Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

apie ka galvoji?

Go down 
+43
LastQQQ
h3llo.
Sai
ceneash
Cappy
dynce
enGrey
Mii.
Reika:3
Gabita
...Reila*~
yura
Rina
Ruder
Emme*
Umike
nisemono
keiko6088
COMA~
Tenshi
Miyuki.
Matsu[Yo]
kwanka
Miya
Seta
~Hanami~
Taya
Sui
Seigi
dj PA
enChi
Jun
Hoshii
Toshi
Hoshi
Fizze
silke_silke
cruciare
hypocrite
Sulli.
Kajitoku
Noru-chan
kybolie
47 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
yura
~Shatei~
yura

Female
Virgo Dog
Pranešimų skaičius : 27
Reputacija : 0

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

apie ka galvoji? - Page 27 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 14:06

Galvoju ar eiti į draugės gimtadienį.

Pusės aš ten nepažinosiu.
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat
Pranešimų skaičius : 1062
Reputacija : 19

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 16:27

Galvoju, kad lb apmaudu, jog nemaciau senojo Gazerock'o emocorner

Paskutinį kartą redagavo Seigi, Lapkritis 5th 2009, 18:16. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 17:26

Na nieko ypatingo jame nebuvo. Tik gal smagu būtų pasiskaityt, kaip mes isterikavom iš džiaugsmo, jog Gaze į Europą atvaro ir kaip susiorganizavom mygom visą kelionę 07
Ai nu ir, aišku, ten buvo dalis fainų žmogelių, kurių po Gazerock'o crash down'o taip ir nebemačiau daugiau th64

Ir iš viso. Dėka Gazerock'o dabar turiu dvi geriausias drauges chocolove O dar sako, kad internetas žalingas 104

štai ką black dabar galvoja peace 03
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 18:16

Va to ir noreciau paskaityt, senbuviu pirmuju papezejimu apie gazikus XD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 2205
Reputacija : 68

Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD
Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^
Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 18:56

Ash palaikau taisykle del nespalvotu raidziu (nors pati jas kartais nauduoju, kai su b-day sveikinu painting )
Seigi, o sakei, kad tik viena jo daina patinka, o pati jau ir nuotrauku paieshkojei 03
Ash irgi norechau pamatyt sena Gazerocka 61
Galvoju, kad man gerkle skauda,nes kelis kartus skaichiau savo anglu prezentacija, kuria rytoj turesiu pristatyt killme
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 19:07

prisiminiau dabar paskaičius, kad Taya turi anglų k. paskaitas, kaip Kajitoku kolegijoj, kurioj ji mokėsi, jai liepė neit į tas paskaitas, nes jai ten nebuvo ką veikt tarp visokių priekvailių iš turtingų šeimų 80 03

dabar galvoju, iš kur aš pati išmokau anglų kalbą taip neblogai, kad net egzui nesiruošus taip pavariau licėjistiškai vos ne xD anglų pamokos man prasidėjo tik 5kl. o ir visokių cartoon network nežiūrėjau bei kompo neturėjau ilgai, bo gyvenau ganėtinai asketiškai, o ir labai griežtai auklėjama buvau. kažkada vienas toks iš Naujosios Zelandijos priskretęs vaikinas Nicoj niekaip negalėjo patikėt, kad aš iš "rytų europos" (tingėjau tada ginčytis dėl geopolitinių ir geografinių vingrybių) ir kalbu angliškai kaip kokia amerikonė (tipo akcento nesijaučia). dabar tokia mintis užėjo, gal aš praeitam gyvenime rimtai kokia vargšė pilietinio karo laikų amerikietė buvau ir laisvu laiku siūdavau JAV vėliavas iš triusikų medžiagos, kad galėčiau savo vyrui šiauriečiui įteikt prieš svarbius mūšius fox17 grynai mano klasiokei taip su rusų buvo. niekad vaikystėj negirdėjo aplinkoj tos kalbos, o ir pamokose nepersimokydavo kaip ir aš, bet dažnai žinodavo pačių keisčiausių rusiškų žodžių reikšmes. tai tuomet kartu nusprendėm, kad ji praietam gyvenime buvo kokia turgaus prekeivė Valerija iš Vladivostoko fox17
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 20:49

