Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

apie ka galvoji?

Go down 
+43
LastQQQ
h3llo.
Sai
ceneash
Cappy
dynce
enGrey
Mii.
Reika:3
Gabita
...Reila*~
yura
Rina
Ruder
Emme*
Umike
nisemono
keiko6088
COMA~
Tenshi
Miyuki.
Matsu[Yo]
kwanka
Miya
Seta
~Hanami~
Taya
Sui
Seigi
dj PA
enChi
Jun
Hoshii
Toshi
Hoshi
Fizze
silke_silke
cruciare
hypocrite
Sulli.
Kajitoku
Noru-chan
kybolie
47 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat
Pranešimų skaičius : 1062
Reputacija : 19

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

apie ka galvoji? - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 29th 2009, 10:55

Kad nzn ko noriu, kai baigsiu sule, nzn nei specialybes, nei istaigos, absoliuciai nk...
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 2205
Reputacija : 68

Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD
Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^
Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 29th 2009, 14:21

Neishgyvent, ash jau egzus laikau, o pati beveik nieko nzn XD
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 29th 2009, 16:51

Bet mane sita nezinomybe veikia... Visi jau sakosi kokius egzus laikis, o as dar nzn... Nenoriu, kai reiks duot prasymus pabruzkeliot bet kur ir paskui mokytis kur man galbut nepatiks... O siaip jau pats laikas viska zn...
Taya, tikiuosi gerai apsispresi n.n

Paskutinį kartą redagavo Seigi, 05 31st 2009, 13:52. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 29th 2009, 22:25

o as kaip tik apraudojau savo susikta situacija blog'e.
tik pas mane yra noru, yra svajoniu, bet as taip savim nepasitikiu, kad tiesiog bijau imtis tos veiklos, kuri man patinka.. tiesiog.. kai matau tos srities specus. man pagaugai eina, nes jauciuos kaip sudo kruva pries juos. ir netikiu, kad kada nors galeciau but savo srities profesionale.
tada norisi viska mesti ir visa gyvenima sluot gatves.
as rimtai..

:weeee:
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
Hoshi
~Wakashu~
Hoshi

Female
Sagittarius Horse
Pranešimų skaičius : 236
Reputacija : 22

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 30th 2009, 10:44

nežinau, kokia sritis Tave domina, bet džiaugiuosi vien dėl to, kad jau žinai ko nori iš gyvenimo. jeigu turi galimybių, manau jas visas reikėtų išnaudoti. o š... krūva ,manau, neturėtum jaustis vien dėl to, kad tie specai ko gero ilgai dirba tą darbą, o tam tikros srities profu tampi tik įgaudamas patirties, taip kad viskas įmanoma... bent jau aš taip manau.
Seigi, aš irgi dar visai nežinau, ką noriu veikt (dar nepanikuoju, nes vieni metai mokykloj liko sėdėt, gal ką sugalvosiu). Bet ko gero situacija bus tokia kaip pas Tave.
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 30th 2009, 16:03

nu esme tame, kad tos specialybes reikalauja talento ir kurybos.. ir labai bijau, kad studijuodama suvoksiu, kad visiskai neturiu tam talento T___T tai mane gasdina.. cia ne siaip, kad ismoksti kazka ir pagal tai visa gyvenima dirbi, bet reikia turet tam cinkeli, kad galetum tobulet.
o noriu tai i su kinematografija susijusias studijas. dar nenusprendziau, ka geriau rinktis.. rezisiura ar prodiusavimas..
i wanna hang myself at the moment :sad: dar labai realu kad net pinigu tom studijom tiek neuzsidirbsiu.. arba uzsidirbsiu ir neistosiu.. aj zodziu.. sudeliene..
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 31st 2009, 14:03

Hoshi, tau gerai, as jau tris metus iseiles panikuoju, kai tik perejau i gimnazija... O pernai isvis buvo katastrofa su tuo profiliavimu, knygu viskokiu prispirkau, kad nors kiek apsispresciau... Zn tik tiek, kad mano kryptis socialiniu mokslu XD Ir dar, nebutina kreiptis is didziosios raides, man kazkaip nepatogu n.n
BlackBoUnTy, oho, kokia idomi specialybe n.n Jei tave tai tikrai lb traukia, kodel ne? Bet aisku, nzn kaip bus paskui... O ar db jauti, kad turi tam talento, ta cinkeli?
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty05 31st 2009, 17:39

Ash tai pasirinkau pagrindinius dalykus o po to nuspresiu ka mazdaug norechiau studijoti :poh:
BlackBoUnTy, ash manau tai, kad tu jau tikrai zinai kuo nori uzsiimti, jau yra puiku, ir ash tau pavydziu :) Manau, jeigu tai tikrai tau patinka ir tu dirbsi savo darba su meile, tai tau viskas pavyks. Gerai mokysis, nes tau tai idomu :) Linkiu sekmes *hug*
Atgal į viršų Go down
Hoshi
~Wakashu~
Hoshi

