| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 14th 2011, 13:19 | |
| - Spoiler:
- Kaiji-sama rašo:
- Nekenčiu prancūzų kalbos...
būčiau ėmus rusų.. bet tada sakyčiau kaip noriu į prancūzų nes rusų sucks plius, rusų kalba man negraži tarimu... fiee.... dar kai tėtis žiūri naša raša kartais tai apsivemt galima >> same here ;/
negaliu pakęsti, kad uždavė žiauuuuriai daug namų darbų ;/// | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 14th 2011, 16:36 | |
| - chibi_panda rašo:
- galvoju, kad nors gerokai pavėluotai, bet..
su gimtadieniu, Sulli. ♥
(=^▽^=)/
būk sveika, stipri ir laiminga.
awww kaip miela! kaip čia taip prisiminei xDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 15th 2011, 06:16 | |
| Džiaugiuosi, kad vakar kašę pralaimėjom - tuo užsidarė ir mano vyno vakarai. Ir gerai. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 15th 2011, 15:12 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 16th 2011, 09:45 | |
| nu nereikėjo vakar tiek gert.. :( daugiau viskas, niekada. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 16th 2011, 21:17 | |
| Galvoju, kaip tai liudna, kai kraunasi lagaminus, o tavo kambaris tushteja... Nors zlimbk... Tarsi tavo laidotuves... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 16th 2011, 21:40 | |
| - Taya rašo:
- Galvoju, kaip tai liudna, kai kraunasi lagaminus, o tavo kambaris tushteja... Nors zlimbk... Tarsi tavo laidotuves...
tell me about it.. aš net miegot nenoriu eit, kad kuo daugiau laiko sąmoningoj būsenoj prabūčiau Lietuvoj. dieve, kaip nenoriu į Angliją. žinau, kad Kalėdom namo negrįšiu, ir vėl kokius 7-9 mėnesius turėsiu kentėt ir dūsaut. o dar grįšiu penktadienį į siaubiamus namus, pilnus girtų nepažįstamų studentų.. o aš taip mėgstu ramybę.. anksčiau, kai bendrike gyvenau, būdavo daug lengviau atsiribot nuo visokių pjankių, o čia nebus kaip. o man tai taip nepatinka.. aš mėgstu ramius, jaukius namus, o ne vemiančius valkatas savo namuose.. :((( man jei gert, tai arba klube arba geram lietuviškam kabake seną gerą varniukų alų ir prikolint su barmenu bei visiškai random pradėt kalbas su daug pasiekusiais gydytojais ar verslininkais, nes kabake visi savi. nu faaaaak vėl užsišnekėjau.. blemba verksiu aš jau dabar pasiilgau mamos :((((( *cry baby mode* kada, įdomu, suaugsiu? | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 16th 2011, 22:14 | |
| galvoju, kad pražioplinau draugės skambutį, nes grįžus miegojau... Turiu įtarimą, kad jei nebūčiau knarkus penkias valandas, būčiau linksma praleidus vakarą.
| |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 17th 2011, 06:20 | |
| žiauriai džiaugiuosi kad gavau ne kuolą ir ne dvejetą iš biologijos kurį turėjau gaut, bet gavau ketvertą.. Nekenčiu biologijos pamokų.. Ir blyn kam iš vis tą biologiją moko >< man jos ateitį tikrai nereikės, nes aš visa prie meno linkus.. Visas gyvenimas praėjo prie muzikos, spalvotų flomasterių, pieštukų ir lapų... Lėlių piešimo ir dar prisimenu kai rūbus piešdavau lėlėms :DDD Blyn dabar prisiminus žvengas ima... Kažkodėl noriu kuo greičiau užaugt ir dumt mokytis į Aziją.. aisq su tėvų parama :DDD Į Aziją I mean į Korėją arba Japoniją.. tik pirmiausia kalbą reikia išmokt :33 Reiks varyt mokytis... huh... kaip aš noriu ten nuvažiuot.. ka dir negyvent, neismokyt, bent jau pažioplinėt kas per šalys ten :33 Jeigu jau noriu bandysiu išpildyt svao norus :33 Na taip žinau vaikiškos svajonės, bet, kad jos man jau nuo mažens xD Still, prakeikta bio mokytoja >< LT mokytoja irgi, įrašė N nežinau už ką >>, pamokoj tai buvau >< nekenčiu mokytojų . | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 18th 2011, 08:45 | |
| | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 18th 2011, 19:03 | |
| Blem kai jp pasisekė, su marsais koncertuos ir Myv, kad in LT taip, tai tikrai eičiau | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 19th 2011, 03:07 | |
| svyra rankos. garbės žodis. palieki blizgančius namus, o randi tokį šiukšlyną, kokio gyvenime nesu mačius. liūdna ir pikta. noriu namo. noriu į savo kambarį, savo namus. kur visada švaru, ir kur tėvai :( | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 19th 2011, 16:29 | |
| Mirštu, kaip aš pavargauuuuuu, niek nebenoriu | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 20th 2011, 14:41 | |
| Bijau autobuse, pakeliuj į Lenkiją pult į isterišką panikos priepuolį, nes noriu namo..... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 23rd 2011, 18:59 | |
| | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 26th 2011, 15:17 | |
| Galvoju, kad šiandien per daug prisijuokiau. Ir kai fainiai šiandien kūncė praėjo... linksma buvo xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 27th 2011, 12:38 | |
| Galvoju, kad man ishsiunte laishka kai manes net UK ne buvo, kur parashe, kad turiu moket mokeschius, nors ash studijuoju.... Nekenchiu shitos valstybes.... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 27th 2011, 18:04 | |
| galvoju kaip šiandien po paskaitų susitikau Yamaguchi-sensei ir Iwakami-sensei, kai jos varė atgal į uni nešinos tom nemokamom Domino picom už kuponus. dar juokingiau buvo, kaip jos susigėdo dėl tokio nešulio :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 27th 2011, 21:59 | |
| nuoširdžiai bandau suprasti, kodėl neišeina pervest už elektrą. Staiga jiem netinka kliento kodas. Nors tu pasiusk. Vistiek išmeta erorą tą patį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 29th 2011, 11:31 | |
| Galvoju kad vaikai kencia nuo mokytoju :// vargse klasiuoke mano :// | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 29th 2011, 14:52 | |
| galvoju, kad rytoj mane daužys silke, apmėtys kiaušiniais ir kt. :DDDDD krikštyynos :DDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 29th 2011, 18:48 | |
| Gyvenime, kodėl tu būti toks sudėtingas ? me nieko nespėti ir per daug fail'inti | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 30th 2011, 14:40 | |
| galvoju apie... KRIKŠTYYNAS! :DDDD ne tokios jos baisios buvo, kaip galvojau :DDDD nu žuvytė pabučiavo, bet nėra taip baisu kaip atrodo xDDDDDD fun! :DDDD ir kokie gailestingi 4okai, davė vandens geriamo ir saldainių, kad geri buvom :DDDD ir galvoju, kad labai faina nebesmirdėt wc oro gaivikliu ir gera išsiplaut laku išdažytus plaukus, guašu išdažytus veidus ir iš plaukų išsikratyt dribsnius : DDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 2nd 2011, 13:25 | |
| Galvoju apie vaikiną, su kuriuo vakar susipažinau. Nejaugi viskas tikrai taip gražu?... Sunku patikėt:} | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|