Pakales tas prancuzas XD Daina kieta O diaugiau jo video pazejot? Mano faves:
Krc visi ten su juo geri, kazkuriam su kamuoliu yra, kad i faru masina ispiria, btw siaip jis ziauriai gerai spardo kamuoli, ai tiesa yra dar kaip jis atbega i futbolo rungtynes, ir zaidzia XDDD
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Su kamoliais maciau XDD bet blem su kosmunautu juokingas ir dar kai jam paploja smones paskutiniame XDDD Man jis biski i myveri panasus (ne isvaizda)XD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
o dieve belenkiek prisižvengiau :D prancūzai kaip visada savam stiliuj xD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
aš tai kai tą sraigę pamačiau, tai taip dėjau žvengt iš visų plaučių aš netgi priskirčiau tą bajerį šiuolaikinio meno performansui. lietuvišką Fluxus judėjimą su savais prikolais primena xDDDD
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
cia i tema ar ne? matet ar ne? Man jie i visciukus panasus
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Sakykit ka norit bet man vistiek graziausi is MBLAQ Mir ir Chun Doong fainiausi >.< gaila kad jie tokie jauni O cia vos ne visiems rodyta parodija kuria galiu zuret ir ziuret...
Seigi ~Wakagashira~
As paskui dar nematytu radau su Remi Gaillard XDDD Radau video, kur jis pasakojo, kad kai ismete is darbo, norejo but sau bosas, todel pradejo kurt visokius situos issipisinejimus XDDD O del GD make-up taip ir neradau, tik su TOP, blm kai jis pradejo dazystis su tusinuku XDDDDDD
Seta ~Shateigashira~
Kažkada bešnekant su drauge iš Švedijos (beje ji dabar Korėjoj gyvena ir turi korėjietį vaikiną ), pradėjom svarstyt, gal man atvaryt su ja susitikt Stockholme, nes ten turiu kur nakvot (mano dėdė ten gydytoju dirba), tai jinai man šitaip pristatė šį miestą:
xDDDD
Taya ~Saiko komon~
Prisiminiau, kaip viena karta prie Kudirkos aikshtes, kazkoks vyras mushe bugna ir dainavo XD Tai mano draugas,toks pyktas buvo, vis shaipese "Aaaa, Krishna,Krishna"
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Tų Krišnų net Taline yra. Kažkokie keisti žmonės xD
BEG parodija
Taya ~Saiko komon~
Man tai taaaip patinka, kai vaikinai nebijo pasidergt. Persirengt ir elgtis gėjiškai :D Lietuvoj nedaug tokių pvz. rasi. O jau žodžiai perdaryti, tai viršūnė. Net pačiam video girdisi vietom, kad nebeišlaiko ir patys žvengia :DD
Seta ~Shateigashira~
omg baaats; blackberry; jėzus; english tea bags etc... nu tiek žvengiau xDDD pastoviai naktį visokias nesąmones užsinoriu pasižiūrėt, kai žvengt garsiai negaliu :/
Seta ~Shateigashira~