| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
yura ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 14:06 | |
| Galvoju ar eiti į draugės gimtadienį.
Pusės aš ten nepažinosiu. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 16:27 | |
| Galvoju, kad lb apmaudu, jog nemaciau senojo Gazerock'o
Paskutinį kartą redagavo Seigi, Lapkritis 5th 2009, 18:16. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 17:26 | |
| Na nieko ypatingo jame nebuvo. Tik gal smagu būtų pasiskaityt, kaip mes isterikavom iš džiaugsmo, jog Gaze į Europą atvaro ir kaip susiorganizavom mygom visą kelionę Ai nu ir, aišku, ten buvo dalis fainų žmogelių, kurių po Gazerock'o crash down'o taip ir nebemačiau daugiau Ir iš viso. Dėka Gazerock'o dabar turiu dvi geriausias drauges O dar sako, kad internetas žalingas štai ką black dabar galvoja | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 18:16 | |
| Va to ir noreciau paskaityt, senbuviu pirmuju papezejimu apie gazikus XD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 18:56 | |
| Ash palaikau taisykle del nespalvotu raidziu (nors pati jas kartais nauduoju, kai su b-day sveikinu ) Seigi, o sakei, kad tik viena jo daina patinka, o pati jau ir nuotrauku paieshkojei Ash irgi norechau pamatyt sena Gazerocka Galvoju, kad man gerkle skauda,nes kelis kartus skaichiau savo anglu prezentacija, kuria rytoj turesiu pristatyt | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 19:07 | |
| prisiminiau dabar paskaičius, kad Taya turi anglų k. paskaitas, kaip Kajitoku kolegijoj, kurioj ji mokėsi, jai liepė neit į tas paskaitas, nes jai ten nebuvo ką veikt tarp visokių priekvailių iš turtingų šeimų dabar galvoju, iš kur aš pati išmokau anglų kalbą taip neblogai, kad net egzui nesiruošus taip pavariau licėjistiškai vos ne xD anglų pamokos man prasidėjo tik 5kl. o ir visokių cartoon network nežiūrėjau bei kompo neturėjau ilgai, bo gyvenau ganėtinai asketiškai, o ir labai griežtai auklėjama buvau. kažkada vienas toks iš Naujosios Zelandijos priskretęs vaikinas Nicoj niekaip negalėjo patikėt, kad aš iš "rytų europos" (tingėjau tada ginčytis dėl geopolitinių ir geografinių vingrybių) ir kalbu angliškai kaip kokia amerikonė (tipo akcento nesijaučia). dabar tokia mintis užėjo, gal aš praeitam gyvenime rimtai kokia vargšė pilietinio karo laikų amerikietė buvau ir laisvu laiku siūdavau JAV vėliavas iš triusikų medžiagos, kad galėčiau savo vyrui šiauriečiui įteikt prieš svarbius mūšius grynai mano klasiokei taip su rusų buvo. niekad vaikystėj negirdėjo aplinkoj tos kalbos, o ir pamokose nepersimokydavo kaip ir aš, bet dažnai žinodavo pačių keisčiausių rusiškų žodžių reikšmes. tai tuomet kartu nusprendėm, kad ji praietam gyvenime buvo kokia turgaus prekeivė Valerija iš Vladivostoko | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 20:49 | |
| Kaip ash tau pavydziu, geraja ta zodzio prasme Gal tu poliglote? Ar tau taip tik su anglu? Ash tai anglu, galima sakyt, taip pat nuo 5 klases mokiausi, nes kai 5 klasej rashem 1 kontra, tai gavau 2 XD Ir musu mokytoja pradejo mokit mus nuo paradzios XD Bet cool mokytoja buvo, nors dauguma ja nekente, bet mum su drauge ji buvo, beveik visada, pati geriausia, turbut todel, kad mums patinka anglu kalba :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 5th 2009, 21:56 | |
