| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 16:53 | |
| Man korejiechiai neasocijuojasi su blondinais ir rozine spalva XD Galvoju, kad mano drauge kiaule! Zadejo ateit i paskaita, o pati ne tik nepasirode, bet net neatsako i sms | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 11th 2009, 21:34 | |
| Galvoju, kad nk blogo, kad mano sirdi uzvaldo K-Pop Ir kad sakiau, jog send eisiu anksciau miegot Visiem korejietisku sapnu, you know what I mean
Paskutinį kartą redagavo Seigi, Lapkritis 19th 2009, 21:04. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 12th 2009, 17:05 | |
| Galvoju, apie ekonomikos koli, kuri shiandien rashaiu, padariaiu tokia kvaila klaida O dar glvoju, kad puse dienos praleidziu ziuredama i grazuolius korejiechius ir klausidama j-rock ir nieko nesapnuoju, o mano drauge, kuri beveik nekenchia aziechiu, sapnuoja, kad ji aistringai buchiuojasi su japonu lifte | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 14th 2009, 12:15 | |
| Galvoju, kad kita semestra ish pasirinkamieju dalyku pairinksiu filosofijos ivada | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 14th 2009, 18:48 | |
| Galvoju, kad neseniai grizo mano tevai | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 14th 2009, 19:52 | |
| galvoju, kad mama man dabar bando įsiteikt or smth, nes greit išvažiuoju. šiandien visą vakarą ėdėm picą ir žiūrėjom k-pop video per youtube ir aptarinėjom ten juos visus | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 14th 2009, 23:54 | |
| Galvoju, kad facebook'as geras daiktas. Senasis facebook'as. |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 17th 2009, 18:55 | |
| Shiandien ish ryto negalejau vaziuot i univera mashina,nes grizo mama, tai kai vaziavau autobusu klausiausi mp3, kur daugiau negu 50% Gazette dainos Galvoju, kad labai malonu pasiklausit ju po k-pop'o | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 17th 2009, 19:58 | |
| Galvoju, kad pirmą kartą gyvenime pasiruošiau geografijos atsakinėjimui iš žemėlapio. (proud of myself) |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 17th 2009, 20:50 | |
| Galvoju kad jeigu rasciau drakono rutulius tai paprasyciau haremo... G-dragon, Mir, Thunder, Rain, Reita, Kyo,Kim Heechul... beeeeeeet thats another impossible thing | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 18th 2009, 11:22 | |
| :DDDD nu nebūtini tie drakono rutuliai. gali nueit pas kokią raganą Lobačiuvienę ir ji ten galės specialiais burtais padaryt, kad apžavėtum juos visus iš karto :D po to galėsit kur nors Afrikoj, kur įteisinta poligamija, visi gražiai susituokt :DDDD
galvoju, kad per savo tinginystę ir durną baimę taip ir nepasirašysiu to personal statement.. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 13:04 | |
| Galvoju, kad gyvenimas neteisingas... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 13:16 | |
| Taya, kas nutiko? galvoju, kaip sekės draugei burtis pas Vidą ir dar galvoju, kad SNSD panas mielu noru numesčiau po važiuojančiu traukiniu.. | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 14:05 | |
| Galvoju, kad kirpėja mane apkirpo ne kaip hongki, o kaip ragana :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 14:54 | |
| o kokią būtent jo nuotrauką nešeisi? gal visai nieko bus, kai ataugs truputį? aš tai grįžus iš kirpyklos dar pusvalandį prastoviu vonioj ir palieku ten gerą saują plaukų, nes dar pasitiuninguoju, kaip man reik galvoju, kad žmonės gyvenime siekia tokių menkaverčių dalykų.. | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 18:08 | |
| šitą ir šitąBet mane sugebėjo apkirpt kaip tąą iš beg xD + dar hongki merga išvadino :DDDDDD Šiaip aš ir su mielu noru palikčiau saują plaukų vonioj tik, kad kaikas poto plikai nuskustu manę xDDDDDDDD Galvoju, kad Satsuki yra labai, labai kvailas :< | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 19:29 | |
| :DDDDDDD taip nutrumpino?????????
