| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 6th 2011, 20:00 | |
| Galvoju, kad skauda galva, nepasiruoshiau rytojui ir reik baikt tiek daug gert.... | |
|
| |
Raven ~Shatei~
Age : 33 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 35 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Sirupo valgytojas. Išskirtinis Bruožas: Pila sirupą ant *visko*. Super Galia: Face-melting guitar solos.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 6th 2011, 22:20 | |
| Galvoju kokiais būdais eit miegot efektingai, ne dabar persiklausiau Epik High "remixing the human soul" albumo ir dabar visas hyper nuo bumčiko :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| |
| |
Raven ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Sirupo valgytojas. Išskirtinis Bruožas: Pila sirupą ant *visko*. Super Galia: Face-melting guitar solos.
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 9th 2011, 00:30 | |
| kodėl visada taip būna, kad kelias savaites iš viso nieko gero nevyksta, o po to kai jau susiplanuoji pagaliau padorią įvykiais savaitę nespėsi įsijungt facebook'o, kai visi iš eilės pradės siūlyt dar kažką veikt. o tai kada miegot ir iš kur pinigus traukt T.T kodėl pasaulyje nėra balanso.. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 10th 2011, 16:34 | |
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 10th 2011, 17:59 | |
| DAUGIAU NIEKAD NEBEGERSIU.... tiek xD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 11th 2011, 08:43 | |
| Kad nelaimės tyko už kiekvieno žingsnio :( | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 11th 2011, 09:39 | |
| apie gamtos šėlsmą Japonijoje. :/ | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 11th 2011, 13:03 | |
| - Sulli. rašo:
- DAUGIAU NIEKAD NEBEGERSIU.... tiek xD
Kadaise tai jau girdejau XD ceneash, pas mus irgi nekas :( | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 11th 2011, 18:57 | |
| na, pas mus bent jau žemė nedreba. :/ peržiūrėjau įvairius video, nufilmuotus drebėjimo metu ir daug nuotraukų, tai apsidžiaugiau, kad pas mus taip nebūna... pz, su gamta nepajuokausi | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 12th 2011, 20:56 | |
| pastarosiomis dienomis jaučiuosi tokia jautri ir suerzinta, kad jau pradėjau psichuot. vakar galvojau nurausiu galvą grupiokui ir tikrai ne pačią draugiškiausią žinutę nusiunčiau, nors jis tik mestelėjo nejuokingą bajerį.
o šiandien... su pižama kaip išprotėjus laksčiau po virtuvę rankiodama neplautus indus, sumečiau viską į vieną krūvą ir prilipdžiau ant lango raštelį su ultimatumu, kad jei pirmadienį iš ryto ką nors ten rasiu - viską sudėsiu į maišą ir pakeliui į paskaitas išmesiu į konteinerį. visas jų neplautas keptuves, puodus, lėkštes ir kitokį šūdą, kurio jie per pusmetį nesugebėjo išmokt susitvarkyt.
galvoju, kad tampu godzila xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 12th 2011, 21:45 | |
| Galvoju apie siauba Japonijoje... Jau dvi dienas ziuriu CNN ir negaliu pajudet ish vietos.... Vargsheliai | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 12th 2011, 23:05 | |
| Aš irgi, tik aš BBC world news jau 3 dienas. Pirmas dalykas, kurį pamačiau penktadienį ryte įjungus teliką, tai kaip milžiniškas tsunamis neša velniop Sendajų. Tikrai baisi katastrofa. Koks siaubas mirti tokioj mėsmalėj..
Turbūt pirmąkart galim pasidžiaugt, kad mes ne ten. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 13th 2011, 03:24 | |
| likimo ironija, kad mano draugė šią savaitę kaip tik specialiai skrido į Japoniją, kad nueitų į BUCK-TICK koncertą.. o kita draugė šiandien išskrenda ten studijuot.. tai taip.. labai laiku užtaikė ;/ | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 13th 2011, 10:04 | |
| mano pažįstamo sesė irgi ruošiasi vykti į Japoniją studijuot. o vieno draugo pusseserė ten gyvena. tikiuosi, jai viskas gerai. ji manęs net nepažįsta, bet kai sužinojo, kad man patinka Japonija, atsiuntė raktų pakabuką. :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 13th 2011, 18:04 | |
| Maniau, kad keleiviniai skrydžiai į Japoniją atšaukti.
