Sugenda jie visi toj Amerikoj... Skaičiau , kad Johny galima sakyt Akanishį beveik išvarė iš KATTUN'ų, nes nesąžininga ant kitų grupės narių, kad jis elgiasi kaip nori, tai nutraukia savo muzikinę veiklą tai vėl sugrįžta. Tai ardo grupės vienybę/darną ir pan.(visiškai pritariu tam senam kriošenai, ad ir kaip jo nemėgčiau) .Jin matyt vistiek žmogus yra individualistas.. Todėl pasirinko ne grupę, o solo karjerą ir Ameriką . Visos šalys liko patenkintos sprendimu.
Na, man jis niekada labai nepatiko, todėl manau kattun'ams puikiai sekasi be jo. Nors daug kas galvojo, kad grupei be jo šakės. Nieko panašaus, per gerai jie įsikibę jau.
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
eina sau, tik pabrowsinus ceneash link'ą, sužinojau, kad KAT-TUN'am bei visiem kitiem iš Johnny's hitus kuria švedai. man šiuolaikiniai švedų kompozitoriai visada asocijavosi tik su Eurovizija :D
man patiko jų laidos. :D Bet skirtumas tarp jų ir pvz Gazetto yra ne tik žanre. Pvz Gazetto susibūrė patys savo noru, patys gimdo savo muziką, vienas kitą gerbia ir myli. Ir visų pirma jie yra muzikantai. Kattunai visų pirma yra entertain'eriai, buvo suvaryti į grupę nors nelabai sutarė, muziką atlieka, o ne patys kuria, malasi visose showbiznio srityse. Sprendimus už juos daugiausia daro kompanija. Man jie įdomūs, bet ne per muziką :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Japonę ar ką kitą ? EDIT:Ok, pasiguglinau. Damn jai tik 23 metai, o ji vaiką gimdys. Kaip nepavydžiu.. O kaip jos aktorės karjera ? Ir dar toks vyras kaip Akanishis.. Nenuskilo. Iš jo jokios naudos, kaip vyro, nebent jei pinigų turi.
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Jinai savo karjerą žada tęsti. :D Man juokingiausia, kad jie nesenei paneigė esą susitikinėja, o dabar "netikėtai" antras nėštumo mėnuo. Ne, tikrai nebuvo pora, čia šiaip iš šventosios dvasios. :D O durniausia tai .... kur apsaugos priemonės, brangieji.
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
gali dar ir išsiskirt :D ceneash, tai aišku, kad jie viską neigė, nes Akanishio fanai nekęs Kuroki (gali ją net terorizuot). Kitaip tariant, gali populiarumas tiek vieno, tiek kito krist.
Sulli. ~Oyabun~
man šiaip iš principo, tai negaila, kad ten tos žvaigždutės tarpusavy krušas, bet kai jau iki netyčiukų nueinama, tai.. NOOO.
esmė ta, kad manęs automatiškai vedę ir turintys vaikų vyrai absoliučiai nebedomina. tai jei čia visi taip pradės poruotis, aš nebeturėsiu į ką seilę varvint ir kieno plakatus ant sienos klijuotis :DDD
beje aš puikiai žinau, koks Akanishi yra douchebag, bet nu.. man jis vis vien gražus visada buvo :DDD bet nebebus :(
o Meisos, pamenu, nemėgau dar nuo CROWS ZERO ir One Pound no Fukuin laikų. kažkokia man ji lamerė atrodė :D bet gal čia tik pavydas dėl Oguri Shun ir Kamės širdy kirbėjo :DDD na kad graži, tai joa :(
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
tai Ayumi buvo gi irgi ištekėjus, bet greit išsiskyrė :D
Tai yamapis gal turi užsipirkęs prezervatyvų, neužstatys niekam nieko, ne taip kaip kaikas :D
Pala, daba mintis šovė, gal čia buvo Kuroki gudri taktika pasiglemžti Akanishi - vaiką nuo jo užsistatyt. Bet greičiausiai, kad ne.
Sulli., manau yra daug tokių, kurių vedę vyrai nedomina, todėl Akanishio populiarumas, kuris didele dalimi pastatytas ant jo patrauklumo, gali mažumėlę krist .
Aš Meisos irgi Crows zero žiauriai nemėgau, bet pamėgau ją 100 pounds (ar kaip ten ta drama, kur Kame boksininką vaidina). Žiauriai kieta drama.
Sulli. ~Oyabun~
aš tai galvoju, Kamę turėtų biškį grūzas imt dėl visos šitos situacijos :D (na toks gal vyriško ego pažeminimas :D) kai žinom, kad Akanishis ir Kame abu susipykę, o ir KAT-TUN'uose pastoviai kapojos, o dabar pyst nulaužė priešas sliaš konkurentas Meisą, su kuria pagr. vaidmenis populiaroj dramoj vaidino. ahahaha ablomas xD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Tai yamapis gal turi užsipirkęs prezervatyvų, neužstatys niekam nieko, ne taip kaip kaikas :D
:DDDDD mirštu. Tai gal aš jam dar kas mėnesį po preziką paštu siųsiu, na dėl viso pikto, kad nepritruktų. :D Jei Meisa rimtai specialiai tą vaiką užsistatė, tada ji dar durnesnė nei atrodo.. O kalbant apie Kame, tai sori, bet jis man toks potencialus gėjus. :D Doramose man jis patinka, bet šiaip toks topinis pydariukas. :D
JIS NE GĖJUS! Bet... visgi turi problemą.. jam patinka žymiai už jį vyresnės moterys :D nenustebsiu, jei kada ves kokią babušką vieną dieną.. bus kaip koks Galkinas ir Pugačiova :DDDDD
chibi_panda, Nakamaru reakcija paskutinėm video sekundėm tokia priceless :DDDD
Nakamaru reakcijos visada priceless būna :D prisimenu, lygtais Okama epizode , tas Okama išsirinko jį kaip patraukliausią iš Kattun viso, tai žmogus atrodė sužlugdytas :D Sakė kažką panašaus į : "This is the first time someone picks me out of all KATTUN. But I am not happy AT ALL"
Sulli. ~Oyabun~