| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 15th 2012, 09:10 | |
| naaaaaaaaaaaahhhhhh,ryt į mokyklą.taip savaitgalis greit prabėgo,Rusų kalbos kontras.aš mirus >.< nieko nemoku.nieko. ir nesimokysiu,reikia dar nd prisiverst padaryt,bent iš matkės paimprovizuot,kad nieks nezystu,jog nieko nedarau. pasiskundžiau sau.va.geriau dabar x D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 15th 2012, 11:47 | |
| - jrasy9 rašo:
- Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
- galvoju, kad negaliu susirgt dabar. būtinai reikia visus kontrolinius parašyt ;/
Aš dabar susirgus,o iki ketvirtadienio reik atsiskaityt visus kontrus , kitaip įrašys vienetus... Man šakės . aš tavo vietoj tikrai eičiau į mokyklą, kad ir kaip tai beprotiškai skamba. atsimenu seniau bet ką darydavau, kad tik neit į kontrą ir t.t. o db kažkaip atsakingesne patapau :DD Ne beprotiškai skamba , nes į mokyklą eisiu ... Nėr laiko sirgt >.< ! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 15th 2012, 15:43 | |
| - jrasy9 rašo:
- Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
- Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
- galvoju, kad negaliu susirgt dabar. būtinai reikia visus kontrolinius parašyt ;/
Aš dabar susirgus,o iki ketvirtadienio reik atsiskaityt visus kontrus , kitaip įrašys vienetus... Man šakės . aš tavo vietoj tikrai eičiau į mokyklą, kad ir kaip tai beprotiškai skamba. atsimenu seniau bet ką darydavau, kad tik neit į kontrą ir t.t. o db kažkaip atsakingesne patapau :DD Ne beprotiškai skamba , nes į mokyklą eisiu ... Nėr laiko sirgt >.< ! aš irgi šnd turiu temperatūros ir visą svaitę eisiu, nes visą savaitę kontrai :DDD tikiuosi, kad nemirsiu :DD Man tas pats :D nu sekmės tada ;D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 15th 2012, 15:46 | |
| - Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
- Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
- Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
Aš dabar susirgus,o iki ketvirtadienio reik atsiskaityt visus kontrus , kitaip įrašys vienetus... Man šakės . aš tavo vietoj tikrai eičiau į mokyklą, kad ir kaip tai beprotiškai skamba. atsimenu seniau bet ką darydavau, kad tik neit į kontrą ir t.t. o db kažkaip atsakingesne patapau :DD Ne beprotiškai skamba , nes į mokyklą eisiu ... Nėr laiko sirgt >.< ! aš irgi šnd turiu temperatūros ir visą svaitę eisiu, nes visą savaitę kontrai :DDD tikiuosi, kad nemirsiu :DD Man tas pats :D nu sekmės tada ;D tau irgi ; ))o aš galvoju, kad reikės anglų nusirašyt nuo klasioko, nes lb tinggiu daryt ;// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 15th 2012, 17:16 | |
| galvoju,kad reikia susitvarkyt kambarį. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 16th 2012, 14:45 | |
| galvoju kaip prisivert parašyt anglų pasakojimus ir juos išmokt, kad ankščiau atsiskaityčiau ir pasiruoščiau matematikos kontroliniui.. uff, kontrų savaitė prasidėjo... ir dar galvoju, kiek gausiu už istorijos ir geografijos kontrolinį :DD tikiuosi, kad daugiau nei 3, už fiziką :DDDD o dbb jau galvoju kam tos fizikos reikia??!! | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 17th 2012, 18:40 | |
| galvoju,kad reikia eit galvą mazgotis ._. | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 18th 2012, 17:04 | |
| persivalgiau, kdl aš nejaučiu saiko | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 19th 2012, 13:52 | |
| Yaayy,pagaliau per muziką pristatinėsiu Gazettus Laaukiu nesulaukiu:D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 19th 2012, 14:41 | |
| omg, kaip ištaisyt fizikos kontrolinį, už kurį 3 gavau, ir aš nk nesuprantu. KAIP?? | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 19th 2012, 17:47 | |
| galvoju,kad visgi man sekas x D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 19th 2012, 18:52 | |
| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 19th 2012, 18:55 | |
| galvoju, kad nenoriu rytojaus ;x | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 03:10 | |
| ''fuck fuck fuck. susiimk moterie, bent iki kito penktadienio. tavo savaitės pastangos tau gali atsipirkti keliems metams į priekį. todėl SUSIIMK!!!'' | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 14:40 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 15:57 | |
| | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 18:28 | |
| Reiktų prasitrinti draugus iš last.fm. Su puse nebendrauju, tai kam man tiek ;_; | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:01 | |
| galvoju, kur galima nusipirkt sakurų?? labai norėčiau pasisodint kieme ^^ | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:47 | |
| - jrasy9 rašo:
- galvoju, kur galima nusipirkt sakurų?? labai norėčiau pasisodint kieme ^^
Va aš irgi sakuros kieme labai norėčiau ^^ | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:50 | |
| - Sima~ rašo:
- jrasy9 rašo:
- galvoju, kur galima nusipirkt sakurų?? labai norėčiau pasisodint kieme ^^
Va aš irgi sakuros kieme labai norėčiau ^^ kaip tik kiemo vidury yra vietos pas mane ^^ taip garbingai, per vidurį :DD tik nžn kur yra pirkt. reikia lb google paieškot, bet lb tng :DDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:52 | |
| Ir įdomu kiek kainuotu ... Bet kaip pavasarį būtų gražuuu ^^ ! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:53 | |
| jooo ^^ noriu noriuu nooooriuuuu db tetę užknisiu savo tuo zyzimu :DDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:57 | |
| Aš tai žinau kad Vilniui kažkur prie baltojo tilto lygtais jos pasodinta, bet niekad nemačiau, nors 2 metus iš eilės važiavau pažiūrėt xDD . | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 20th 2012, 19:59 | |
| aš tai nemačiau, nors ir Panevėžy kažkur yra :DDD kažkoks žmogelis pasisodinęs | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|