Galvoju, kad ryt su temperatūra reiks važiuot į univerą. Bent atkeršysiu kursiokams, kurie mane betaškydamiesi snargliais ir užkrėtė, bet patys kažko neserga. | |
|
| |
Raven ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 13th 2011, 18:10 | |
| Galvoju, kaip myliu syrup16g muziką <3 | |
|
| |
Tamarin ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 13th 2011, 20:04 | |
| Galvoju, kaip tiek daug gali taip greit nutikt.. ir goddammit.. galetu geriau cia, lietuvoj, koks cunamis praplaut viska (shudus pravalyt, blt), nei ten in Jp... ir kame esme, tai dabar viskas, kas tik gali blogo nutikt, nutinka ten.xDD juokas ima. Gamta daro zapadlo! gerai, kad nors Myvas su seima saugus... ir sikau ant tos radiacijos!!! visvien siausiu i japonija, kai tik proga atsiras. geriau mirsiu ten, nei cia. jei kas nors norit, ppl, paremt juos, tai tai galit padaryt cia: http://ladygaga.shop.bravadousa.com/Product.aspx?cp=14781_42444&pc=BGAMLG88: ) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 13th 2011, 21:39 | |
| šiandien universiteto bibliotekoj susirinkę visą vakarą plakatus paišėm ir ateinančią savaitę rinksim mieste pinigus su tikslu padėti Japonijos žmonėm. bet mane labai neramina, kad mano draugas iš Japonijos man jau kelinta diena kaip neatrašo.. kiek žinau, jis dabar dirba Nagojoje, bet jis mėgsta pakeliaut, tai niekad negali žinot, kur jis yra.. labai labai laukiu žinių iš jo ;(((( | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 14th 2011, 07:57 | |
| aš galvoju internetu paaukot pinigų, bet niekaip neapsisprendžiu, per kokį puslapį siųst pinigus. :/ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 14th 2011, 15:34 | |
| tikriausiai per raudonąjį kryžių saugiausia (nes gi daug visokiu fake psl yra ;/)
omg pagaliau gavau atsakymą iš savo draugo Japonijoj. toks jausmas, kad 10kg kūnas iš tos laimės palengvėjo *phew* | |
|
| |
Tamarin ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 14th 2011, 17:31 | |
| Yokatta..^^ Man geda, kas esu lietuve. ciuju reiks sita fraze ant siknos issitatooint. o gal geda del kitu lietuviu? dar nenusprendziau. anyways, man kaikuriu mazaprociu mergaiciu pasisakymai in fb sukelia tokia busena, kai juokies is kazko, is ko juoktis nederetu. kai kazkas buna labai beviltiska ar sumauta...kai jauties taip shitty ir vistiek juokas ima .pvz pasisakymas: ''omg, Mamontavas dabar Japonijoj. tikiuos jam viskas gerai. Jei jam kas nutiks, tai pati uzbombarduosiu ta japonija!!!" . . . . . no comments .___________.'
lietuvis dziaugias, kai kaimyno namas dega. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 14th 2011, 22:51 | |
| Man tai rodos, kad - Citata :
- galetu geriau cia, lietuvoj, koks cunamis praplaut viska (shudus pravalyt, blt)
yra lygiai toks pats neapgalvotas burnojimas kaip - Citata :
- Jei jam kas nutiks, tai pati uzbombarduosiu ta japonija!!!
:D Aš tai per Raudonąjį Kryžių, nes manau labiausiai užtikrinta, kad parama pasieks tikslą. | |
|
| |
Raven ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 14th 2011, 23:01 | |
| Laba diena. - Tamarin rašo:
- Man geda, kas esu lietuve.
ciuju reiks sita fraze ant siknos issitatooint. Sėkmės Japonijoje su tokiom pažiūrom. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|