| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 11:06 | |
| XD ishradinga tu XD Mes taip pat toki turejom XD Na shiaip man tai nusispjaut, ka jis man sako, tik nervina, kai jis isibrauna i kambari ir pradeda: "Ar prisimeni ka ash tau sakaiu? Tik 2 valandos! Ar girdi mane! Snezana! Ash tau parodysiu!!!!" Ir isheina, nes ash ji ignoroju :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 11:34 | |
| "aš tau parodysiu!" xDDDDDD
galvoju, kad... nieko negalvoju.. | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 13:22 | |
| Galvoju apie mokykla... Pagaliau mokysiuos kitoje mokykloje | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 13:31 | |
| Coma, kodel tokia laiminga? Galvoju, kad mano draugei rimtas inkstu uzdegimas ir ash ja ilgai nepamatisiu, nes jai negalima isheit 5 dienas, o po to ash 10 dienu ishvaziuoju i kaima | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 13:57 | |
| Esu laiminga, nes 3 metus norejau pereiti i kita mokykla del baisios klases... Ir pagaliau viskas sutvarkyta, esu israsyta is desimmetes ir kitais mokslo metais eisiu i gimnazija | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 17:54 | |
| Galvoju, kad shiuo foruma smile'ai yra gerausi :smug: | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 17:58 | |
| galvoju kada pagaliau mana seima will die arba kada as is namu iseisiu ir cia tikrai nebegrisiu :blush1: | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 18:06 | |
| Galvoju, kad reik eit piešt. Ir parduot... mwhahha. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 14th 2009, 18:27 | |
| galvoju, kad jei net ir būtų galimybė su ryanairu skrist į Tokijų, aš to nedaryčiau. man jau užteko vien pasakojimo, kaip jų lėktuvų sparnai dreba xDDDD jau geriau pėškom tada.. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 15th 2009, 18:14 | |
| Galvoju, koks sunkus tas susiktas vairavimas :weeee: | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 15th 2009, 18:49 | |
| Kodėl jie taip garsiai žvengia? :eeeeeh?: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 16th 2009, 18:16 | |
| galvoju dabar geras ar blogas ženklas, kai druską išpili netyčiom. nepamenu :D
blem mama padėjo į spintutę druskinę neužsuktu dangteliu, man reikėjo pasiimt, tai kai krito, visus puodus apdaužė ir man nago vos nenulupo. daug rėkiau po to iš išgąsčio ir pykčio xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 16th 2009, 18:21 | |
| Galvoju, kad jeigu Black nepasisektu, ir ji netektu nago, tai jai grestu kraujo netektis ir mes rizikuotume prarast Bossu-sama, nes jos kraujo grupe labai reta! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 16th 2009, 18:26 | |
| nu kas čia per teorijos gimsta :DDD
galvoju, kad laptopai kiek atpigo, tai gal vis dėlto išeitų tarkim su tėvais susitart, kad laptopas gimtadienio dovana,o pinigus už kelionę grąžinsiu kaip galėdama greičiau.. mama labai nustebo, kai pasakiau, kad man verkiant laptopo reik į Londoną. ne nu pz.. balanos gadynė.tai kaip man komunikuot su žmonėm, kelionę į Jp planuotis ir dar daug visko, jei be ryšio liksiu :D aj žodžiu.. bet turbūt nepirks.. kažkaip pačiai gėda.. ir kelionei duok ir laptopui duok. naglai biškį. ypač kai mamos sugyventinis man net ne patėvis.. | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 16th 2009, 19:33 | |
| Esh kaip levai tada, bet man rodos Londone dar pigiau tai kaip tik ten uzsidirbsi ten ir nusipirk. Irg geresni gausi ir pigiau dar. As galvoju kad pasiilgau Lietuvos ir savo perdegusio Xboxo Beto laabai pasiilgau akvareliu ir chebros... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 16th 2009, 19:48 | |