Female
Sagittarius Horse

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 09:30

Taya, puikiai pasakei :bravo: kinematografija tai jau tikras menas.. Bet jeigu labai nori, viską gali;}

Seigi, ok ok... nebesikreipsiu iš didžiosios raidės, bet žinai, visokių žmonių yra, tai nenoriu įžeist, kaip sakoma atsarga gėdos nedaro XD
gerai, kad bent jau kryptį norimų mokslų žinai. Aš norėjau studijuot psichologiją, kol suvokiau, kad visai nemoku matiekos;D tai dabar vėl neapsisprendžiu, na bet dar yra laiko^^
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 12:42

Na tiesiog man visi kaip susitare sako, kad rasyciau knygas, nes mano minciu destymas ir fantazija kitiem patinka. Bet as noreciau savo begalines fantazijas ne raidem o vaizdais.. subtiliau isreikst. kur ne viskas parasyta juodu ant balto, bet kur kiekviena smulki detale butu kaip sudedamoji mozaikos dalis. nu zodziu..
koks skirtumas dabar.. susizinojau studiju kainas ir supratau, kad tureciau nebent laimet aukso puoda, kad galeciau Japonijoj tokia specialybe studijuot.
dabar tik vel pakilo neapykanta visokiem Valinsku suneliam, kuriu tevai milijonus varto. bepigu tada zurnaluose girtis kokiam geram unike studijuoja ir kiek daug pasieke.. brr..
zodziu busiu prasigerus prostitute japonijoj sutaip niekada ir neigyvendinta svajone :D
o jei rimtai.. tai dabar as visiskai pasimetus, nes visi planai artimiausiu metu zlunga. reik kazkaip is sudo bandyt spaust vaska ir susiorganizuot Japonijoj kazkokia veikla. bet as tikrai nenoriu stot belekur, kad tik istot. cia tas pats kas akmeni prie kaklo prisirist ir sokt i jura. zinau, kad tokiu atveju is manes sh o ne studente bus..
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 13:58

Hoshi, kad man tik liko socialiniai XD Psichologijai reikia mates? Galiu pasakyt, kad tai tikrai nera lengvas mokslas... Vien visokios teorijos, logikos, ir t.t
Citata :
dabar tik vel pakilo neapykanta visokiem Valinsku suneliam, kuriu tevai milijonus varto. bepigu tada zurnaluose girtis kokiam geram unike studijuoja ir kiek daug pasieke.. brr..
Kurie, beje, mokosi ir japonu kalbos...
Istikruju kai pagalvoju, jei turetum pinigu, visos durys butu atidarytos...
BlackBoUnTy, na gal kaip nors atrasi savo kelia n.n
Galvoju, kad ZIAURIAI nekenciu savo kaimynes, kuri gyvena po manim... As ja kada pritrenksiu...
Atgal į viršų Go down
Hoshi
~Wakashu~
Hoshi

Female
Sagittarius Horse

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 14:08

Aha, man atrodo ten pagrindinis balas matematikos, o aš net valstybinio egzo nesiruošiu laikyt;}
kuo kaimynė užkliuvo?xD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 18:09

BlackBoUnTy, tai tu Japonijoj ketini studijuot? Lietuvoje net nebandisi?
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 19:29

Hoshi, nes ji kitiem pasakoja, kas mane lb supykde, kad as klausau kitokios muzikos nei visi... (Ji turejo omeny, ta muzika, kuri ant bangos patinka, kol nauja neatsiranda, tiesiog ritminga muzika >.<) Tada dar ji nepatenkinta, kad as, kaip cia pasakius, klojuosi lova... Zodziu mano lova sustumiama su ratukais, tai kaip man po velniu ja istumt tyliai... As tikrai nesiruosiu sokinet pagal ja, kai pati su savo pianinu varo rytais muzika, as net girdziu vonioj dantis valantis... Krc, dar ji paburbes, tai as specialiai ta lova is visu jegu stumsiu... Ir t.t. nk jos nemegau...
P.S. Aciu, kad leidai issiliet...
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 1st 2009, 20:26

Seigi supyko xDDD

jap.. butent del to Valinsko sunu ir paminejau.. cia kazkada skaiciau kaip gyresi, kad labai kieta knyga japoniskai pats perskaite. nors imk ir nusauk toki.. jau kaip nemegstu, kai girias tevu sukurta gerove visokiuose zurnaluose..

