Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
New suju mv kurio ašen labai ilgai laukiau :33 Enjoy.. Ok ok nustosiu postint nesąmoningus postus >>
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 28th 2012, 11:56
aš galvoju, kad mes labai nepelnytai apleidom kpop temą šitam forume :D aš kažkaip paskutiniu metu nieko per daug naujo nesisiunčiau, tai iš viso kaip kosmose jaučiuosi, ypač matydama visą tą flood'ą tumblr su man nežinomų grupių gif'ais ir nuotraukom xD įdėkit ką nors gero. pracheckinsiu.
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 28th 2012, 13:08
Nežinau, ką esi mačius, ko ne, tai palieku daug. :} Mano favoritai yra daugiau khiphop, bet palieku daugiau mv, nors man kai kurie ir ne itin patinka. Beje, SMEnt jau kurį laiką gimdo ir neišgimdo naują grupę EXO. Savo youtube kanale jie jau kurį laiką talpina teaser'ius (dabar 12tas nesenei pasirodė), kurie jau baigia užknist, nes 90% jų figuruoja narys Kai. Visų teaser'ių linkų tikrai nemesiu čia, tik tiek, kad jei kam įdomu, pažiūrėkit SMTOWN@yt
MBLAQ - It's War
AA - So crazy
MYNAME - Message
Teen Top - Crazy
Hyuna & Hyunseung - Troublemaker
o dabar mano favoritai:D ChAOS - She's coming
B.A.P - Warrior
Bang Yong Guk & ZELO - Never Give Up
CN BLUE - Where you are
The Official D2O (DETOUR) - Amanda
Šiam kartui gal užteks. :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 31st 2012, 17:41
Se7en naujas klipas
ir EXO išleido promo dainą (korėjietiška versiją ir kinietišką)
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 31st 2012, 19:50
Man patinka Troublemaker :) O B.A.P man atrodo turi gera ateiti, vel shitie korejietishki vaikai mane priverchia pasijust kaip pedofile
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 31st 2012, 21:57
Taya, YongGuk ir Himchan iš B.A.P yra 1990 gimimo. Ir tai net mane kažkiek guodžia. :D Ir jų debiutas yra tikrai velniškai stiprus, visos dainos iš debiutinio mini albumo yra kokybiškai padarytos. Tikiuosi ateity nenusivažiuos. :} Apie EXO daug kas atsiliepia kad tipo boring daina. Come on, tai tikrai stipri r&b baladė. Nes kai viskas susideda iš pasikartojančio gitaros motyvo, lengvo byto ir šiek tiek harmonijos, o visą vaizdą sudaro stiprūs vokalai, tai gabalas yra tikrai geras muzikine prasme (man dzin ką mėgėjai sako, sorry). :}
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: MV Vasaris 1st 2012, 20:21
prižadu penktadienį ar kada peržiūrėti visus ceneash sudėtus video. blemba vis neprisiruošiu, nes vis kažką nuveikt reikia >.<
kalbant apie B.A.P, tai man Warrior nebūtų tokia awesome jei ne tie jų riksmai... blemba ten toks testosteronas iš jų veržiasi, kad dieve dieve, neįmanoma nemėgt :D ugh!agh!ugh!agh!
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: MV Vasaris 1st 2012, 20:58
Sulli, tau prireiks gal paros, kol viską peržiūrėsi. :D Nes artėja Big Bang naujo albumo išleidimas, o dar pamiršau papostint Miryo iš BEG solo dainą, eh
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: MV Vasaris 1st 2012, 23:02
ceneash, man ish B.A.P vienas patinka tik nzn jo vardo yra kitas i ji panashus, tai vinas ish ju 90 mrtu o kitas atrodo 95 :D tai nezinau kuris ish yra tas kuris man patinka :D
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: MV Vasaris 1st 2012, 23:36
man labiausiai turbūt patinka Himchan'as :D 90ų po šituo video yra geras komentaras, kur pagal parašytą video laiką, galima atsisijot kur ten kuris chan'as ar jong'as :DD
Citata :
0:10 Zelo and Yong guk (as you know)
0:40 Yongjae
0:50 Daehyun
0:53 Himchan
1:57 Jongup
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: MV Vasaris 4th 2012, 12:36
Yokatta! Tai yra Himchan :D *ishsaugota nuo pedafilijos*
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: MV Vasaris 4th 2012, 12:43
jis Warrior MV man atrodė kaip koks Lee Joon brolis :D
Taya ~Saiko komon~