| KAT-TUN | |
|
+4Noru-chan Toshi Kajitoku Sulli. 8 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 8th 2008, 16:27 | |
| Pribrendo ir man reikalas atsisiut man KAT-TUN'u muzikos O__~ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 8th 2008, 21:02 | |
| NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 9th 2008, 07:57 | |
| Nesijaudink. XD As istikimas islieku NEWS'ams. Be to vakar tik pora dainu spejau atsisiust del savo nepakartojamo spyydo. V______v"" | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 19th 2008, 16:28 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 19th 2008, 16:33 | |
| | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 19th 2008, 18:35 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 20th 2008, 12:36 | |
| Šiaip žiūrėdama cartoon padariau išvadą, kad Kame net atrodydamas kaip nerd'as yra žiauriai hawt XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 20th 2008, 14:31 | |
| WTF IS THIS? - Citata :
- Name: 亀梨和也 (かめなし かずや)
Name (romaji): Kamenashi Kazuya Nicknames: Kame, Kame-chan, Ka-kun Profession: Actor, singer and host Birthdate: 1986-Feb-23 Birthplace: Edogawa, Tokyo, Japan Height: 171cm Weight: 54kg Star sign: Pisces Blood type: B Family: Two older brothers, one younger brother, and one niece Talent agency: Johnny's Entertainment ko aš dar nežinau? x'''D | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 29th 2008, 18:31 | |
| [20:58:30] Džonis sako: žiūū, kaip žiauru. JinJin x Kame. >> [21:00:41] Toshi sako: Whoa (inlove) [21:00:47] Toshi sako: bet ar ten tikrai jie O.X [21:01:11] Džonis sako: mhm, Vik sakė, kad Kinashi pilvą belenkur pažintų. bet nesitikėjau šito iš JinJin.XD [21:01:32] Toshi sako: Grazu (mm) [21:01:36] Toshi sako: bet kazkaip nesitiki [21:03:56] Džonis sako: man irgi nelabai, bet jei kai kurie žmonės taip gerai pažįsta Kames pilvą... XD [21:05:17] Toshi sako: geez. :D [21:05:34] Džonis sako: bet žiauru. aš tikrai to nesitikėjau.XD [21:06:09] Toshi sako: as netikiu kazkodel. :D [21:06:16] Toshi sako: Bet geez, kaip grazuuu~ Galvokit ką norit, bet aš nelinkus tikėti į šią nuotrauką. v.v" | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Rugpjūtis 9th 2008, 15:13 | |
| o aš dar ir kaip linkus XDDDDDDD | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Rugsėjis 6th 2008, 22:13 | |
| O me vis kazkaip netiki dar.Nu bicelis apacioj tj dar dar, but the one on top man ne vieno is ju neprimena..ai,man atrodo akd cia fandom dalykas ^__^ Bet kad grazu tai nesigincysiu....*drools* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Rugsėjis 7th 2008, 18:53 | |
| aj nu svarbu yra medžiaga fantazavimui ir ok xDDDD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 5th 2010, 22:11 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 13:56. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 6th 2010, 19:23 | |
| Kaip tik shian parsiunchiau ju nauja singla XD Akanishi Jin toks pasikeles tapo... Kiek zinau 2 pastaruosiuose singluse jis nedalyvavo, o dabar pasirode kazkoks pasikeites.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 6th 2010, 19:59 | |
| Nu tai ko nebūt pasikėlusiam, jis daba jau ir filmų zviozda. Vos ne holivudas ką tu ką tu xD daba gi išlėkęs į Los Andželą mergų kirkint ir koncertų rengt savo solinių, ke ke XD
Aš pamenu kaip dėl jo prieš kelis metus svaigau, bet dabar žiūrėt aš į jį net negaliu XDDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 6th 2010, 20:48 | |
| Jo, sugedo berniukas :( Vien tas jo porto photoshoot viska pasake..... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 6th 2010, 21:12 | |
| jo jo.. ypač kai su juo besifotkinusi manekenė palygino jo turtą su baklažanu xDDDDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 8th 2010, 17:17 | |
| Rimtai? XDDD Kazkur apie tai rashe? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 8th 2010, 17:45 | |
| jinai per kažkokį interviu taip išsireiškė :DD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 8th 2010, 23:50 | |
| man tai jie kažkaip nepatinka. tik Kazuyai galiu duot pliusą už veidmenį Nobutoj. o Jin... nežinau, čia man vienai jis negražus? :D turiu vieną vienintelę jo nuotrauką kompe užsimetusią.. :D
Paskutinį kartą redagavo ceneash, Liepa 9th 2010, 13:56. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 9th 2010, 11:39 | |
| turi omeni, tai ta nuotrauka? | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 9th 2010, 13:54 | |
| :DDDDDDDDDDDD net balsu susijuokiau. biški nesusipratimas įvyko. :DDDD jau edited. :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 9th 2010, 19:56 | |
| Dieve negasdink taip zmoniu XD Jau galvojau kad ishvis esi kokteejus, Jin su krutine XD Jo nepati jo geriausia nuotrauka XD Bet jis simpatishkas ir sexy, bet pasikeles XD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 9th 2010, 22:32 | |
| gomen, taip neturėjo būt, tikrai nenorėjau nieko gąsdint. ;DD kažkiek jis gal ir sexy, bet aš labai nemėgstu pasikėlusių, turbūt todėl tai ir numuša visą jo seksualumą, na, bent jau iš mano pusės. ;] | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN Liepa 10th 2010, 08:01 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: KAT-TUN | |
| |
|
| |
| KAT-TUN | |
|