Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 18th 2008, 11:37
TAI NUPIRKSIM!!!!~♥♥♥~
dabar galvoju ar dar ilgai vien žiedinius kopūstus teks ėst.. ble mamai kažkokia psichozė užėjo, tai dabar viską nuo sriubos iki karšto patiekalo daro iš žiedinių kopūstų @___@
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 18th 2008, 14:07
Zinau ka tai reishkia....ash mamos darytu tu salotu taip ir nesuvalgiau...XDDDDD~~~Me prefers ice-creamu des...XDDD LOL Mama sedi shalia ir siulo parashyt viena ish jos ziediniu kopustu patiekalu..bet gal susilaikysiu..>_>''
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 18th 2008, 20:00
px :D jis emo XD *ky sneka offtopic su savim viena*
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 19th 2008, 15:25
"pz su kuom aš bendrauju? O.O"
vienas baxūras, kuris manęs net nėra gyvai sutikęs, pasakoja savo sapną su manim:
Citata :
tu sedejai ant laiptu o as buvau atsiremes i tave tu ziurejai kazkur i sona o as i tave ir kazkas man kuzdejo i ausi ""eik nestovek eik" :D
XDDDDD pz kz..
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 19th 2008, 17:47
ar cia Lukas??? XDDDDDDDD
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 19th 2008, 18:35
omg! laimejau!!!^___^ yay!!! XD
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 19th 2008, 18:47
Ka? Kur? *jaucias kaip is medzio iskritus*
kybolie ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 19th 2008, 18:55
zaidima, su pusbroliu XD
dbr galvoju trbt ryt man bus lb svarbi diena....^^ ir dar galvoju kad reiks man i ligonine ^^"
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 19th 2008, 19:23
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 20th 2008, 12:21
Noru-chan, tas pats :D
dabar galvoju iš kur paraut tiek daug babkių per tokį trumpą laiką :worried: hmmm... apiplėšt banką?
kaip šitie:
XDDDDDDD
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 21st 2008, 16:43
hahah,video tj pzda XDDD
anoo...me galvoja,kad dievina Yuki ir nekantrauja ja pamatyt.Ji manm atsiunte tusinuka is Kanados ir 3 skrajutes is PSC, su Kra,kazkokia vsiai nezinoma Visual kei grupe ir praejusio gaze turo skrajute su turo datom ^^ Ir Guren virseliu kitoj pusej ^^
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 21st 2008, 17:12
galvoju, kad nesitikėjau, jog mamai taip patiks creeperiai ir jinai taip užsidegs juos pirkt internetu O.O wow.. judam iš akmens amžiaus..
VIS TIEK GAUSI DU! DUXAI DUXAMORAI... XDDDDDDDD
cruciare ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 21st 2008, 19:55
maniske is ju zvengia, nes issirinkau su katinu >.<
Mane atakuoja bananai paper&e-mail :samui:
Dokumentai jau issiusti ir idomu kaip seksis, bet meslas, kad su kristina reiks varzytis...
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 23rd 2008, 18:17
Ka tik baigiau ziuret crows zero ir galvoju,kad Oguri Shun yra tobulybe. Kaip aktorius,kaip vyras, kaip zmogus..Zodziu,me suzaveta jo talento....ToT Noriu tokio vyro.Blem,sekasi tai jo emrginai.Tikiuosi ji pati neprastesne ^^♥
cruciare ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 23rd 2008, 18:42
heh.. me pavydi visiems maciusiems crow zero! :angry:
JaME yra super dalykas! mes saunuoliai, kad isitraukem i ju veikla! :konfeti:
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 23rd 2008, 23:36
Noru-chan, ei tai pala Akanishio nebereikia? :D
ble gavau ką tik e-mailą, kad kol nepaskambinsiu, tol jie man nesiųs batų, nes nori apsidraust dėl vagysčių iš kortelių ir pan. nu blem, ką aš jiem sakysiu?:D gėda skambint.. aišku dar reiks pasipildyt sąskaitą ta proga.. hrrr... :D Norgaile, tu anglų varai labai gerai, gal nori už mane pašnekėt? XDDDDD ne nu aš kai jaudinuos, tai pamirštu elementariausius angliškus žodžius -.-
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 25th 2008, 08:31
Babe,Akanishis nepakeiciamas, you know that,pati Kame i antra vieta nugrudai del to VYRO!!!! :D Et,Akanishi Akanishi...db noreciau,kad biski padirbtum ir geriau soktum, ens DBSK mane pakereje kol kas gerokai *prisisinciau ju laivu..pz kz...as apsalus ir mirus..tokie ajuni ir tikrai ne veltui visos Aziijos fenomenas...*
anyways..nu galiu, tik nzn ka reiks sakyt XDDD tipo,hello, This is Agne from Lithuania and I wanted to approve,that I'm buying the white creepers? XDD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 25th 2008, 12:23
Citata :
pati Kame i antra vieta nugrudai del to VYRO!!!!