| aj žinok net nežinau.. nes pvz. su rusų kalba visada labai kentėjau. jau taip mane iškankindavo namų darbai, kai užduodavo kitą pamoką papasakot apie kažkokį tekstą, tai aš visad mintinai mokydavaus tėvų konspektą padarytą, ir nixera nesuprasdavau net apie ką "pasakoju". o jei dar po to klausimus užduodavo.. dar kai liepdavo verst.. klasėj tai gerai, nuo rusės klasiokės nusirašydavau, bet namie tai teko ne kartą ir verkt, nes jau būdavo gėda tėvų prašyt, ir jie patys kartais užpykę kaltindavo mane, kad, atseit, nesimokau, todėl nesuprantu, ir kad daugiau nepadės. o visa problema buvo tame, kad mūsų mokytoja buvo tokios nuomonės, jog jeigu esi Vilnietis, tai arba pats esi rusas arba kieme rusiškai išmokai, todėl nėra reikalo aiškint gramatikos ir t.t.. ką nuo pradžių normaliai išmokė - kirilicą, tą ir mokėjau. skaičiau gana normaliai, tik su kirčiavimu visada prašaudavau. o visa kita, tai tragedija.. nu bet o kaip kitaip gali būt, jeigu tu nieko nesupranti apie kalbą, o tau iš karto paduoda tik išmokus kirilicą skaityt - verst tekstus arba rašyt laiškus. nu žodžiu.. skaudu man ir dabar. nes draugė iš Panevėžio dabar laisvai rusiškai varo, nes mokykloj mokytoja viską normaliai nuo pradžių aiškino, kaip užsienio kalbą vaikam, o ne kavą gėrė. aš su ta mokytoja iš to pykčio ir problemų esu turėjus. vieną kartą liepė rašyt pasiaiškinimą, tai aš jame ir parašiau, kad mano nuomone, tokios mokytojos turėtų praeit psichologinį patikrinimą, ir šluot ją iš mokyklos kuo greičiau. Aišku, ji to rašto direktorei nepadavė, bet auklėtoja labai didelį skandalą pakėlė. Liepė atsiprašyt, bet laikiausi savo principų ir nesigailiu. Nu kaip... gal iš dalies skaudu, kad per tuos mano žmogiškuosius teisybės ieškojimo principus išėjau iš mokyklos su lievu atestatu, bet jau galutinai dapisę buvo, tai nemačiau reikalo eit į mokyklą ir gadintis nervų. Geriau pamiegot ir į kokią dailės parodą nueit ar dar kokį kultūrinį renginį. Sorry, kad čia taip išsiliejau, bet ant širdies man sunku. Vis gailiuos, kad vokiečių neėmiau. Tai būčiau bent nors dar vieną kalbą dorai išmokus.
O kas liečia anglų, tai pas mus labai dažnai keitėsi mokytojos. Jaučiu kokias 7, tai mažiausiai turėjau. Dažnai išeidavo iš darbo, nes neištverdavo su mūsų klase xDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 6th 2009, 09:41 | |
| O su Japonu kalba, tu juk metus ja mokeisi? :) Galiu tave rusu pamokyt XD Jei ish manes isheis gera mokytoja XD Man pradinej mokykloj su lietuviu taip buvo, 2 metus zaidem lauke, o po to ji dave mums kontrus, klausinejo, o mes net zalio supratimo neturejom XD Tai ji vos nemushe mus, mano drauge net i lenta buvo truputi trenke o_O Tai iki shiol ja pamachius, shiurpas ima... Po to buvo gera mokytoja, bet neishtvere musu grupes, nes buvo tokiu, del kuriu normaliai pamoka negalejo vyksti. Tai veliau, buvo gan sena moterys, tai ten ishvis, ja vos neapspjaudinejo, pamaniau,kad nera ko chia laukt ir perejau i kita grupe, kur jie 100kartu daugiau dirbo uz mus, o po 10klases buvo viena geriausiu mokytoju mokykloj, lietuvu kalbos eksperte, net egzaminu centre dirbo. Tai galima sakyt, ka ishmokau per 4 metus, ta ir zinau XD Keista net, nes Lietuvoje gyvenu, bet per tuos 4 metus ishmokau daugiau negu per kitus 10 XD | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 6th 2009, 14:19 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| |
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 7th 2009, 12:52 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 7th 2009, 13:10 | |
