Taip pat balsavau už MUCC tiesiog labiausei patiko ^^ Tiek PV, tiek daina. :} :humming:
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Atvirai pasakius ash kai perziurejau visus PV man nei vienas nebepatiko XDDDDDDD~~~ Buvau sazininga ir nebalsavau uz RES, bet turbut ir nebuciau balsavus, nes apart dainos klipas ner kazkuom ypatingas. C'mon, Muccai turi ir geresniu klipu...
12012 vokalisto snukelis ziauriai ikyrejo beziurint, ir ish vis tas klipas toks makalyne...kaip ir fantasmagorijos..nu ten bent vampyra or whatever buvo, bet vel kazkokia makalyne...ne nu kaip galima i tai ziet? >_> *gloomy*
Tai prabalsavau uz Mix speakers, nes daugiau nebuvo uz ka, klipas bent jau nesimove'ino sviesos greiciu...shiaip kas ten buvo..kaulai...ghem..nu zdz XD
As nesakau kad grupes ar dainos blogos, bet man turi daryt ispudi pats klipas, jo montazas siuzetas, everything, ta prasme kad pirma karta pamates klipa zmogus uzsikabintu uz grupes..panashiai kaip man buvo su deadman ir acfs ;)
*runs away while still can*
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D