| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 29th 2008, 20:37 | |
| Nu blem, tegu tik pabando lyt!!!!*grūmoja dangui* :angry: | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 16:28 | |
| Man totalus bankrotas! mirsiu.. O dar nzn kaip suspet visur sudalyvaut T.T
P.S. Pasakojimas apie senelio kirmeles mane taip prajuokino! Aciu uz C vitamino doze! | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 16:59 | |
| O kur cia taip zadi ''visur'' dalyvaut?? XDD XD~~Man ir bankrotas...kita sav. valgyt neturesiu, bet pfg, gal ir geriau...^_^'' *isijungia muzika* | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 18:21 | |
| Paskaityk yaploga. Ten surasiau viska. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 20:45 | |
| "kokio bbio siunčiau Kajitoku savo balso įrašą su savo mekenimu? man ką, gėdos maža?"
einu drebančia širdim numirti | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 21:26 | |
| Niahahahhaaaaa*evil lough* Man buvo grazhu! O jus visi likusieji pavydekit ir mirkit ish pavydo!!!! Nes ash turesiu pirmaji busimos pasaulio zhvaigzhdes irasha!!! Niahahaa!!!! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 21:41 | |
| eik šikt, Kaji. tavo daina ir balsas bent gražūs buvo, o mano? ĖĖĖĖĖĖJAAAAAH ĖĖĖĖĖĖJAAAAAAAH 4 minutes :weeee:
sayounara aishita hito yo.. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 21:44 | |
| Nu joa ...>.> Geriau ahh ir ehh, negu kazkokia ciukciu kalba kur buvo pas mane...XDD Aj bet px, ash nesigedinsiu....man tik buvo baisu live dainuot...dabar suprantu kodel visi rockeriai narkotikus uzsimeta priesh live'a..kad kojos nedrebetu... :atsui: P.S. Boss balsas man nesha i ta pana, kuri Saules Klioshe dainuoja...kaip man patinka toks tembras..visadu pavydejau...*eina paverkt i EMO kamputy* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 21:50 | |
| nu nenusišnekėk. nė kiek neneša *užsiraukus sėdi emo kampe. taip kad Kaji vietos nebelieka :D*
ech.. kad turėčiau tokį balsą kaip Mako... *w* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 22:00 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- ech.. kad turėčiau tokį balsą kaip Mako... *w*
Pasidaryk lyties operacija..kartu su balso stygu operacija....ir prashau XDDD Damn, nerejk nieko keist, ir taip grazus balsas.. P.S. Emo kampe visada liks vietos man...niahahahaaha ~~~ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 30th 2008, 23:45 | |
| būtinai taip ir padarysiu :D metamės? | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 1st 2008, 07:38 | |
| Aha..tik pabandyk save sudarkyt...ish po zemiu ishkasiu *_*/ Gosh, ziuriu kad Bounty uzsidejo ta avatara su Pashlapink mane XDDDDDDDDDDDDFD~~~~~ I'm speechless.......XDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 1st 2008, 08:02 | |
| Ah,Bossu-sama parase apie Kaji daina,tik sask pasibaigus,atrasyt negalejau TTATT :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: Me nori isgirst ir paasarot beklausantToT kaji Kaji,padainuosi mums per meet'a? Sakes atnesiu vietoj narkotiku jei ka ^___^;;
*isvaro visus is emo kampelio ir atsiseda pati,nes isvis neturi balso* XDDDDDD | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 1st 2008, 08:32 | |
| Dirai turi tiek daug graziu dainu, kurias buvau pamirsus. Geeeeraaa ju klausyt... | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 1st 2008, 11:34 | |
| Me nekencia liceistu,kurie pamete 104 kabo rakta ir Noru negali pasiimti lolitisko skecio,kuri man paskolino drauge butent meet'ui..ToT bleeeeeeee*nori virst super sajanu ir viska ishsprogdint* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 1st 2008, 13:39 | |
| - Noru-chan rašo:
- Ah,Bossu-sama parase apie Kaji daina,tik sask pasibaigus,atrasyt negalejau TTATT :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: Me nori isgirst ir paasarot beklausantToT kaji Kaji,padainuosi mums per meet'a? Sakes atnesiu vietoj narkotiku jei ka ^___^;;
*isvaro visus is emo kampelio ir atsiseda pati,nes isvis neturi balso* XDDDDDD XDDDDd~~~ Geeezzz....nu teko tai varkshei vakar apturet mano LIVE pasirodyma per skype XDDD~~~ Gosh,.. Tai Noru bus ka dainuot ir be tos mano neaishkios dainos...XD PVZ Saraba..va dabar darau..bet jau bloga darosi nuo tu skaidriu....eina sau...>.<'' | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 1st 2008, 14:56 | |
| Vargse noru-chan!
kazkokia nebloga arbata su dumbliais nusipirkau ^_^)b | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 4th 2008, 15:29 | |
| mano kaklas >_____< aww... >_< man jusu labai gaila! bet vistiek gailiuos kad nesitusinau per tiamat.. >_< | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 14:03 | |
| "WTF?" :samui: :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 15:48 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
"WTF?" :samui: :grin: Kur cia taip??? Ar cia eilinis Reitos cosplay??? :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 16:00 | |
| Kunigundoj ir ne, čia ne Reirei cosplay xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 16:42 | |
| Ano sa...cia siaip Ky ^^;; :atsui: :atsui: :atsui:
anyways..me galvoja,kad meet ir kunigunda man susuko galva,nes siandien stoviu prie tvarkarascio,ziuriu kas man cia ne taip.pasirodo i pirmadienio tvarkarasti ziuriu ^^;; oooooops....
Dar galvoju,kad drauges sumaste mane supirst su tokiu vaikinu...*jis kp MYV grot moka,nu tipo sus lapinimais,vsiai enblogai* bet cia ne priezastis mane su juo pirsti >.< | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 16:51 | |
| aš ją netyčia delfyje radau XDDDDD pzda negaliu mirsiu iš juoko.. nu sorry, bet man juokinga XDD *pasišalina, kad neprisiprašytų spyrio į šonkaulius* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 17:26 | |
| Man ir XDDDDD~~~Begu geriau XDDDD
Ano sa, Noru! Taigi griebk tu ji!!!! A grazus???? Nu blem, isivaizduok vakarais tau MYVA grotuuuuu!!!!!! Ash del tokio boyfriendo....oh gosh.....o jei dar ir Gazette Sarabas visokias moketu...*faints* O JEI DAR DIRU KA NORS SUGROTU!!!!!!!! O JEI DAR the Studs pagrotu!!!! *OMG isisvajoja.....*
Einu geriau ash parukyt...nusipirkau paskutini pakeli per 4 men... o taIP.... TAI KENT METINIS!!!! :boxing: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 6th 2008, 17:34 | |
| aš dabar taip pamąsčiau.. tu išvažiuoji.. Noru-chan išvažiuoja... tai kas man cizas vasarą pirks?!! *panic* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|