| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 27th 2009, 22:09 | |
| Galvoju apie nerealiai grazu japona, kuri machiau senamiesti, pamachiusi vos nepargriuvau :grin: | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 28th 2009, 08:46 | |
| Aš irgi galvoju apie labai gražų ir talentingą japoną, kurį vakar mačiau filme. :inlove: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 28th 2009, 13:56 | |
| O as alvoju kaip man numesti 2kg per 3dienas.. nors labai sunku nevelgyti o visi aplinkui saldainiais ir ledais vaisina.... noriu susirasti pakabint japona bet kol nenumuesiu 2-4kg neimanoma... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 29th 2009, 11:18 | |
| 2kg per 3 dienas neimanoma numest, net jei nieko nevalgysi... Ash galvoju, kad shiandien suzinosiu anglu egzo rezultata ir labai bijau :worried: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 30th 2009, 15:24 | |
| Prisiminiau vieno asilo (tikraja sia zodzio prasme) pasakytus zodzius. Pagal ji VISI JAPONAI YRA GAIDZIAI... As nekenciu jo uz tokius zodzius :pirate: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 30th 2009, 17:06 | |
| kokia čia proga taip?
aš tai galvoju kada pirkt bilietą į Japoniją geriausia | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 30th 2009, 18:15 | |
| Kokia neteisybe, kad nubegus 1km sudegini tik 20kaloriju :weeee: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 1st 2009, 10:49 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- kokia čia proga taip?
aš tai galvoju kada pirkt bilietą į Japoniją geriausia Kaip suprasti kokia proga?? :hate: Zadi gyventi Japonijoje?? :smiling: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 1st 2009, 11:56 | |
| nu tipo už ką gaidžiais išvadino :D ir žadu ir planuoju bet labai bijau dėl vizų ten biškį problemos dabar galvoju boso partijas būsimai grupei | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 1st 2009, 13:07 | |
| As tyngiu galvoti boso partijas bet kai man sugalvoja musu mylimoji klavisinike... ne man is j-rockeriu, o j-rockeriams reiktu imti pavyzdi is manis XD aisku jei pagrociau... ok nejuokauju.. galvoju kad noriu custum made esp boso :weeee: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
| |
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 2nd 2009, 19:37 | |
| Visi vaikai\potencialus forsai taip daro ^^ atsimenu kai buvau mazesne man klasiokai sakydavo kad anime yra sudas vien delto kad juos pagaudyciau, bet kitais metais nusipirkau kerzus ir aisku uzsitarnavau fasistes klicka -___- 13metu fasiste O db galvoju... na galvoju leading gitaros partija | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 2nd 2009, 23:17 | |
| galvoju kad šiandien iki apsivėmimo prišlebizavojau japoniškai. tai vargina xD jaučiaus kaip proto invalidė xD reik eit miegot xD | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 08:14 | |
| Galvoju... Ar reikėtu atsarginio forumo šiam? ^_~`` Pradėjus kurti tokį bet... Dar nepaviešintas xD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 12:39 | |
| | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 14:02 | |
| Kaip suprasti atsarginio forumo? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 14:10 | |
| krc mane uzpisa saviveikla *mad stalin look* davai padarom 100 forumu. minimum du nususe jau yra. dar pridarom. | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 18:45 | |
| Na jei sita kasnors suprogdins padarysime kanors kita... o jei bus du forumai ir abejuose floodins, nes nebus apie ka rimtai sneketi tai n* :angry: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 18:49 | |
| Jokiu atsarginiu forumu, pogalais... Ju niekam nereikia. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 3rd 2009, 23:51 | |
| Kad pavargau cia viska skaityt, o dar sakiau i wanda uzleksiu, bet tai ten ir bus susnis nauju pranesimu, tai gal apseisiu... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 12th 2009, 16:13 | |
| gazikų A MOTH UNDER THE SKIN biškį sucks. neįkertu melodijos :buuh: marmalas kažkoks xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 13th 2009, 11:35 | |
| Galvoju, kodel DIM'e 2 "the invisible wall" dainos o_O | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 13th 2009, 11:49 | |
| Galvoju, kad ka tik tesis pasake man, kad sedechiau prie kompo tik 2 valandas, arba jis ji atjungs... Tai absurdas, man to laiko uzteks tik patikrinti visus pashtus, accountus ir forumus... Bet atrodo jis kalbejo rimtai :sad: Ka darysiu visa diena sededama namuose be kompo?! | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 13th 2009, 19:39 | |
| Gali ismokti visas DIM albumo dianas atmintinai na bet suprantu tave kai tevai taip puliuoja. Tavo vietoje kanors pagrasinciau tevui. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 13th 2009, 22:41 | |
| ohhh kiek kartų man taip yra grasinę.. turbūt nebesuskaičiuočiau. bet po to kažkaip pamiršdavo savo planus :D
dabar tik iškilo vaikystės nuoskauda. man neleisdavo grįžus iš mokyklos teliko žiūrėt, t.y. visokių serialų ir multikų. kad tipo nd daryčiau (ne nu ble bet ir protas, ką ten ruošt 1oj ar 2oj klasėj? tai kadangi teliko nerodė, šlaistydavaus po miškus su niolikinių baxūrų gaujom. tikrai gera alternatyva tėvų logika :D). bet tada dar turėjom tokį seną teliką. be pulto. kur atsidarydavo toks kaip stalčiukas, kur mygtukai kanalam junginėt. ir ten tokios kaip miniatiūrinės šakutės sukaišiotos būdavo. tai žodžiu jie tas šakutes visas pasiimdavo į darbą xD po to aš susiprotėjau iš draugės vieną šakutę pasiskolint ir taip žiūrėt serialus per btv xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|