Kaip ash tau pavydziu, geraja ta zodzio prasme sadbambie Gal tu poliglote? Ar tau taip tik su anglu?
Ash tai anglu, galima sakyt, taip pat nuo 5 klases mokiausi, nes kai 5 klasej rashem 1 kontra, tai gavau 2 XD Ir musu mokytoja pradejo mokit mus nuo paradzios XD Bet cool mokytoja buvo, nors dauguma ja nekente, bet mum su drauge ji buvo, beveik visada, pati geriausia, turbut todel, kad mums patinka anglu kalba :)
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 5th 2009, 21:56

aj žinok net nežinau.. nes pvz. su rusų kalba visada labai kentėjau. jau taip mane iškankindavo namų darbai, kai užduodavo kitą pamoką papasakot apie kažkokį tekstą, tai aš visad mintinai mokydavaus tėvų konspektą padarytą, ir nixera nesuprasdavau net apie ką "pasakoju". o jei dar po to klausimus užduodavo..
dar kai liepdavo verst.. klasėj tai gerai, nuo rusės klasiokės nusirašydavau, bet namie tai teko ne kartą ir verkt, nes jau būdavo gėda tėvų prašyt, ir jie patys kartais užpykę kaltindavo mane, kad, atseit, nesimokau, todėl nesuprantu, ir kad daugiau nepadės.
o visa problema buvo tame, kad mūsų mokytoja buvo tokios nuomonės, jog jeigu esi Vilnietis, tai arba pats esi rusas arba kieme rusiškai išmokai, todėl nėra reikalo aiškint gramatikos ir t.t.. ką nuo pradžių normaliai išmokė - kirilicą, tą ir mokėjau. skaičiau gana normaliai, tik su kirčiavimu visada prašaudavau.
o visa kita, tai tragedija.. nu bet o kaip kitaip gali būt, jeigu tu nieko nesupranti apie kalbą, o tau iš karto paduoda tik išmokus kirilicą skaityt - verst tekstus arba rašyt laiškus.
nu žodžiu.. skaudu man ir dabar. nes draugė iš Panevėžio dabar laisvai rusiškai varo, nes mokykloj mokytoja viską normaliai nuo pradžių aiškino, kaip užsienio kalbą vaikam, o ne kavą gėrė.
aš su ta mokytoja iš to pykčio ir problemų esu turėjus. vieną kartą liepė rašyt pasiaiškinimą, tai aš jame ir parašiau, kad mano nuomone, tokios mokytojos turėtų praeit psichologinį patikrinimą, ir šluot ją iš mokyklos kuo greičiau. Aišku, ji to rašto direktorei nepadavė, bet auklėtoja labai didelį skandalą pakėlė. Liepė atsiprašyt, bet laikiausi savo principų ir nesigailiu. Nu kaip... gal iš dalies skaudu, kad per tuos mano žmogiškuosius teisybės ieškojimo principus išėjau iš mokyklos su lievu atestatu, bet jau galutinai dapisę buvo, tai nemačiau reikalo eit į mokyklą ir gadintis nervų. Geriau pamiegot ir į kokią dailės parodą nueit ar dar kokį kultūrinį renginį.
Sorry, kad čia taip išsiliejau, bet ant širdies man sunku. Vis gailiuos, kad vokiečių neėmiau. Tai būčiau bent nors dar vieną kalbą dorai išmokus.

