| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 23rd 2011, 05:31 | |
| Užuojauta COMA~
Įdomu kiek laiko dareisi tą šukuoseną..
Galvoju kokią šukuoseną rugsėjo pirmai pasidaryt.. susigarbanot plaukus kai dabar ir kankintis visą naktį susipinus krūvą kasyčių, ar pasidaryt savo firminę plaukuoseną... sunku apsispręst :/ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 23rd 2011, 15:10 | |
| o kokia ta firminė? :D galvoju, kokia įdomi būtybė yra žmogus.. prieš porą valandų verkiau iš nevilties, o dabar geriu alų, pjaustau pyragą ir ruošiuos švęst laimingą žinią | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 23rd 2011, 16:47 | |
| galvoju, kad stebuklas, kad patekau į vieną klasę gimnazijoj su 3 buvusiais klasiokais xDD i'm happy! ^^ xDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 23rd 2011, 17:29 | |
| Nevisai sukuosena XD Tiesiog buvau kirpykloje, plaukai po to graziai atrode, zinoma eme lyti ir pff is plauku. O kirpykloje sedejau 3valandas... kartais nesiseka..
Sulli laimingom ziniom pasidalink :P Jei nepernelyg asmeniska | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 23rd 2011, 17:30 | |
| - Sulli. rašo:
- o kokia ta firminė? :D
Pažėk BoA Energetic klipą ir suprasi.. man ją mažiausiai 2h reikia darytis ir dar be gryfkos :DD NEED TO LOSE WEIGHT... QUICKLY!!! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 23rd 2011, 18:35 | |
| Kaiji-sama: nereik žiūrėt, prisimenu tą BoA'os šukuoseną :) tai labai gražu, jei moki pasidaryti!!!:)
LastQQQ: nuskambėjo kažkodėl taip, lyg aš būčiau nėščia :D mano močiutei šiandien labai rizikingą operaciją darė ir ji pavyko be komplikacijų, todėl labai džiaugiuosi, nes buvau jau pusmetį prislėgta, o dabar bent kažkiek palengvėjo, nors tai dar ne pabaiga, nes vis vien dar daug chemoterapijos laukia :/
galvoju, kad nespėjau grįžt namo, o jau vėl eit miegot ir keltis į darbą.. kas per katorga. čia tipo atostogos tokios.. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 24th 2011, 20:59 | |
| Galvoju, kad labai dziaugios del Sulli mohiutes ^_^ | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 27th 2011, 16:59 | |
| So happy! Radau nusipirkau sijona, kokio lb norejau :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugpjūtis 30th 2011, 18:02 | |
| Aš tuoj pražilsiu nuo tokio savo gyvenimo.. ir kodėl aš jau įžengiau į tą sumautą, pilną galvos skausmo, suaugusiųjų pasaulį.. vaikystėj lengviau, kai nereikia rūpintis tiek daug dalykų... -.- | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 1st 2011, 11:44 | |
| Galvoju: kasnors, maldauju,BETKAS išgelbėkit mane nuo egzamino, kurį turiu po 3 dienų ir kuriam nieko, visi6kai nieko nemoku, ir NEGALIU pradėt mokytis vien dėl dar didesnės panikos, kuri apims, kai suvoksiu ką pridirbau marinuodama laiką kitais darbais, kurie gal ir svarbūs, bet ne svarbesni | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 1st 2011, 18:31 | |
| Rugsėjo 1-oji: WORST DAY EVAR | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2011, 10:43 | |
| Galvoju, kad esu draskoma vidinių prieštaravimų ir kad reikia keist požiūrį į gyvenimą. Na, juk kartais ir man kas nors gero nutinka maždaug kartą per 5 metus reikėtų tuo labiau pasidžiaugti. Šiais metais noriu viską pradėti iš naujo ir kaip nors pabaigti išsikapstyti iš duobės. Kaipnors nesimušti su savo specialybe, kaipnors eiti miegoti laiku ir pažengti mokslo aukštumose . | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2011, 17:08 | |
| Go Chibi_panda!!!!!!!!!!!!! u can do it!!!!!!!!! Galvoju, kad pradedu pyktis pati su savim >.< wtf?! | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2011, 12:24 | |
| OMG mano mokyklos meilė į mane pažėjo OMG ir dar kūncė bus kartu OMG aš jį MYLIU. Jis toks kaip...kaip..kaip... hmmmm... ai va. TEAMIN <333 Vos nenualpau.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 8th 2011, 11:55 | |
| pas mane irgi su chemija ne kas....
Neištversiu du metus be SuJu.... NU KODĖĖĖĖLL??? Man ir taip sunku emocijas sulaikyt.. Ir turbūt jie nebegrįš.... Ainu žliumbt.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 8th 2011, 14:02 | |
| pz nusipirkau bilietus į Suomiją vien dėl koncerto, o koncertą atšaukė. eik tu ****. net verkt neišeina, o tik nervingas juokas apėmęs xDD galvoju, už ką man toks šūdinas periodas pastarąją savaitę.. kažkokį ženklą iš viršaus, matyt, nori duot man.. >.> | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 8th 2011, 16:18 | |
| Sulli. vargšelė tu ;s
Galvoju, kad pasirodo visai gerai anglų gramatiką mokėjau, jeigu patekau į stipresnių mokinių grupę ^^ Ir dar galvoju, kad rytoj labai sunkios pamokos ;// Nu jo, kaip tyčia penktadienį ;// | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 11th 2011, 06:49 | |
| Kokia graži Lee Joon pana..... >> DAMN >> | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 13th 2011, 15:05 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 13th 2011, 16:18 | |
| galvoju, ką draugė man pasakė. Sakė, mano gyvenimo būdas labai asketiškas, atseit nieko sau neleidžiu :D sakė apsiriboju labiau nei maksimaliai. :DDDD įdomu tai girdėti iš žmogaus, kuris 500 lt išvis neskaito pinigais, mat tiek galima per savaitę išleist (gyvenant pas tėvus) :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 13th 2011, 21:08 | |
| galvoju, kad pirmą kartą gyvenime skuduram ir kosmetikai per porą dienų išleidau kone vidutinį lietuvio atlyginimą.. nors ir nemėgstu savo gimtadienių, bet mėgstu per juos gaut lengvus pinigus :D taip gera kartais pasitaškyt.. xDD dabar suprantu, kodėl anksčiau nemėgdavau apsipirkinėt. čia dėl to, kad visada nuotaika susišikdavo, kai pamatydavau, kad negaliu įpirkt arba šiaip durna kaina patinkančių dalykų xDD šiaip, jei galėčiau, tai visą Stradivarius parduotuvę nusipirkčiau.. xD net širdį paskauta, kiek ten visko faino yra, bet gali nusipirkt tik keletą xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 13th 2011, 21:28 | |
| galvoju, kad nors gerokai pavėluotai, bet.. su gimtadieniu, Sulli. ♥(=^▽^=)/būk sveika, stipri ir laiminga. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 14th 2011, 12:12 | |
| Nekenčiu prancūzų kalbos... būčiau ėmus rusų.. bet tada sakyčiau kaip noriu į prancūzų nes rusų sucks plius, rusų kalba man negraži tarimu... fiee.... dar kai tėtis žiūri naša raša kartais tai apsivemt galima >>
Paskutinį kartą redagavo Kaiji-sama, Rugsėjis 15th 2011, 10:41. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|