| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 16th 2011, 23:44 | |
| eidama į kambarį pamačiau, kad kėdė pastatyta tiesiai priešais dušo kambarį, tai dabar ir nežinau, ar čia po prikolu kažkas pastatė, ar rimtai negalima į dušą. wtf o man nusimaudyt tai būtinai reik :D nežinau kas daryt daba >.> | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2011, 19:28 | |
| galvoju apie šio vakaro koncertą. blemba, tikėjausi, kad bus geriau. bet buvo nemažai chaltūros. bet kadangi tas pianistas yra belekaip gražus, tai aš jam labai greitai viską atleidau. :D - Spoiler:
gyvai jis išvis uh oh - atsimenu pernai su juo šnekėjausi ir jis buvo taip maždaug per metrą nuo manęs. jaučiausi idiotiškai, nes kai tik pažiūrėdavau jam į akis, tai išrausdavau kaip pradinukė ir šiaip labai jaudinausi su juo bešnekėdama. :DD o jis labai malonus, gražiai apsirengęs, bet.... jo gan gėjiškas balsas. :DD tai va. taip ir galvoju. kad nebūna tobulų žmonių. :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 22nd 2011, 01:16 | |
| omg I fell in love.... help me someone.. i'm pretty sure he's not interested in me T____T;;; that... kind of hurts :/ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2011, 21:42 | |
| omg aš būčiau geriausia stalkere pasaulyje. youtubėj ieškodama kitos grupės video, visai netyčia radau vieną labai įdomų pasirodymą. dainos pavadinimo nebuvo, tik grupės pavadinimas. google iš viso nieko nerodė. o last.fm'as buvo užfloodintas kažkokiais ispanų metalistais. net taintedworld nė žodžio apie tą grupę nebuvo. tada atsiverčiau visą last.fm shoutbox'o istoriją su maža viltim. nu ir ką, pats pats seniausias komentaras šnekėjo apie japonų grupę. nustalkinau tą žmogų. prachekinau visą jo library (labai bijojau, kad nebūtų reset'inęs chart'ų) ir radau jo menkus tos grupės praklausymus. ten buvo kažkoks atseit albumo pavadinimas, kuris kėlė abejonių, bet pabandžiau su juo ieškot. per kažkokius japoniškus saitus susiradau, kaip atrodo tas albumas, o po to vėl kažkaip per kažkokį rusišką forumą radau link'ą jam atsisiųsti. aš savim didžiuojuosi :DDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 24th 2011, 18:34 | |
| žinau tą gerą jausmą, kai visokiais aplinkkeliais kažkokiam užkampy surandi ieškomos muzikos. :D
kątik sužinojau, kad žodis "aplinkkeliai" rašosi su dviem k raidėmis. :DDD niekada apie tai nebuvau susimąsčius. :D o šiaip žiauriai džiaugiuosi, kad rytoj nereiks į darbą. tai mąstau, kaip nusimazint nuo praktikos ir kur eit ieškot koncertinės suknelės, nes poryt turėsiu kažkokią fotosesiją koncerto afišai. :DDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 24th 2011, 19:53 | |
| Galvoju kad skauda visas kunas, todel jauchiuos kaip sena boba... Dar tevai menesiui ishvyko, tai gyvenu viena su katynu, kaip kokia senmerge | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 24th 2011, 22:48 | |
| svarstau - pirkti tą žalią šaliką ar ne?.. | |
|
| |
Hiroko.// ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Mažoji Lietuva Pranešimų skaičius : 114 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Rpg Išskirtinis Bruožas: Myliu Bakugan'us ^.^ Super Galia: Per Bakugan zaidima galiu aplost pacius profesionalus =^.^=
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 25th 2011, 21:01 | |
| | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 26th 2011, 10:45 | |
| Nekenčiu savo mklos... Reikėjo į ją eiti, kai buvo paskelbtas karantinas, reikėjo eiti vasario 16, dabar net savaitgaliais reikia eiti... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 27th 2011, 04:10 | |
| iki kur nusiritau, kad net bonką baltos viena patvarkius ir po to dar žolės patraukus sugebėjau namo grįžt blaiva D: mano limitai per daug išsitampė... | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 27th 2011, 18:21 | |
| daugiau su bendradarbiais tūsinti nebenoriu | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 27th 2011, 20:58 | |
| mano tėvam jau visai susisuko smegenys, čia gal nuo šalčio T_________T;; pz dar tik 40m. perkopę, o pradeda protaut kaip pensininkai. Tai gerai bent, kad už kokį Tvarką ir Teisingumą ar Darbo Partiją dar nebalsavo. ughhh aš tokia pikta.. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 1st 2011, 09:27 | |
