo parduotos 754,234 "Real Face" kopijos. Kajitoku džiaugsmui :D : DISKOGRAFIJA: Yorokobi no Uta ATSISIŲSTIBokura no Machi de ATSISIŲSTIReal Face ATSISIŲSTISignal ATSISIŲSTIKeep the Faith ATSISIŲSTI
Paskutinį kartą redagavo BlackBoUnTy, Kovas 15th 2008, 17:53. Redaguota 6 kartus(ų) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 15th 2008, 10:36 | |
| tai vat. jaučiu žmones jau užkniso mūsų su akai kliedesiai apie KAT-TUN vos ne visose temose iš eilės, tai sumąsčiau sukurti tam skirtą terpę XD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 15th 2008, 10:49 | |
| Ta ju pusnuogiu foto manes nenustebino, ash jau praeitais metais buvau pasidarius ish ju parasha: Taip sakant surprize FAILED Niahahahaha :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 15th 2008, 11:01 | |
| aš ne siurprizą padaryt norėjau, o eilinį kartą patraukt per dantį :D | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 09:55 | |
| Me pirma kart isgirdo Kat-tun kai ziurejo Yukan Club. ^^ Kazkaip susiradau ju PV "keep the faight" bet neuzkalbliavo manes. XD ziurejau ir kitus pv, ir priejau isvada, kad geriau ziuresiu jdramas su Kame. He's so cuuute. XD However lieku istikima Yamapi'uj. XDDDD Ir me buvo laimingas kai jie kartu su Kame padare daina. (mm) Dabar kogero reiks atsisiust Kat-tun muzono, nes nedaug yra, ir paziuresim, gal pasikeist nuomone. Dabar kaip tik ziuriu siumetine jdrama su Kame, kur jis vaidina boxininka. "1 Pound no Fukuin" vargsas jis, isimylejo venuole. XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 10:56 | |
| nuomone nepasikeis :D man tai labiausiai suejo ju LIPS ir Real Face.. hmm.. as tai kai paziejau viena Yamapio PV tai taip uzsiszvengiau ir pazadejau daugiau nesidomet jo muzikine veikla :D
asei tai dabar bandysiu patvarkyt Gokusen 2 su Kame ir Akanishi *w* net Gokusen pirma dali tingiu ziet, nes ten situ dvieju saldainiuku ner :D | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 11:30 | |
| BWAHAHAHHAHAHA!!!!*maniakes akys* svaigsiu svaigsiu svaigsiu XDD nesuprantu,kodel su tavim svaigstu daugiau nei su sese savo,a?
Jou, Black, 1 sezone juk musu Sano ri Momo yra ^__^ be to, pirma pasimoka paziuret, bo ta moteriske, juk Iyabun beveik XD be to, konketkstas aiskesni bus ^__^
anoo..Yamapi nesidomenaju, reiks! ^__^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 11:41 | |
| nu aš ten prieš žiūrėdama pasiskaičiau kas ir kaip pirmoj daly buvo :D blem tu būtum mane mačius.. įsijungiau tą dramą ir isterikuoju, kodėl Kamės dar nėra.. po to kai jinai jau nuvarė į tą 3-D klasę ir parodė visus berniukus vos neapsiverkiau, kad Kamės nėra XDDDDD blem koks jisai ten smexas... ir dar kai tuos 300 000 jenų pasiėmė... pz žinok man buvo šokas :D šiaip pastebėjau, kad pastoviai įsivaizduoju save tos mokytojos vietoj (o anoj dramoj Nobutos) ir mąstau ką sakyčiau ir ką daryčiau kokiais nors atvejais.. tada užsisvaigstu ir prieš užmigdama įsikūniju į kokį nors veikėją ir perdarau dramos siužetą savaip :D blem... nesileisčiau, kad mane kažkokie lochai iš klubo išmestų... nx kur orumas? būčiau nustačius ledinį veidą ir išėjus iš karto.. o ta... vos neapsibliovė.. daahh... :D | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 11:52 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- nuomone nepasikeis :D man tai labiausiai suejo ju LIPS ir Real Face..
