Nu jeigu net Dir en grey vokalistas yra rauksles plastiniu operaciju deka slepes, tai paziurejus i ja tikrai neatrodo naturaliau, o dar zinant, kad kone visos korejieciu popsistes yra koregavusios kanors, tai isvados manau aiskios.
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
tiesiog skaičiau, kad jin į kažkokią avariją buvo patekus. stipriai nesusižalojo, bet dėl viso pikto nuėjo pas gydytoją viso kūno apžiūrai. tai gydytojas patvirtino spaudai, kad jinai nepaturbinta :D nors aišku papirkt galima :DD
JOS. YRA. DEI-VĖS. o jau tas klubų judesiukas, tai omfg. jos tobulos!!! dainą iki apsivėmimo leisiu dabar. įdomu kuriai pirmiau bloga pasidarys. mamai ar man
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Seta, Rain <333 Mano meiluciai [You must be registered and logged in to see this link.] O si tiesiog dievinu, jis TOBULAS <333 [You must be registered and logged in to see this link.] P.S. Gomen, man neveikia nei smil'ai, nei video ikelimas...
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Iskart pamaniau: tamsus k-pop XD Po to pasiskaichiau komentarus, visur apie DBSK kalba (ash kadangi jais nesidomiu tai ir nezinau, kad tai jie, nes parashyta gi TVXQ XD)
Seigi ~Wakagashira~
mane šita daina visada pravirkdo. labai gražūs žodžiai. o ir pv toks... sakė panelės tam lediniam vandeny kelias valandas mirko, kad tik padarytų kadrus būtent taip kaip buvo sumaniusios. ech tas azijiečių perfekcionizmas ir atsidavimas darbui..
Spoiler:
Can't breath, it's a Mayday, dot dot dot dot, Heart hurts, it's a Mayday, dot dot dot dot dot Time goes Tic toc and flies by Tic Toc. Can you hear my Sign, Sign, dot dot dot dot dot
dot dot dot dot dot, Please just dot dot dot dot dot look at me for one last time I once shined but now I am different. And I couldn't say anything dot dot dot dot dot
It's me- the one who's crying like a fool I'm in the dark room all day and all night and it's not alright Why can't you understand my heart My heart tightens as time passes
My Eyes squeezing tears out I am scared that this is the end, so please save me.
Can't breath, it's a Mayday dot dot dot dot, Heart hurts, it's a Mayday dot dot dot dot dot Time goes Tic toc and it flies by Tic Toc. Can you hear my Sign, Sign, dot dot dot dot dot
dot dot dot dot dot I have a lot to say dot dot dot dot dot so please listen And don't pretend you don't know about the day I've lost everything dot dot dot dot dot
Do you know how I feel and I've confessed countless times And the love sign I gave you. Did you get my sign? sign? I need you to get back up. Without you I have worry syndrome. Don't neglect me, I want you by my side, side
Shivering lips and my heart which won't last much And I'm too scared that it might stop, so please save me.
Can't breath, it's a Mayday, dot dot dot dot, Heart hurts, it's a Mayday, dot dot dot dot dot Time goes Tic toc and it flies by Tic Toc. Can you hear my Sign, Sign, dot dot dot dot dot
Your memories within me and I hold my breath and endure it. Please, you know I will crumble without you
Can't breath it's a Mayday, dot dot dot dot, Heart hurts it's a Mayday, dot dot dot dot dot Time goes Tic toc and it flies by Tic Toc. Can you hear my Sign, Sign, dot dot dot dot dot (Please)
Can't breath it's a Mayday, dot dot dot dot, Heart hurts it's a Mayday, dot dot dot dot dot Time goes Tic toc and it flies by Tic Toc. Can you hear my Sign, Sign, dot dot dot dot dot
vėl noriu bliaut *sob*
Seigi ~Wakagashira~
Ziuredama jauciaus lyg kokia drama zeciau, ale ko jis tik viena pana istrauke...
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 3rd 2010, 19:37
nu taigi jisai nespėjo, tai nebebuvo prasmės ten daugiau draskytis.. ;/
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 16th 2010, 12:19
kartais toks jausmas, kad man vienintelei šioj sumautoj planetoj labiau limpa šita "Lollipop" versija nei 2NE1 ft. BIG BANG
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 24th 2010, 18:28
Nusprendziau, pasidomet, kokios merginos "pagrobe" puse MBLAQ grupes ir shtai kas ishejo XD
Tas ranku judesis toks kawaii *bo peep bo peep bo peep bo peep bo peep bo peep bo peep, aaaaaaw*
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 24th 2010, 18:47
oh as sita daina pora savaiciu non stop klausiau xD siaip man ju live'ai labiau patinka, nes sitas mv man kazkoks poslas xD
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 24th 2010, 23:00
O BEG -abracadabra, ne poshlas? XD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: MV Sausis 25th 2010, 12:09
nu bet abracadarba bent neskamba 'cute' xD o sita skamba xD
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: MV 05 23rd 2010, 11:42
Naujas MBLAQ PV
Kaip ta merga galejo but neishtikima Lee Jonn'ui? Ji ka,ishvis beprote? Toki kuna negalima palikt be prieziuros XD
Sulli. ~Oyabun~
man teaser'is nepatiko, bet kai išgirdau visą dainą, tai dabar negaliu išjungt :DDD
mane nervuoja, kad kuo daugiau į Amber žiūriu, tuo man lesbietiškesnės mintys į galvą lenda rimtai creepy jaučiuos... xD
Taya ~Saiko komon~
jo, žinau, kad perdirbinys. paprasčiausiai teises nusipirko. pvz. kaip SHINee su Juliette ir A-Yo.
man šitoj grupėj visos patinka, išskyrus Krystal. Bet Amber patinka labiausiai :D
Taya ~Saiko komon~
Man tai kazkaip f(x) nepatinka, t.y. nera taip kad ash ju nepakeschiau, bet ir nestebiu ju ir, atrodo, turiu tik 1 daina... Net nzn kodel taip... Neturiu nieko priesh jas :) Bet kazkaip neuzgauna jos mano jausmu...
Sulli. ~Oyabun~
I was literally blown away D: Klipo kokybė, spalvos.. kostiumai... nežinau.. Amerika turėtų jų pavydėti. beje, klausydama dainos, taip nevalingai pradėjau įsivaizduot kaip hittinsim visus iš eilės azijietiškus parties su Taya ateinančiais mokslo metais. žiauriai žiauriai laukiu. ir žinau, kad šitą dainą tikrai daug kartų gros. jau dabar užpakalis į šonus linguoja :D