kokia tu žiauri @______@ *sniff*
ai žinai, kad nebūtų problemų, aš pasirašysiu savo tekstą ant lapuko :D
dabar galvoju, jog noriu, kad mano sūnus būtų lenktynininkas *____*
mmm dar galvoju, kad šita versija daug geriau skambėjo ;> El chiki chiki
turkų daina mane pakerėjo :inlove:
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 25th 2008, 19:17
Jo,biski ziauriai pasakiau ToT Gomen ne m(_._)m Galvoju,kad as db apleidau musu vyra,bet atsigriebsiu in da JP zurnalus bepirkdama.Buvau radus toki kieta puslapi,kur buvo akanishio live'u daug primesta ir nebeveikia mediafire tie linkai....verkiau kruvinom asarom,nes buvo vienas mano lb megstamas live TTOTT
Jo,tikrai geriau skamba!!!!
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 26th 2008, 11:42
hmm.. turbūt aš gimus pralaimėti.. į stovyklą neatrinko manęs. erm.. kažkodėl dabar juokiuosi, o tai nieko gero nežada, nes kai pas mane reakcijos tampa neadekvačios situacijai - lauk bėdos. čiuju nervai biškį pakrikę.. :uh-oh:
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 26th 2008, 13:25
Ai, as jau sakiau savo nuomone - tokiose stovyklose ambasada eisko naudos, taip kad ir atrenka visokius ziniasklaidos atstovus ar tai ebstudijuojancius, ar siaip kazkaip galincius po to skleisti ta info..
Manau pagal tokius dalykus tikrai negalima spresti ar tu gimes pralaimeti, nes cia net kriterijai nera objektyvus ir isvis - nezinomi, tai kad ..nesiparink.Vartotojiska visuomene, nieko cia neadarysi. Jei po praeitu metu pralaimejimo ambasadoj, atda traumos su YFU buciau galvojus,kad gimiau pralaimet, nebuciau ne dalyvavus siais metais. Ai, ka as cia.. :weeee:
as galvoju: vel nusiploviau nuo vokieciu ir kada pagaliau suzinosiu, kur ble vaziuoju..?!!! :weeee:
cruciare ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 26th 2008, 15:51
Tai ta atranka ambasada organizavo? *trenkia sau i galva* Koki mesla jie cia daro? ar imanoma kur be ju?
ar praeisiu JRD pirmine atranka ar ne.. Kada po velniu prades veikt Kuvu? :angry: :angry: :angry: :angry:
cruciare ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 27th 2008, 12:25
Yatta! Praejau atranka. Ketvirtadieni pokalbis. Reikia dailint frazes XDDD Kriste ir atrinko. Na ka, ziuresim kp bus..
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 27th 2008, 12:35
gambatte! ^.~
hmm.. dabar klausausi savo dainavimo įrašo ir padariau išvadą, kad daug geriau dainuoju, kai būnų apsirūkius iki blogumo, kai galiu vos pajudint liežuvį. tada melodija taip šveelniai šveelniai liejasi pro gerklę.. :D be jokių perspaudimų, nes tam paprasčiausiai nėr jėgų.. xD
cruciare ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 27th 2008, 13:40
Isvada: Stai kodel dauguma jrockeriu buna apsipute XDD ir dar kaip apsipute!