O kas liečia anglų, tai pas mus labai dažnai keitėsi mokytojos. Jaučiu kokias 7, tai mažiausiai turėjau. Dažnai išeidavo iš darbo, nes neištverdavo su mūsų klase xDD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 6th 2009, 09:41

O su Japonu kalba, tu juk metus ja mokeisi? :)
Galiu tave rusu pamokyt XD Jei ish manes isheis gera mokytoja XD
Man pradinej mokykloj su lietuviu taip buvo, 2 metus zaidem lauke, o po to ji dave mums kontrus, klausinejo, o mes net zalio supratimo neturejom XD Tai ji vos nemushe mus, mano drauge net i lenta buvo truputi trenke o_O Tai iki shiol ja pamachius, shiurpas ima... Po to buvo gera mokytoja, bet neishtvere musu grupes, nes buvo tokiu, del kuriu normaliai pamoka negalejo vyksti. Tai veliau, buvo gan sena moterys, tai ten ishvis, ja vos neapspjaudinejo, pamaniau,kad nera ko chia laukt ir perejau i kita grupe, kur jie 100kartu daugiau dirbo uz mus, o po 10klases buvo viena geriausiu mokytoju mokykloj, lietuvu kalbos eksperte, net egzaminu centre dirbo. Tai galima sakyt, ka ishmokau per 4 metus, ta ir zinau XD Keista net, nes Lietuvoje gyvenu, bet per tuos 4 metus ishmokau daugiau negu per kitus 10 XD
Atgal į viršų Go down
Umike
~Wakashu~
Umike

Female
Pisces Rat
Pranešimų skaičius : 110
Reputacija : 1

Pareigos: Naktinėtoja xDD
Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas
Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 6th 2009, 14:19

BlackBoUnTy rašo:
galvoju, ar čia man vienai neįmanoma normaliai skaityt Umikės post'ų, nes ta mėlyna tiesiog akis degina ir tenka su pele užbold'int.. 88
jaučiu kaip administratorei teks kažkokius nurodymus pradėt rašyt, nes nu neįmanoma skaityt juk th151

ai ir dar galvoju, kad last.fm yra totalus šūdas, jei per tiek metų negali sujungt Merry su メリー . visi mano chart'ai dėl to pastoviai sujaukti.. 99

žodžiu, bloga nuotaika man 28

Eto... Gomenasai... 61
Pas mane kompiuteris senas. Tai labai tamsus.... Dėl to man nieko baisaus ir neatrodė............
Gomenasai.......
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 6th 2009, 14:21

Tai nieko, mes tiesiog įskaityt tavo post'ų nepajėgėm. Bent jau pas mane tą mėlyną labai raibuliuojančiai ir neįskaitomai rodo choked msn013
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 7th 2009, 12:52

Taya rašo:
Seigi, o sakei, kad tik viena jo daina patinka, o pati jau ir nuotrauku paieshkojei 03
Taigi jis dar yra Big Bang grupes narys, o ten jis gerai pavaro 22 Beje, spek, kas jau kuri laiko ant mano desktop'o 13
Galvoju, kad neislaikysiu egzu valstybiniam procentui killme killme killme
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 7th 2009, 13:10

galvoju, jog nusiteikimas ir įsiteigimas į galvą, kad už mane vis vien atsiras pakankamai durnesnių, padėjo man išlaikyt egzus 10
aš netgi per lietuvių ir istoriją aplinkinius specialiai nervavau ir elgiaus kaip visiškai atsipūtęs žmogus (tipo, aš viską moku, o jūs drebėkit 03 ), nors šiaip širdis tai kalatojos xD bet kaip smagu buvo stebėt kitų išmuštus iš vėžių veidus :D yes, I'm evil xDDDD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 7th 2009, 16:58

Galvoju, kad mano tevai shiandien jodinejo drambliais, o ash chia viena visa diena sedziu emocorner
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 8th 2009, 12:25

