o dieve kaip apgailėtina XDDDDDDD bet jis ten, žiūriu, išsinagrinėjęs biškį Rukio judesiukus XDD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
:DD aš irgi. man savaitgaliai, kai per lnk rodydavo national geographic su valinskienės įgarsinimu, būdavo didžiausia šventė :D ir beje būtent tos laidos man įvarė vorų fobiją..
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
oi, tie puikūs moksleiviški savaitgaliai, kai niekur nereikdavo eit ir nieko daryt... man jie visi tokie saulėti atrodo. :D dėl vorų suprantu - kai pirmą kartą pamačiau apie juodąsias našles, tai paskui net ir paprastas nususęs voras man atrodydavo kaip juodoji našlė. :D
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
nu tai vat, aš niekad nepamiršiu, kai man buvo kokie 5 metai ir parodė laidą apie juodąsias našles, tai taip ir prisimenu, stovėjau vidury kambario sustingus ir tik žiūrėjau ar kur iš po kokios sofos ar sekcijos juodoji našlė neišlenda :DDD nuo to laiko viskas, mirtina baimė visiems vorams.. xD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
na, man ne taip žiauriai. :D man buvo didesnis šokas, kai sužinojau, kad Valinskienė tuo pačiu balsu, pasakojančiu apie surikatų šeimynas ar termitų kolonijas, įgarsina erotinius filmus. :D
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D