dabar man tas priedainis visą vakarą galvoj skambės. gal kas mane ir pasmerks, bet man kuo bukesni ir primityvesni bajeriai - tuo juokingiau xDDDDDDDD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
man dabar toks klausimas pasistojo.. ten tam video, kurį čia įdėjau, pačioj pradžioj, kur veiksmas vyksta klube, ar man vienai ta pana panaši į transvestitą?
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Nu blem man ta video parode per tusa, kuriame nebeisirinkome bedros japoniskos dainos kuri visiem patiktu beto man snd einant namo ''Jizzed in my pants" skamba XDDD iki tol visa savaite skambejeo ''Gee gee gee gee baby baby baby'' , beto ta moteriske turi vyrisku bruozu...
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Blemba, kai mano dabar dazniausiai ziurimi video buna su liudnom pabaigom tai pamaniau ir tas vaikas iskris XD bet poto pradejau juoktis Atsiminiau, kai as supausi paskutini karta vos neiskritau, nes mane toje kabinje pirmyn atgal mete is jos ispipau visa sudauzyta ir dar su pilkai melyna duobute rankuoje kuria ispaude dirzo sagtis ...
Paskutinį kartą redagavo Seta, Lapkritis 8th 2009, 15:09. Redaguota 1 kartą
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
toj situacijoj to vaiko lašiniai išgelbėjo jam gyvybę :DDD
o tavo atveju, tavo smulkumas tau paslaugos nepadarė xD
tai dabar ir žinok kaip geriau.. ar storam ar kūdam būt xD
Taya ~Saiko komon~
Noriu i DisneyLenda Beje, kai eini i toki atrakciona, priesh tai negalima valgyti 5 valandas! Asmenine patirtis XD Nors, gal kai man blogai pasidare, tai buvau apsinuodijus Pirmyn atgal metyti gali ne tik to atveju, kai tu esi liesi. Ash viena karta buvau atrakcione ir mane ten irgi mete, tai malonumo nepajutau, nes negalejau atsiplaiduot, nors shiap man visada viskas ok :)
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Na ten buvo dvieviete kabina, o as nieko nepriprasciau kartu su manimi eiti >.< Jo as ir i disneylenda noriu! kodel mano klasiokai neneri daryti klases ekskursijos i uber atrakcijonu parkaaaaa
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
tai, kad žinokit disneylendas daugiau vaikų pramogom tinka. vat jei noris ekstrymo, tai geriausia į kokį Thorpe park jų amerikietiški kalneliai vieni geriausių pasauly, o neseniai pastatė tokį kraupų, a la mėsos vagoną, pagal SAW filmus, ten krč sraigtai visokie ir tipo važiuoji į mirtį xDDDD
Seta ~Shateigashira~
aš kai GB nusipirksiu laptopą, tada taupysiu savaitgaliui Thorpe parke, nes nu šakės, kaip noriu pasisupt :D Lietuvoj paskutinį kartą supaus, kai man kokie 12m. buvo ir tai tie laikini atrakcionai yra šūdas XD
Taya ~Saiko komon~
vienintelis, kuris patiko, tiksliau - vienintelis, kuriuo supdamasi vos neprišikau į kelnes iš baimės XDDDD buvo ten toks kūjo pavidalu besivartantis ir jis ten taip užvartė aukštai, kad ten skraidėm kažkur virš sporto rūmų stogo. visą tą laiką rėkiau, kad nenoriu mirti ir kad sustabdytų tą pragaro mašiną kas nors. po to patėvis gal metus laiko iš manęs tyčiojosi, nes tuo metu šalimais sėdėjo ir visą mano isteriją girdėjo :DDDDD
Taya ~Saiko komon~
O, zinau ta, du kartus palangoj supiausi juo Man tai nebaisu, patiko Norechiau pabandyt, tame kamuoli uz 30lt, kuris ant gumu kabo :) Bet kazkaip pinigu gaila
Sulli. ~Oyabun~
aš irgi su tuo kamuoliu labai noriu. jis dažnai būdavo šalia akropolio, bet vis niekas nesutikdavo išbandyt, su kuo į akrą eidavau. tai pavalgę, tai nepavalgę.. tai vėl kas :DDD
Seta ~Shateigashira~
as tai bijociau i ta ruktuli XDDD bet jauciu ikalbeti mane ji isbandyti nebutu sunku ''einam ant supyniu?'' ''ne,bijau'' ''nu einam'' ''ne'' ''EINAM ARBA RUKIS MIRS!'' ''...nu gerai''
Seigi ~Wakagashira~
koks žiaurus :DDDDD kaip jo į kalėjimą dar nepasodino?XDDDDD aš tai bijočiau su prancūzais taip juokaut, nes mūsų vienas nervuotas vos nenušovė vien už fuck'o parodymą xDDD beje ten kur vienas epizodas kažkokioj parduotuvėj, tai man ta parduotuvė žiauriai matyta. toks jausmas, kad joj pirkau PUCCA knygutę o.o
o pats galas po titrų kur ta boba pyksta, kaip iš jos vaipos, tai pipiec buvo XDDDDD
Seta ~Shateigashira~
Man juokingiausia buvo kai jis valgykloje XDDD bet blem uz tokius dalykus jauciu jis jau ne karta kavo i kaulus ...
Taya ~Saiko komon~
Ziauriai jis ish pradziu, man nepatiko, bet iki galo vos ant kedes ishsedejau, nes galejau nukrist ish juoko Jis tikrai i kaulus gavo, ten vakare kur norejo kazka atimti ish vyrishkio, o po to nespejo pabegt ir ji du vyrai mushe
Taya ~Saiko komon~