galvoju, kuom jau kvailas Satsuki xD | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 20:41 | |
| Neaaaaaa xDDDDDD Šiaip ilgumas yra :DD Tik priekis panašus xDD - Citata :
- galvoju, kuom jau kvailas Satsuki xD
Jis kvailas tuo, kad nesugeba normaliai ir protingai atsakyt į interviu klausimus tipo jis nepasiilgo res laikų :< Ir šiaip nupopsėjo laaabai jis ._. Jo dainos laabai pasikeite nuo res laikų T.TGalvoju, kad reiks live pabaigti žiūrėt :DD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 21:07 | |
| Kad pavydziu BlackBoUnTy, jog isvaziuoja is LT... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 19th 2009, 21:58 | |
| Nu jau nu jau nėr ko pavydėt. aš ten arsiu kaip arklys be to gal dar grįšiu, jei nepriims studint tenais xD galvoju, kad ta BIG BANG daina "Let me hear your voice" (taip angliškai vadinas, ane?xD) man ŽIAAAAAURIAI primena kažkokią kitą dainą, kurią jaučiu vaikystėj klausydavau.. nes labai vaikystę primena.. ar tai SEL ar tai Junior... nu pz nors imk ir nusišauk niekaip negaliu atgamint kokia ten daina buvo... bet čystai šita labai man panaši.... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 20th 2009, 09:14 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- Taya, kas nutiko?
galvoju, kaip sekės draugei burtis pas Vidą ir dar galvoju, kad SNSD panas mielu noru numesčiau po važiuojančiu traukiniu.. Rashem ekonomikos koli, ih 19 reikejo surinkt bent 10 tashku. Savo grupej, ash tipo pati geriausia, visada gerai atsakinejau prie lentos ir tp. Tie kas prie lentos ne zodzio negalejo pasakyt surinko 16 tashku, o ash tik 9, vos neapsiverkiau Gerai, kad destytojas upratingas, leido prie lentos viena uzduoti ishsprest ir dar viena bala pridejo, kad butu 10... Galvoju, kad shiandien neeisiu i politologija... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 20th 2009, 14:47 | |
| BlackBoUnTy, sirgdama daug laiko praleidau prie TV, ir tiek visokio slamsto prisiziurejau is LT, kad man geda gyvent tokioj sali, aisku tai ne pati blogiausia vieta Pasauly, bet nu bloga man jau nuo jos... Galvoju, kad gyvenime nestudijuosiu ekonomikos... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 20th 2009, 14:51 | |
| čia tik taip atrodo, nes žinias pagrindė rodo apie Lietuvą, tai ir atrodo, kad čia pas mus žiauriai baisu. bet galiu užtikrint, kad kitose šalyse taip pat pakanka prievartautojų, sadistų, pedofilų, žudikų ir kitokio šlamšto, taip kad nepergyvenk galvoju, kad rytoj pradėsiu rėkaut, jei į mane, vaikštančią su respiratorium, badys pirštais xD nu bet na į trūlį tikrai nelipsiu be apsaugos, kai ten tiek paliegėlių sėdi.. xD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 20th 2009, 14:57 | |
| Ne tik is ziniu ^^ As jei tureciau ta respiratoriu vien su juo vaiksciociau, nes man primena japonus XDDDD Siaip abeju, kad kas ka sakytu (nu bet viusada atsiranda durniu), nes Vln daug kas su jais vaiksto, o trulikuos tai ten stabaliai pasigautum... Brr... | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 20th 2009, 16:49 | |
| O as rytoj begsiu pirkti represatoriu >.< mama sake is darzeliu vede grupele mazyliu ir jie visi su kaukem buvo... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|