| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 30th 2009, 18:38 | |
| Galvoju, kad reikia susiderinti gitara =____= ji tai keistai barska su tom nenormaliom stygom... ir kad ryt reiks visiems sukurti helowwyno nuotaika ^^ | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| |
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 1st 2009, 19:08 | |
| Galvoju, kad shiandien man vos neprasidejo isterka ir ash vos neverkiau,nes jau buvo kelios valandos kai mano tevai turejo nusileist Tailande, o mama nieko nerashe ir neatsake i mano sms,tai pagalvojau, kad kazkas atsitiko | |
|
| |
yura ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 1st 2009, 19:19 | |
| Galvoju, kad reikia eit pasimokint japonų. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 1st 2009, 19:24 | |
| galvoju, kad man ragas, nes kone visos draugės jau susirado bachūrus, o aš viena kaip grybas | |
|
| |
yura ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 1st 2009, 19:28 | |
| Galvoju, kad reikia užsisakyt kokį Jap žurnalą. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 1st 2009, 19:38 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- galvoju, kad man ragas, nes kone visos draugės jau susirado bachūrus, o aš viena kaip grybas
XD Kaip ash tave suprantu! Man pusantru metu jau taip.Tai paskutini karta,kai buvom susitike su draugem, viena pasake, kad ash atrodau, kai liesbe (beje idomu kaip jos atrodo XD) Tai supratau, kad ji mano, gal ash sau greichiau mergyna raschiau | |
|
| |
yura ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 14:46 | |
| Galvoju kaip aš galėjau iš MATEMATIKOS 10 gaut. Jaučiu pridėjo kokį balą, kad jurginų šaknų atvilkau. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 16:24 | |
| galvoju, kad gal dar tilptų įdėt į forumą keletą onion smailų ir dar galvoju apie išprievartavimą | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 19:57 | |
| Kad nekenciu 12kl... | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 20:03 | |
| Galvoju: Nekenčiu tų supistų rašinių,niekada gyvenime nemokėjau ir nemokėsiu rašyti!!!!! Užmušiu tuos,kurie sukūrė tokį daiktą!!!! Fuck them all until death!!! atleiskit už tokias negražias mintis xD gal turit minčių tema 'Jei kuo ir šviečiam-tai gerais darbais'? | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 20:07 | |
| O jum neduoda pasirinka ka rasyt: rasini ar interpretacija? | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 20:09 | |
| ne dar..11kl. pirmas rašinys.jokio progreso. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 2nd 2009, 20:11 | |
| O mum nuo 11kl buvo kalima pasirinkt, bet zn geriau ismoksi rasini rasyt, paskui nereikes visu tu literatu programu mokytis egzui... | |
|
| |
yura ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 3rd 2009, 12:37 | |
| Galvoju: Kad muzikos mokytoja turi man skambint, kodėl į pam neatėjau. Kad reiktų pirkt iš draugės pudros, bet man truputį per šviesi. Jauuu. Jau kaklo neskauda. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 3rd 2009, 19:21 | |
| Kada as atsisiusi MRD live Noriu ir muzikos, dramu, DVD liv'u visokiu, zodziu I need 3 PC XDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 3rd 2009, 20:02 | |
| galvoju, kad nudėsiu Seigi. pati žino už ką :D | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 3rd 2009, 20:45 | |
| Otsss~ Kita kart reiks zet, ka rasau... Zn kaip istaisyt klaida *download download download* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 3rd 2009, 22:11 | |
| | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 4th 2009, 11:58 | |
| Tai gi toks grazus meskiukas ir berniokas salia visai toks nk XDDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 4th 2009, 15:34 | |
| galvoju, ar čia man vienai neįmanoma normaliai skaityt Umikės post'ų, nes ta mėlyna tiesiog akis degina ir tenka su pele užbold'int.. jaučiu kaip administratorei teks kažkokius nurodymus pradėt rašyt, nes nu neįmanoma skaityt juk ai ir dar galvoju, kad last.fm yra totalus šūdas, jei per tiek metų negali sujungt Merry su メリー . visi mano chart'ai dėl to pastoviai sujaukti.. žodžiu, bloga nuotaika man | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 4th 2009, 15:57 | |
| Hmm mamn tas pats su gazette ir delto jie niekad nebuna pirmi... ir Butterfly nescroblina... seip galvoju kad reikia arbatytes uu kaip laukiu ''Dar pziuresim'' | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 4th 2009, 18:43 | |
| last.fm'as rimtai kartais užknisa.pas mane pavadinimą GazettE nuolat taisydavo į ガゼット ir uždėdavo žvaigždutę žalią,paskutines dvi dienas nebetaiso.teko visas dainas,po vieną pervadinti galvoju,gal reiktų greičiau nd užbaigti | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 4th 2009, 20:50 | |
| BlackBoUnTy, as ir uz nedideli tvarkos ivedima Pastebejau, kad ir kituos forumuos zmones pamego spalvint savo zodzius... Mane tai lb uzknisa tos mazos raides, kas per ismislas, mano akys ne padidinimo stiklai... XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 4th 2009, 22:46 | |
| aš praeitam Gazerock'e taisyklėse buvau griežtai uždraudus rašyt spalvotom raidėm Bet, žinok, ir tai ne visada padėdavo. Nu žodžiu, tuoj pradėsiu įvedinėt įspėjimų sistemą čia , nors ir nemėgstu forume reikšt savo kažkokio tariamo pranašumo, nes atseit einu administratorės vaidmenį Deja teks, matyt.. grįžtant prie temos - galvoju, kaip visgi žmogų gali pakeisti vien plaukų spalva.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|