Taya, niekada nesakyk niekada, bet tokiu planu pas mane dabartiniu metu tikrai nera. nezinau.. studijuot Lietuvoj man atrodo kazkoks mazochizmas.. gauni lieva studiju kokybe, brangiai moki ir dar diplomas issivysciusiose salyse laikomas sudo vertu.. gal geriau nereikia..

siaip, atrodo, nieko baisaus nera. jei butu tik mano valia, tai nors ir penkis metus nesimokyciau. bandyciau prasisukti, uzsidirbti.. savarankiskai kazko ismokti. o po to, jau turint pinigus, stoti i specialybe, i kuria tikrai labai nori. bet jau vien nuo minties, kad darysiu metu pertrauka tarp mokslu, visa gimine piestu stojasi, tai jei dar ilgiau dirbciau, jie mane gyva susirastu ir pakastu.. nezinau kaip ijungt iki galo poxuizmo mygtuka ir gyvent taip, kaip as noriu, o ne aplinkiniai. nors palygint, ir taip esu labai savarankiska ateities atzvilgiu, nei dauguma, kurie daro viska, ka mamyte pasako..
Atgal į viršų Go down
Hoshi
~Wakashu~
Hoshi

Female
Sagittarius Horse

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 2nd 2009, 14:16

Seigi, spėju, kad ta kaimynė bobulė, kuri neturi ką veikt, tai ir burba ištisai;}

Oho, koks spaudimas, BlackBoUnTy! Jeigu visa giminė deda viltis į tave... vargšė. bet žiūrėk, kad vėliau nereikėtų gailėtis, jeigu nedarysi to, ko iš tikrųjų nori.
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 2nd 2009, 14:42

as nezinau.. man gal reiks meluot, kad studijuoju, kad jie mane nepistu proto xD nes nu nafik as dabar neturiu tam galimybiu, tai ka man daryt.. >_>"
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 2nd 2009, 19:02

Po pertraukos labai sunku mokytis, pati zinau, nes mano seses taip dare ir nemazai pazystamu tokiu turiu...
Ash tai bandysiu stot kur nors, jeigu nepatiks tai kitais metais gal uzsienije bandysiu mokytis, arba ish savo uni keliausiu i kitos shalies uni pagal tam tikras programas, kurios yra ir musu Lietuvoje, gal pasiseks ir keliausiu keliems metams i Japonija :)))

Seigi, mano lova tokia pat XD Bet niekas nesiskundzia, nors ash ja net neatsargiai klojuos XD Trenkta ta tavo kaimyne!
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 2nd 2009, 19:19

Citata :
Seigi supyko xDDD
Ir dar kaip XD
Citata :
jap.. butent del to Valinsko sunu ir paminejau.. cia kazkada skaiciau kaip gyresi, kad labai kieta knyga japoniskai pats perskaite. nors imk ir nusauk toki.. jau kaip nemegstu, kai girias tevu sukurta gerove visokiuose zurnaluose..
Man atrodo ir as ta straipsni skaiciau XD
BlackBoUnTy, oho, visa gimine... Mane tai uzknistu, atsiprasant, susikta nuomone... Uzjauciu...
Hoshi, visai ne, kazkokia 13 pienburne...
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 3rd 2009, 13:27

Galvoju:
1.Ir vel lyja :pirate:
2.Tik man gali taip pasisekt! Per anglu egza po listening part1 sugedo grotuvas, turejome daryti kitas uzduotis, o po to turejau laukt apie 50min kol darisim klausimo testa :okashii: aaaaaaaa :angry:
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 3rd 2009, 17:27

Taya, uzjauciu, nera blogiau, kai turi laukt egzo uzduoties, ar kas atsitinka, pernai turejom pralaukt gal pora valandu kol atsviete, nes priveze baltu popieriu >.> nezmoniskai valgyt isinorejau, nebegalvojau kaip geriau padaryt, tiktai kuo greiciau... Zodziu tikrai uzjauciu...
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 3rd 2009, 18:37

klausymo pirmoj daly totali zopa man parejo..
ir susimoviau rasiniuose, nes per daug zodziu parasiau ir man daug numinusuos balu uz tai. ir kaip 'faina' suzinot apie sita dalyka jau PO egzamino. sukrusta mokytoja..
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 3rd 2009, 19:11

Tai lt egzuos jei per mazai minisuoja, anglu per daug, nervina mane ju sistemos...
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 4th 2009, 18:07

Rimtai? Uz tai minusuoja? :weeee: :weeee: :weeee: Man galas! ash vienur parashiau 200 (kur reikejo 140) o kitur apie 240 (170) Nekenchiu shito pasaulio.... :okashii:
Atgal į viršų Go down
Seigi
~Wakagashira~

Female
Aquarius Goat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 EmptyBirželis 6th 2009, 16:07

Kad butu gerai, jog ant meet'o dienos atsiltu...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 16 Empty

Atgal į viršų Go down

apie ka galvoji?
Atgal į viršų 
Puslapis 1640Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» apie ka galvoji?
» Apie fizze ;D