Kai buvo siūlomi video, buvau įsitikinusi, kad balsuosiu už lynch Bet kažkas (jeigu neklystu Noru-chan) pasiūlė hide ir dar būtinai "Pink spider"... Būtų nuodėmė nebalsuot už jį xD so so, kaip jau atspėjot mano balsas nukeliavo pas hide ^^
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Kai buvo siūlomi video, buvau įsitikinusi, kad balsuosiu už lynch Bet kažkas (jeigu neklystu Noru-chan) pasiūlė hide ir dar būtinai "Pink spider"... Būtų nuodėmė nebalsuot už jį xD so so, kaip jau atspėjot mano balsas nukeliavo pas hide ^^
Cystai man taip pat nutiko....eh...ishdaviau lynch.'us... :tongue:
Seigi ~Wakagashira~
Kokios isdavikes XDDD Juokauju, o kuo jum tas hide patiko? Spekit is ko lynch gavo bala? ;)
Spėju iš tavęs ;D
Na, o hide man tarsi j-rock'o dievukas, jo balsas nepakartojamas, dainų neįmanoma pamiršt (o "Pink spider" man iš viso topų topas ), dar nuostabus stilius ir tie "rūžavi" plaukai... Kadangi X Japan beveik neteko klausyt, tai nieko negaliu pasakyt apie jo grojimo gitara įgūdžius, bet manau, kad jie taip pat gana įstabūs
Seigi ~Wakagashira~
Balsavau už Versailles ^^ Būčiau balsavus už lynch, bet kadangi tai mano siūlytas pv... xD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...