| galvoju, jog nusiteikimas ir įsiteigimas į galvą, kad už mane vis vien atsiras pakankamai durnesnių, padėjo man išlaikyt egzus aš netgi per lietuvių ir istoriją aplinkinius specialiai nervavau ir elgiaus kaip visiškai atsipūtęs žmogus (tipo, aš viską moku, o jūs drebėkit ), nors šiaip širdis tai kalatojos xD bet kaip smagu buvo stebėt kitų išmuštus iš vėžių veidus :D yes, I'm evil xDDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 7th 2009, 16:58 | |
| Galvoju, kad mano tevai shiandien jodinejo drambliais, o ash chia viena visa diena sedziu | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 8th 2009, 12:25 | |
| Galvoju apie atsitikima anglu kalbos metu. Viena mergina atsakidama i klausima pasake: Badest (blogiausias) Tai vos neapsiverkiau, tik nzn ar ish juoko ar ish siaubo Man daznai atrodo, kad kazka supainiojo ir ash patekau ne i ta pogrupi | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 8th 2009, 12:55 | |
| tavo aprašyta situacija tik dar vienas pavyzdys, parodantis Seigi, kad ji neturėtų bijot egzų. nu nes jei jau ir tokios įstoja... :DDDDDD
galvoju, kad aš nei su makiažu nei be jo gražiai neatrodau >_>" fail :D | |
|
| |
yura ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 8th 2009, 17:24 | |
| Galvoju, kad susipykau su drauge, bet aš tikrai jai nerašysiu. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 9th 2009, 00:33 | |
| | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 9th 2009, 19:59 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- tavo aprašyta situacija tik dar vienas pavyzdys, parodantis Seigi, kad ji neturėtų bijot egzų. nu nes jei jau ir tokios įstoja... :DDDDDD
Tai as nenoriu but tokia kaip ta mergina Del Lt nesijaudinu, nes kalbejimas palengvinta, mokaus rasinius rasyt, nes tos interpretacijos man vezi vare... Bet kitur pavz matej, anglu daug uzduociu prideta, bet laikas neprailgintas... Va kur beda... O zn, kurie gauna ten ta krepseli, jei nusimoko, kompencacija tures moket valstybei, tai plesia kaip tik begali tuos paskutinius pinigus... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 11:12 | |
| Kas chia per K-pop tema?! Blaaaack! Nu jau ishvis ishprotejai XD Jauchiu, ta tema bus greit pripildyta | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 11:24 | |
| galvoju, kad esu gera vadovė, einanti koja kojon su naujausiom vartotojų tendencijom, ir taip gaminanti terpę, kurios dėka padidėdų Gazerocko lankomumas :DDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 11:33 | |
| Taip, bet kai kuriems nariams nepatinka tokios naujos tendencijos XD Nieko, manau paaugs ir supras mus, meiles ishtroshkusiais senmerges XD Galvoju, kad tame kad forume beveik nera vaikinu, o tie kurie yra nera aktivus, yra pliusu XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 11:55 | |
| ne nu jei rimtai, tai padariau atskira tema kpopsui, kad cia nebefloodintume apie juos ir nebenervuotume zmoniu, kuriem ant ju px :D po to atbaidysim nuo Gazerock'o xD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 14:55 | |
| Taigi kalbėkit apie ką norit, tieisog bijau kad visai pamiršit kitokią muziką ir stilių, nes po truputį avai, parašai keičiasi... : DD Bet greičiausiai tai laikina. : DD Nes nenorėčiau kad po kažkiek laiko čia būtų rožiniai žydras fonas, kuriame pilna soliariuminių, blondinų korėjiečių veidelių. XDDD ^^" | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 15:41 | |
| Teisingai as to bijau, bet manau mano avas tuoj pavirs i korejiete XD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|