| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 25th 2009, 19:17 | |
| Na tu admine turi tureti gera reputacija Galvoju kad man butu ne pro sal pasikeisti avatara | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 25th 2009, 23:10 | |
| Seta, ir jis nuostabus ^^ Kad mane daknis snd mano pc su netu, visa diena kazkuris issijugia >.< | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 12:25 | |
| Sveikinimai Gazerock'ui ^^ Galvoju, jog tautiečiai itin bjaurūs. Šiandien kai ėjau į parduotuvę su respiratoriumi, prieš mane kažkokia moteris su skėčiu eina nuleidusi galvą. Vos tik pakėlė galvą, akys išsiputė ir šovė į kitą šaligatvio pusę, vos neįvirto į krūmą. Na suprantu, aš visa juodai apsirengus, bet nemanau jog būtent TAI ją taip išgasdino ir pakraupino . | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 13:05 | |
| galvoju, kad respiratorius yra geriausias būdas išvengti grūsčių ir stumdymosi autobuse. nieks liestis nenori xD žiūrėk, Umike, kitą kartą pardoj gal net nuo kasos eilė išsilakstys. vieni pliusai tas respiratorius | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 13:27 | |
| Ash kai parduotuveje buvau, rimtai galvojau, gal leis be eiles Shiandien autobuse atsisedau per viduri, kur gale 5 vietos yra, ish dvieju pusiu buvo tuschios vietos, vienas vyras uzejo, vis i vieta pasiziuri, bet neatsiseda, galu gale neishtvere ir atsisedo, tai kai vieta prie lango atsilaisvino, ash persedau ten, kad jam patogiau butu XD Viena mano drauge pasake, kad bijo tokiu zmoniu kaip ash, nes mano, kad jie serga (shiaip sergantiems nusispjaut i kitus ir jie nedevi resperatoriu...),o kita drauge, kai mane pamate, pasake,kad ji manes nepazista,atsigreze, ash pradejau ja apkabinet, garsiai sakyt, kad ash ja zinau XD galu gale ji ishsake savo nuomone, kad jai, zmones deintis resperatorius, yra kvailiai, ash ishsakiai savo argumentus, ir pasakiu, kad ji yra kvaile ir nieko nesupranta... Galvoju, kad T.O.P uzkariauna mano shirdi | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 17:24 | |
| Galvoju kad pas mane yra labai daug reputacios.. for no reason ir kaaad man reikia kanors su isvaizda daryti | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 19:10 | |
| Savijauta geresnė nei buvo. Filmas gana geras, tik ką kalba nesuprantu, nes kalba Japoniškai. |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 19:58 | |
| Galvoju, kodel korejiechiai dainuoja japonishkai? | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:28 | |
| kad daugiau albumu parduotu parsidaveliai ... na pvz Mirotic yra japoniskai, korejetiskai ir kiniskai dar. O super junior dar turi atskiras grupes skirtas korejeciu, japonu ir kinu auditorijoms... Galvoju kad noriu sexy bico | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:39 | |
| - Citata :
- Galvoju kad noriu sexy bico
Kas jo nenori XD Galvoju, kad vienintele gera mano gyvenimas dalis, tai mano (jau ir kitu XD) fantazijos... | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:40 | |
| Aha o as dar ir fanfictionus rasau XDDD tada mano fantazijos virsta kitu mazu mergaiciu fantazijom | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:41 | |
| XD Galetum koki nors chia ikelt :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:43 | |
| aš tai prieš porą metų nusprendžiau, kad netgi pabandysiu iš savo fantazijų užsidirbt. taip ir atėjo planai tapt scriptwritere ;DDD
galvoju, kad reik eit nuo pc, bet negaliu prisiverst xD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:44 | |
| Na bijau kad manes neapipektu kad gazette darau gejais XDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:48 | |
| Ash megstu Gazette yaoi fanfictionus Net pati dabar pagalvojua, gal reiketu koki parashyt XD Gal sukuriam tema tokia, ir ten rashysim? Galvoju, kad man keltis 5,55, bet nagaliu atsitraukt XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:49 | |
| dw kurkit temą xDDD
galvoju, kad nuo 6 IRIS ep'o prasideda įdomumas xD matyt dėl to, kad meilių seilių sumažėjo xD kaip ištvert iki rytojaus, kad 7 ep. pamatyt xD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 20:51 | |
| Na as nieko pries XDD o kadangi man karantinas as jauciu kad pradesiu 3capteri FF rasyti | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 21:33 | |
| Priigalvojau visokiu AoiXUruha fanfictionu XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 21:36 | |
| galvoju, kad šitas forumas linksmiausias iš visų lietuviškų jp related. dėka jūsų xD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 26th 2009, 21:48 | |
| Jo nes cia musu nedaug ir dauguma spangsta apie tuos pacius grazuoloulius labai inirtingai | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 28th 2009, 12:56 | |
| Galvoju kada praeis kojos nudegimas, nes nesveikai skauda T__T | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 30th 2009, 20:18 | |
| Galvoju, kad Gazerock vel atsinaujino, kazkaip net nepatogu XD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Lapkritis 30th 2009, 21:12 | |
| Kas cia nepatogaus? XD Galvoju, kad per tuos korejiecius negalejau net nueit NNS zet... XDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Gruodis 1st 2009, 11:54 | |
| - Seigi rašo:
- Kas cia nepatogaus? XD
Galvoju, kad per tuos korejiecius negalejau net nueit NNS zet... XDDD Dabar ekranas ishsitempes kazkoks, ir shiaip, kai jau 3 diena informatika darau, tai man nuo tu shriftu galva sukasi XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Gruodis 1st 2009, 12:39 | |
| dabar turėtų būti geriau edit: galvoju, kad ir vėl susimoviau. gruodžio 3d., tai ne rytoj gi, o ketvirtadienį. pz būčiau ryt nuvarius "laikyt egzo" :DDD gerai, kad į kalendorių pasižiūrėjau.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|