| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 27th 2008, 14:03 | |
| XDDDD ne nu aš žolės nepučiu. kokios tu blogos nuomonės apie mane :D šiaip padauginau rūkyt, nes iš karto 3 surūkiau, tai nekas buvo.. x}
blem dabar galvoju, kas per durnas organizmas? kodėl, kai aš žiaaaauriai neišsimiegu, tai ne apsnūdus ir bežiovaujanti vaikštau, o.. nu jausmas toks.. nu žodžiu man visada tuomet būna bloga.. kiti taip nesijaučia, tai kodėl ir aš negalėčiau? ;____; taip lieva dabar.. | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 27th 2008, 15:20 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 27th 2008, 20:14 | |
| ohoho... nu gal dėl įvairovės paims ir tave XD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 1st 2008, 16:20 | |
| krc.uzpisa.nu nx. nx dar jaunas buvo >_< | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 6th 2008, 10:30 | |
| OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EVERYTHING MIGHT BE OK!!!!!!! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2008, 16:35 | |
| dabar tiek daug visko vienu metu galvoju, kad jaučiu kelias naktis nemiegosiu.. ne nu.. info pilna galva ir nežinau kaip viską interpretuot.. aj.. :D | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 18th 2008, 08:30 | |
| Mano skrandis verziasi lauk.. Mirsiu.. DBR suprantu ka turejo omenyje Luisas >.< | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 18th 2008, 12:49 | |
| MIntys:NIEKO BL NESPEJU!!!!!!!*dies**kills herself**hangs herself**takes some sleeping pills**jumps form abuilding**perdozuoja**dehitartuoja**issoka si lektuvo eb aprasiuto* | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 19th 2008, 08:39 | |
| Issibarsciusios mintys:
Noriu valgyt! Nezinau ka rasyt i gimnazijos mokiniu anketa! Reik pasiklot lova! Susikraut manatkes! Yamashitaaa ! :blush1: Kol Noru-chan taip nieko nespeja? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 19th 2008, 14:13 | |
| Mintys: PZDA BLEEEEEEEE .Aciu Bossu-sama uz pagalba vakar!~♥ Blet, siandien nusikaliau tam sode.Nekenciu ravejimo ir darzu. Nieko enspeju.Reik pabaigt referata.Reik susprogdint mokykla.Nespeju paruost pristatymo apie Lietuva Japonams. Nemoku jop kalbos.ir be bajerio.visos parkes man gerklej uzstrige ir nieko nesurezgu.bleeet.Jonines.zjbs.isvarau i kaima. nieko neparuosiu.nieko nespeju.noriu mirt...ToT | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 19th 2008, 17:07 | |
| aš tai manau, kad tu per daug dalykų apsiėmei vienu metu. tavo vietoj nevažiuočiau į kaimą. jie gi žmonės, supras, kad dabar tau reikia būtinai tą pristatymą paruošt. nu come on nepersiplėši į keturias dalis gi. aš tai taip siūlau. jau geriau tegu paburba giminės, bet bent jau ramesne širdim į jp važiuosi. BE TO gal šiais žodžiais ir nepagerinsiu tau nuotaikos, bet nepamiršk, kad tu pristatysi LIETUVĄ, todėl būtų negražu jei viską padarytum ant greičio. na čia tik mano sapalionės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 19th 2008, 21:16 | |
| Blem, jei butu taip lengva nevaziuot.Mociues *kuriai po senelio mirties ludna ir baisu kaime* nemaciau daugiau nei puse metu del visokiu nsmn ir likusios gimines gal dar ilgiau, plius Jonines, mano mociute janina, plius,per Jonines Audros gimtadienis, tj svest su gimine reiks, plius, mane nuzudys, kai isvaziuosiu i JP su niekuo nepasimacius ir t.t. krc...-.- aisku nevaziuociau,jei galeciau, o va cia viskas susidejo i viena vieta...krc..baisu... beje,faktas del Lietuvos tj man yra pats baisiausias.pati esu zmogus,kuris nieko pusiau drebto nepripazista,todel taip ir panikuoju.BLET.ToTcystai tuoj zliumbsiu.
