Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: MV Lapkritis 17th 2009, 11:40
Dekit chia MV, kurie jums patinka, arba su kazkuo asoiajuojasi, bet ne dance MV, nes jau tokia tema yra XD Na, zodziu, supratot
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Man shitas MV, toks mielas, ishkrart kazkokia kaledine nuotaika ir artiejanchios ziemos jausmas. Net kai kvepuoju, tai tarsi kvepuochiau lauke, kur 20 laipsniu shalchio, kai net skaudu kvepuot Beje, shitas MV uzima 4 vieta naujausiame Japan TOP 30 XD Va ir atsakymas i Black klausima, kodel japonishkam rengenije shoka pagal korejietishka muzika
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
sita beziuredama net susigraudinau.. dar grazus MV Heaven...
o sita dabar mano klausomiausia daina.. ant repert 2 dienas... isimylejau GD
Bleem repo klausausi nzn ka daryt ir dar linguoju kaip gankstere...
O ca kad linksmiau butu tokia ubermiela diana
Taya ~Saiko komon~
TOP buvo taip nusiskutes? Shito G-dragon MV nemachiau... Keistas kazkoks... Paskutinis toks kawaii Tu turbut chia koki savo playlist'a ish youtubo idejai
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
tu dar turi vilties. tau neišbūrė, kad už 4-6m. ištekėsi už kažkokio studenčioko (kuris tikrai nebus G-Dragon :DD). na aš vis dar turiu vilties, jog man sąžinė leis būt neištikimai savo vyrui ir nuvarius į Korėją, susirast šitą aukselį :DDDDD
Seigi ~Wakagashira~
Kai pagalvoji, rimtai "Let Me Hear Your Voice" primena Kaledas ;) Dievinu kaip G-Dragon atrodo per "Haru Haru" ypac su ta plauku juostele, o akys.. O to "A Boy" nemacius buvau, siaip idomus toks klipas ^^ Bet siaip pavaro jis, su vienu albumu net 4 klipus, daugiau nera? XD
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
nea, bet jaučiu bus dar :D jam turbūt labai patinka į save žiūrėt klipuose, tai ir kepa be sustojimo xD be to dar nespėjo visos savo rūbų spintos pademonstruot xD
Seigi ~Wakagashira~
AAww wargsas T.O.P XD O tame baltame MV Rainius pats graziausias.. na jis visada grazus ir mielas XD
Taya ~Saiko komon~
ta daina "So I'm Loving You" man tokį juoko priepuolį sukėlė. čia kartais ne kokiai reklamai skirta? nes man tas duty free labai jau ne į temą ten buvo :DDDDD
o mini drama, tai och... GD... grožis xD
Paskutinį kartą redagavo BlackBoUnTy, Lapkritis 26th 2009, 17:21. Redaguota 1 kartą
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Na as abejoju ar jie geriau uz tave atrodytu jei nebutu pasidariusi palstiniu operaciju ir nebutu padazyta geriausiu visazistu + nebutu nufilmuota tokios geros filmavimo komandos
Sulli. ~Oyabun~