| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 15th 2011, 06:22 | |
| Japan faces potential nuclear catastrophe
kiekvieną rytą, tik akis pramerkus, pirmiausia įsijungiu yahoo. ir kasdien ten vis kažką liūdnesnio perskaitau. it's braking my heart. :// | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 15th 2011, 13:33 | |
| šiandien dvi valandas su plakatu pravaikščiojau, žmonės labai faini, duoda ir po 10 svarų banknotus bent kažkiek jaučiuos naudinga ;/ | |
|
| |
Tamarin ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 15th 2011, 17:28 | |
| @Raven, dekuj, nes prireiks.: D kaip ten sako? blogas zmogus tas, kuris savo tevynes nemyli? ar kaip? esme mazdaug tokia. teisingai sako. | |
|
| |
Tamarin ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 15th 2011, 17:31 | |
| @chipi_panda, aha, bet as labai angry vakar buvau.xDD gomen | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 15th 2011, 20:44 | |
| http://community.livejournal.com/omonatheydidnt/6154986.htmlčia yra daug nuorodų, kur galima paaukoti pinigų Japonijai. kas turit twiterį, atkreipkit dėmesį į tuos du twitter'io account'us, kur žada už kiekvieną retweet'ą pervest po pinigą. nežinau, kiek tai tiesą, kiek ne, bet pabandyti juk neskaudės. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 16th 2011, 18:20 | |
| man reik nustot taip lengai įsikliopint į bachūrus.. čia toks pasirinkimas, kad net jau nebegerai.. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 16th 2011, 22:54 | |
| - Sulli. rašo:
- man reik nustot taip lengai įsikliopint į bachūrus.. čia toks pasirinkimas, kad net jau nebegerai..
Ir vel? XD Situacija Fukushimoje mane labai baugina ir liudina :(((( | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 16th 2011, 23:49 | |
| ne, tiesiog aš per daug nusisvaigstu kartais.. jei koks padoriai atrodantis vaikinas su manim būna labai malonus, mandagus ir mielas, tai po to pradedu per daug apie jį galvot xD kaip kažkokia, atsiprašant, nedapistito kamuojama :DDDDDDDD
galvoju, kad reik nustot žiūrėt tuos durnus realybės šou, o pradėt mokytis, nes nu rimtai kasuosi sau kapo duobę.. | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 26th 2011, 09:42 | |
| Sninga, taip gražu.. Galvoju, kad audros ir pūgos man labai patinka nes po jų viskas atrodo natūralu:) | |
|
| |
Raven ~Shatei~
Age : 33 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 35 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Sirupo valgytojas. Išskirtinis Bruožas: Pila sirupą ant *visko*. Super Galia: Face-melting guitar solos.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 26th 2011, 19:39 | |
| Galvoju, kad pastarosiom dienom žiauriai tingiu ir neturiu motyvacijos ką nors daryt... O ryt ateina draugas, dainą reikia pabaigt rašyt ): | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 26th 2011, 20:03 | |
| juk buvau sau prižadėjus daugiau neatidėliot tokių dalykų kaip ruošimasis egzam ar esė rašymas paskutinei minutei, bet šį kartą dar žiauriau padariau.. pirmadienį deadline'as, o aš net skaityt nepradėjau.. man vien parašyt reik kokių 16h, o čia.. man šakės. nekenčiu savęs. fml. dabar dar nusprendžiau kaip paguodai pasižiūrėt kokį jp filmą... nu nušaukit mane kas nors, prašau.. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 26th 2011, 21:14 | |
| kątik pažiūrėjau Norvegų girią, tai dabar daug mąstau apie filmą. nes taip ir nesupratau, kokias emocijas jis man sukėlė. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 27th 2011, 00:44 | |
| ^ aš jo dar nemačiau, bet daugumai pažįstamų, kurie matė, nepatiko :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 27th 2011, 06:35 | |
| man irgi nepatiko. :D dar dabar, kai jau apsivirškino viskas, galiu pasakyti tik tiek - labai vienpusiškas filmas. tačiau turintis tą daugumai japoniškų filmų būdingą aurą, kuri, bent jau man, ypatingai patinka. tai va, tiek to džiaugsmo. dar per tą filmą naktį nesąmones visokias sapnavau, tai visai not cool .. :D | |
|
| |
☆Linda☆ ~Shatei~
Age : 28 Miestas : wonderland Pranešimų skaičius : 50 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: visų galų meistras Išskirtinis Bruožas: dideli siekiai Super Galia: I'M SPERMAN!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 27th 2011, 08:16 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 30th 2011, 01:38 | |
| kodėl šitam sumautam univere nėra suomių.. ar bent jau korėjiečių kalbos paskaitų >.< kodėl turiu save kankint su ta nelemta prancūzų... ji skamba fainai, bet ji man visiškas kosmosas... *facepalm* | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 30th 2011, 19:50 | |
| tikėjausi, kad su vakar diena pasibaigs ir mano bėdos problemos reikalai, ir ateis poilsis. bet neee, dream on. mama šliaužioja po namus su koja sugipsuota, o aš jau antrą vakarą iš nervų viena su kompu taršau butelaitį. :/ | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 1st 2011, 18:53 | |
| Džiaugiuosi išlaikyta pirmąją įskaitą :P Žinai, kad jin š9d0 vietoj,bet gera pradžia :}}} | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2011, 21:40 | |
| sulaužiau stalinę lempą. Galvoju ką daba daryt >.<
@ LastQQQ sveikinu ^^ gera pradžia pusė darbo~
| |
|
| |
☆Linda☆ ~Shatei~
Age : 28 Miestas : wonderland Pranešimų skaičius : 50 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: visų galų meistras Išskirtinis Bruožas: dideli siekiai Super Galia: I'M SPERMAN!
| |
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 8th 2011, 14:24 | |
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 10th 2011, 18:25 | |
| nėra nieko juokingesnio už azijiečių fanatikes, besiraunančias į pirmas auditorijos eiles, o po to godžiai spoksančias kaip aš sėdėdama pačiam gale šnekučiuojuosi su JUO gal 10min.(dėl ko po to viskas vėlavo xD), o galų gale po paskaitos einančias šniūrais su juo fotografuotis ir rodyti tragiškas japonų kalbos žinias.. XDD kaip gerai, kad aš niekad TOKIA nebuvau :'D | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2011, 14:13 | |
| Labai esu dabar laiminga, galvoju, kad įgijau geležinius nervus ir puikiai susitvarkau su įtampa :} kaip gera | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 21st 2011, 13:31 | |
| Dabar nuoširdžiai norėčiau ką nors suspardyti, nes, pasirodo, kai mano mama neatsiklaususi manęs nulipino plakatus mano kambary, tai didelę jų dalį suplėšė, o kitą sulamdė. pz kaip noriu keiktis dabar tai ne tas žodis.. už ką man tokia dalia????? | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 21st 2011, 17:01 | |
| OMG, pilnai tave užjaučiu ir suprantu .. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|