P.s.aciu uz ta filma!manau jis man lb pagelbes!~ :angel: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 19th 2008, 22:17 | |
| suprantu ^^ na aš tikiuosi, kad padės. šiaip galėsi gal kažką šnekėt ir rodyt vaizdus tuos erm.. nu Lietuva iš paukščio skrydžio =) ech.. na žinau, jog visą laiką buvai užsiėmus, bet čia tau bus pamoka, kad nieko nereik atidėliot paskutinei minutei (ooo kad taip būtų lengva padaryt kaip pasakyti :D).
galvoju naujų įdėjų būsimai grupei. knisaus po tautinių rūbų nuotraukas ir netyčia aptikau, kad norvegių tautinės aprangos motyvai yra idealūs roko grupei XD šiaip noriu kažkokių modernių papuošalų iš gintaro. modernių. ne močiutės karolių :D
blem reikia eit gult, nes čystai neatsikelsiu @______@
ir vis dar noriu užmušt tą "ai liov jū" debilę.. >w<
btw last.fm'e pastebėjau, kad japonai itin toleruoja Pieno Lazerius *thumbs up* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 20th 2008, 17:33 | |
| Uch Noru-chan laikykis laikykis!!!! *pakisha nuogo Akanishio foto po akim kad neverktu* Mitte!!! :balloon: :m-bata: Baaaahhh..visi kazkur ishvaziuoja, nieko nebeliks forumuose..*isivaizduoja shieno rutulius background'uose* XDDD~~ :worried: :zzz: Maaaa neeee....... :wary: Galvoju kaip nenuluzht prie kompo....XDDD O dar galiu pasakyt kad visa savaite tik apie DVD visokius mastau ir skaiciuoju babkes kuriu dar neturiu, kazkoks koshmaras!!! :silly: ZDZ uzkniso ta Anglija, uzkniso juodzkiai, krc sedziu namie visus savaitgalius, niekur neinu, ner su kuom pabendraut, pasvaigt, ir ish vis blem...kaimas kazkoks....jau nekalbu apie shlubuojancia koja *jau isivaizduoja save su Bounty shlubuojancias senutes Tokijo gatvese * taaaip...X_X Ok joke joke *shlubuojancia Kaji kazkur Krasnuchos rajone* X______X :crazy: :crazy: :crazy: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 20th 2008, 19:20 | |
| dieve koks pesimizmas :D beje aš niekur neišvažiuoju. turėsiu vieną sušikčiausių vasarų savo gyvenime, bet nesiskundžiu. vien pagalvojus, kad po metų galėsiu pasiųst visus ir maut iš Lietuvos, tai net širdis spurdėt pradeda :flowers:
tikiuosi rytoj nelis.. nenoriu, kad plaukai susigarbanotų.. :weeee: :weeee: :weeee: *prisimena šlapią, šaltą ir vėjuotą tranzavimą iki Alytaus* | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 23rd 2008, 15:33 | |
| OMG! OMG! Myliu savo mama! ji man perka sitas kelnesir batus kaip to berno fotkei su kelnem.. mirsta is dziaugsmo! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 23rd 2008, 17:23 | |
| | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 23rd 2008, 18:04 | |
| Emmm.. na, kad ir pirmoj. paspausk ant zodzio kelnes ir pamatysi ;) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 23rd 2008, 22:17 | |
| uoj gomen apsižioplinau :D gražuuu~~~♡ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 24th 2008, 17:08 | |
| O DIEVE AŠ VALGAU!!!!!~~ :OMFG: :OMFG: :OMFG: :bravo: :cheerleader: | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 26th 2008, 10:04 | |
| O kas buvo, kad negalejai valgyt? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 26th 2008, 10:52 | |
| 2 dienas sėdėjau su tuščiu šaldytuvu iš nė centu kišenėj :D kol tėveliai grįžo.. XDDDD
"SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M SEL'M" | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 26th 2008, 14:57 | |
| OMG! vargsas vaikas! ir kaip tu nenumirei? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 26th 2008, 15:04 | |
| mintis, jog visada galiu susimedžiot kokią pelę iš sandėliuko, davė akstiną kvėpuoti XDDDD
blem radau dar vieną mano grobikiškos meilės auką, grupę ガ♂ル. blem geras headbangas su jų muzika išeina :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 26th 2008, 16:37 | |
| aaa,va kodel sms neisejo parasyt..!!!! Geras!~
kur tu randi svis tokiu grupiu?Isduok paslapti! :angel: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|