hmm.. as tai kai paziejau viena Yamapio PV tai taip uzsiszvengiau ir pazadejau daugiau nesidomet jo muzikine veikla :D
asei tai dabar bandysiu patvarkyt Gokusen 2 su Kame ir Akanishi *w* net Gokusen pirma dali tingiu ziet, nes ten situ dvieju saldainiuku ner :D Tai tikriausiai Daite Senorita. XD nes pirma karta kai pamaciau as, irgi pazadejau sau daugiau ausu nevergint. XD Bet uztad live Daite Senorita vercia riaumooti.X3333333333 Gal tik sitose foto, bet tas plikas is Kat-tun nariu man atrodo bauginantis, ir prie tu visu saldumu mazai dera. X.X | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 11:57 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Kiss~Me~Crimson, Kovas 16th 2008, 11:59. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 11:58 | |
| aj jis ten kažkokia baggy b parodija :D nepatinka man jis T.T
vakar žiejau jų LIPS PV making'ą ir pagalvojau, kad tie du iš kairės ten dėl gailesčio paimti buvo :D kaip galima juos į eterį kišt... tada pasvaigau kaip juos išmeta ir vietoj jų ateinam mes su akai savo šiknų krutint :D | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 12:11 | |
| - Kiss~Me~Crimson rašo:
Noriu sitos doramos.. toshi,keik seriju susub'inta yra?TTATT mirsiu...kame...ox....
Jeigu apie " 1 Pund no..." XD tai visos 9nios. ^^ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Kovas 16th 2008, 12:30 | |
| Ash tai kazkaip maciau vakar Kattun ten pasirodyma kazkoki, bet man didelio ispudzio nepaliko..o tas ju nesveikas noras uzimti visa ekrana ir varzymasis...galvojau jau ten suspardys jie vieni kitus...>.< Baugu kazkaip man... :samui: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 14th 2008, 11:01 | |
| On the other hand.... Nors aš jų ir neskiriu, bet man rods čia Kazuya su Akanishiu ane? Ne, nu po tokių foto aš pradedu abejot, ar jie ten straight....raurhhhhhhh *išsprogusios pervo akys* Niahahahahahahahaha :evil: O dar šitos foto..ne nu...: *NOSEBLEED* SMŪGIS ŽEMIAU JUOSTOS*>>>~~~ | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 14th 2008, 17:02 | |
|
| |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 14th 2008, 17:25 | |
| *bėga siųstis Katunnų album*
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 14:50 | |
| - Citata :
- i heard that to. that kame said he was dateing some 40 yr old, and i'm pretty sure i read somewhere that kame preferrs older women
krč prisiskaičiau visokių komentarų, tai dabar toks biesas paėmė :D ech.. suauk vaike.. omg - Citata :
- Jin is a virgin. He's waiting until marriage to have sex just like he said in interviews.
XDDDDDDDDDDDD taip ir patikėjau... :evil: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 15:05 | |
| Hahahahaha VIRGIN???? LOL, naivuolės... :grin: :grin: :grin: Nu prisigalvot visko galima.... :grin: :m-bata: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 16:05 | |
| NLA BLA BLA BLA BLA BLA XDDD
cia kaip tas gandas kad Kai turi zmona ir vaika XDDD uch..
o del kames ir nemanau...XDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 16:08 | |
| tik mane gąsdina, kad dauguma tokių komentarų prisidengia tuom, kad tipo kažkokioj laidoj ar per intervą jie patys taip sakė @______@ nu aišku jei tas faktas apie Akanishį būtų tiesa, aš visai neprieštaraučiau :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 16:27 | |
| kawaii butu ♥♥♥
haha,kai jie mln intevu ir laidu sudalyvave tj kas ten zn XDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 16:50 | |
| dieve dieve kai tik pagalvoju apie Kamę ir susiraukšlėjusią 40-metę boba, tai net šaltas prakaitas išpila.. jmj... kuo jam neįtinkam MES? :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 16:55 | |
| Baik tu, netraumuok manęs..... Aš čiuju šiandien sapnuosiu eilinį savo erotinį sapną duše, tik šį kartą gal skambės Backgrounde- Make U Wet......*.* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 17:29 | |
| ne nu blem kas per avai :D dabar koks žmogus užeitų, tai nebesusigaudytų, jisai Gazetto ar KAT-TUN fanų forume XDDDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Balandis 15th 2008, 17:50 | |
| Manau teks keist forumo pakraipą ||||~~|||| Buahahahahhaha :evil: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN | |
| |
|
| |
| KAT-TUN | |
|