Galvoju apie atsitikima anglu kalbos metu. Viena mergina atsakidama i klausima pasake: Badest (blogiausias) Tai vos neapsiverkiau, tik nzn ar ish juoko ar ish siaubo 01 Man daznai atrodo, kad kazka supainiojo ir ash patekau ne i ta pogrupi teha66
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 8th 2009, 12:55

tavo aprašyta situacija tik dar vienas pavyzdys, parodantis Seigi, kad ji neturėtų bijot egzų. nu nes jei jau ir tokios įstoja... :DDDDDD

galvoju, kad aš nei su makiažu nei be jo gražiai neatrodau >_>" fail :D
Atgal į viršų Go down
yura
~Shatei~
yura

Female
Virgo Dog
Pranešimų skaičius : 27
Reputacija : 0

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 8th 2009, 17:24

Galvoju, kad susipykau su drauge, bet aš tikrai jai nerašysiu. 00003
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 9th 2009, 00:33

https://2img.net/h/oi36.tinypic.com/zx0583.png

galvoju, kad šitą skaičių paliksiu iki rytojaus ryto. geras toks gavos 03
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 9th 2009, 19:59

BlackBoUnTy rašo:
tavo aprašyta situacija tik dar vienas pavyzdys, parodantis Seigi, kad ji neturėtų bijot egzų. nu nes jei jau ir tokios įstoja... :DDDDDD
Tai as nenoriu but tokia kaip ta mergina fox17 fox17
Del Lt nesijaudinu, nes kalbejimas palengvinta, mokaus rasinius rasyt, nes tos interpretacijos man vezi vare... Bet kitur pavz matej, anglu daug uzduociu prideta, bet laikas neprailgintas... Va kur beda...
O zn, kurie gauna ten ta krepseli, jei nusimoko, kompencacija tures moket valstybei, tai plesia kaip tik begali tuos paskutinius pinigus...
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 11th 2009, 11:12

Kas chia per K-pop tema?! 01 Blaaaack! Nu jau ishvis ishprotejai XD Jauchiu, ta tema bus greit pripildyta 03
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 11th 2009, 11:24

galvoju, kad esu gera vadovė, einanti koja kojon su naujausiom vartotojų tendencijom, ir taip gaminanti terpę, kurios dėka padidėdų Gazerocko lankomumas :DDDD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 11th 2009, 11:33

Taip, bet kai kuriems nariams nepatinka tokios naujos tendencijos XD Nieko, manau paaugs ir supras mus, meiles ishtroshkusiais senmerges XD
Galvoju, kad tame kad forume beveik nera vaikinu, o tie kurie yra nera aktivus, yra pliusu XD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 11th 2009, 11:55

ne nu jei rimtai, tai padariau atskira tema kpopsui, kad cia nebefloodintume apie juos ir nebenervuotume zmoniu, kuriem ant ju px :D po to atbaidysim nuo Gazerock'o xD
Atgal į viršų Go down
~Hanami~
~Shateigashira~
~Hanami~

Female
Leo Rat
Pranešimų skaičius : 634
Reputacija : 12

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 11th 2009, 14:55

Taigi kalbėkit apie ką norit, tieisog bijau kad visai pamiršit kitokią muziką ir stilių, nes po truputį avai, parašai keičiasi... : DD
Bet greičiausiai tai laikina. : DD
Nes nenorėčiau kad po kažkiek laiko čia būtų rožiniai žydras fonas, kuriame pilna soliariuminių, blondinų korėjiečių veidelių. XDDD ^^"
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster
Pranešimų skaičius : 700
Reputacija : 28

Pareigos: Yaoi expert
Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies
Super Galia: Farbrezze!

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 EmptyLapkritis 11th 2009, 15:41

Teisingai as to bijau, bet manau mano avas tuoj pavirs i korejiete XD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 27 Empty

Atgal į viršų Go down

apie ka galvoji?
Atgal į viršų 
Puslapis 2740Pereiti prie : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» apie ka galvoji?
» Apie fizze ;D