| galvoju, kad manęs ims pradėt neapkęsti. :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 2nd 2011, 20:41 | |
| Galvoju, kad vel prasidejo GD mada XD *pasiziuri i 2 aukshtesnius parashus* | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 3rd 2011, 10:31 | |
| Skauda širdį dėl Kagrros "Demise" Širstu ant tėvo, kuris kuo toliau sensta tuo labiau kvailėja.. Ir nesuprantakad aš, skirtingai nei jis, nesu pensininkė ir neturiu laiko valandų valandas aiškinti, kaip naudotis el. paštu, nes bandau išgyventi prakeiktam fakultete( pragare), į kurį jis pats mane maloniai pastūmėjo. | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2011, 16:31 | |
| Galvoju, kad nekenciu pavasario uz tai: kad nutirpsta sniegas, Kad kimba virusai, kad atsibudes ryteir paziurejas pro langa kieme uztinki 4 svetimus kazkokius valkatas apdriskusius sunis, kurie neaisku kaip ten pateko ir p**** tavo veiline kale | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2011, 17:29 | |
| ^ o ką gero esi padariusi, kad kiemuose nesivalkiotų tie, kaip juos 'gražiai' apibūdinai "kažkokie valkatos apdriskę šunys?" galvoju, kad šiandien pirmą kartą pajutau gal ir netyčinį, bet rasizmą savo adresu. ėjau su amerikiete nusipirkti bilietus į kpop party, ir anksčiau buvo pranešta, kad už 6 svarus bilietai society nariams, o ne nariams už 8 svarus. buvo kažkokie nematyti korėjiečiai, kurie nenorėjo man parduoti bilieto už 6 svarus nors ir esu society narė ir tik dėl to, kad nesu azijietė ir jų sąrašuose gal tik ant vienos rankos pirštų galima būtų suskaičiuoti 'baltaodžius' narius, todėl jiem sunku buvo patikėti, kad aš ne šiaip atėjau 'cipo į čiurkų party pasižiet' -_____-;;; bet taip nemaloniai nuteikė, dar perklausė ar esu sumokėjusi narystės mokestį.. ką aš žinau.. kaip vagis pasijaučiau.. :/ ir dar sunervino vienos iš korėjiečių klausimas: "bet jūs suprantate kokios koncepcijos bus šitas vakarėlis?" nu tai ne ble, lyg pirmą kartą ten eičiau. o gal neazijiečiam kpop jau klausyt ir cosplay'int nebegalima. nemėgstu kai mane už durnę laiko | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 09:01 | |
| visu pirma nieko blogo taip pat nepadariau, o gero manau esu, priglaudem pora priklydusiu suniuku, kazin ar daugiau ka gaiu padaryti. bet kokiu atveju cia minusas statybininkams kurie tvora tvere, kad bet kas patekti kieman gali, saugumo jausmas akimirksniu isgaravo ;( | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 16:34 | |
| wtf, tai ką jie tai tvorai padarė???? :/
galvoju, kad pastoviai neįvykdau savo planų, nes paprasčiausiai neatsispiriu pagundai pamiegot iki vakaro... wtf.. | |
|
| |
Hiroko.// ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Mažoji Lietuva Pranešimų skaičius : 114 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Rpg Išskirtinis Bruožas: Myliu Bakugan'us ^.^ Super Galia: Per Bakugan zaidima galiu aplost pacius profesionalus =^.^=
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 16:44 | |
| | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 17:58 | |
| galvoju, kaip didžiuojuosi savimi, kad atsisakiau eiti baliavoti! :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 19:07 | |
| galvoju, kas galėjo ant mano nuotraukos, kuri priklijuota ant durų, pripaišyti širdučių, smile'ų ir bučinukų.. aš kažkaip per daug su savo flatmate'ais nesu artima, kad jie taip norėtų mane pralinksmint.. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 19:11 | |
| širdutės ir bučinukai tai vis geriau, negu būtų pripiešę ūsų ar fanarų. :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 19:12 | |
| tai aš ir labai džiaugiuosi, kad kokių bybių prie burnos nepripaišė :DDDD tiesiog man keista, kodėl ir kas būtent mano foto taip cute apipaišė, nes aš čia šiaip visus juos daugmaž ignoruoju ir neinu su jais baliavct, ir virtuvėj nesėdžiu kartu.. galvojau, kad jie jau pradėjo manęs nemėgt, o čia taip pyst.. xD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2011, 19:33 | |
| galvoja, kad tu nepasiekiama, tai bando prisimeilinti. :DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|