| Aš žinau, kad ten pigiau, bet blemba aš ten važiuoju užsidirbti, ir taip gausis, kad turėsiu ne tik skolą atidavinėt, bet dar ir kompui taupyt. Tai blem kada aš reikiamą sumą Japonijai susitaupysiu? :D planavau į Jp varyt kokį vasario mėnesį, nes dar šalta ir ne sakurų žydėjimo metas, kai turistų daugiausia ir bilietai brangiausi, bet žodžiu gausis, kad jaučiu kokią gegužę tada teks varyt. bet ble aš ten mirsiu vasarą. me nori lėtai prisipratint prie jų temperatūrų, o ne skrist tiesiai į pirtį xD aš padvėsiu xD
beje kada grįši į Lietuvą? | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 16th 2009, 20:22 | |
| Kito menesio pacioje pradzioje! dar dvi savaites turiu laiko uzsidirbti! Db galvoju ant ko as norejau uzsidirbti... aj jo ant gaziku konco! :tongue: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 17th 2009, 18:59 | |
| galvoju apie rytoju... Dar viena diena bus, kai sakys man "ko tu walkatauji po mieto centra"... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 17th 2009, 19:54 | |
| galvoju, kad norėčiau apturėt rimtą pokalbį su "HP ir netikro princo" režisierium. kokiu asilu reik būt, kad iškirptum knygos kulminaciją iš filmo. pzdc.. čia tas pats kas rodyt Titaniką, bet neparodyt, kaip jis nuskęsta. esu žiauriai pikta, kad tokiem avinam duoda dirbt. aš jiem ir šiukšlių šluot neduočiau. | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 17th 2009, 20:18 | |
| Galvoju kad 400lt atlyginimas per viena diena visai neblogai. Cia uzsidirbau koncertui ir viebuciui ^^ Db galvoju kaip tokius pinigus neisleistis sud*ms. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 19th 2009, 23:05 | |
| BlackBoUnTy, as dar skaiciau, kad sukure ten viena siuzetine linija, kurios nebuvo knygoje, atseit daugiau veiksmo... Galvoju, gerai kad vairavimas tik antr... Be to galvoju kokie mes tapsime per ta krize aka iki kokio nehumaniskumo nukrisim, nes mano mociute pagiulde i ligonine... Ir krc, buvo parasyta, kad del krizes geriau neikrovinekite tel, gerai, o jei kas nors jai atsitiktu, tie gi daktarai tik kavutes geria, gal net neateina i tas palatas, vopsim, o kai dave uzpildyt dokumentus mano teta paprase tusinuko, tai buvo gaila... Isivaizduojat? Gaila TUSINUKO... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| |
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 20th 2009, 11:31 | |
| Baisu baisu BAISU! Siaubas! kaip galima tokiose istaigose sitaip atsiprasant Issipis*neti!? Beto galvoju, kad gazikai yra sud**ai nes 19d. 4:30 inernete turesjo savo laida japonijos laiku ir as tik db susiznojau ir niekur to video nera! ir dar nerandu niekur nieko apie naujaji singla! kas per?! | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 20th 2009, 16:54 | |
| Reiks atsisiust ta filma, pazet ka ten issidirbineja... BlackBoUnTy, aciu, send buvau aplankyt, tai visai neblogai laikos :) bet jau sesutes vel mete replikas, kam naudojames liftu... Zodziu... Seta, kazka girdejau apie ta laida, bet man jau pabodo begiot po ju tysiama virvute, o ko tau reikia is naujo singlo, tik pranese, tai db ilgai teks laukt... Galvoju kaip noreciau turet DIM albumo dezute, nes ta coveri kai vartai tas ledas paraudonuoja, kietai taip... :pu: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 20th 2009, 20:01 | |
| galvoju, kad norėčiau sužinot, kokioj ligoninėj Seigi močiutė. sunku patikėt, kad tokios įstaigos išvis veikia.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|