| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 19:58 | |
| Galvoju,kad senas šuo yra daug blogiau už jauną šuniuką. Visų pirmą žinai, kad tas mažas po kurio laiko surimtės ir nustos naktimis cypti. O senas šuo cypdamas drasko širdį, nes nesupranti kodėl, plius kiekvienas jo atodusis, primena, kad artėja laikas jam nugaištis, o tai žudo dar labiau )))))))): weeeeeee | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 19:59 | |
| galvoju,jog dabar būtų gerai važiuot miegot pas močiutę. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 20:13 | |
| Galvoju, kad jau bus 2 metai kaip nevalgau mėsos | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 20:16 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 20:25 | |
| Galvoju kad nugarą skauda :/ | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 20:29 | |
| galvoju,kad noriu miego,bet reikia dar eit galvą mazgot >.< | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 20:59 | |
| | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 22:22 | |
| Kadangi mano aplinkoj daug kas ženyjasi, gimdo ar planuoja vaikus, tai galvoju, kad kai turėsiu vaiką, tai nuo mažų dienų skatinsiu jo/jos veiklumą - leisiu mokintis muzikos, dailės, lankyti šokius... Kaip visada būna - neišsipildžiusios tėvų svajonės. :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 23:49 | |
| kodėl visi taip skuba gyventi? tik patys neseniai iš pampersų išaugo ir jau vaikus daro.. iš mano laidos yra kas tik baigę mokyklą apsiženijo.. būdami 19-os.. wtf???? gi ne Žemaitės laikai.. iš viso, aš tai turbūt amžinas vaikas būsiu. man net pagalvojus, kad mano mama mane pasigimdė, kai jai buvo 25m. šiurpas nukrečia, nes kiek gi čia tik 3,5m. ir man irgi tiek bus.. tai pala dar atmetam 9 nėštumo mėnesius, tai mažiau nei 2 metai apneštėt.. DIEVE aš pati dar vaikas sau ir dar ilgai tokia būsiu. nors šiaip daugelis sako, kad mano mąstymas yra vyresnio žmogaus, man iš tikrųjų netgi nelabai įdomu su bendraamžiais bendrauti, nes man jų mąstymas toks vaikiškas atrodo, belieka tik mintyse vartyti akim, kai pasiklausau jų 'problemų' ir 'mąstymo'. net ir vienintelis vaikinas, kurį turėjau, sakė, kad jam patikau būtent dėl to, kad mąsčiau ne kaip piemenka.. nžn nžn.. jei aš net tokia būdama jaučiuos kaip vaikas, tai kiti tada reiškias kūdikiai :DD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 08:55 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- LastQQQ rašo:
- Lota prašau nustok cypti, aš nebegaliu, tu net muzika prastaugi
Kas tavo šuniukui negerai? ;c Senatvė, jau kuris laikas vakarais pradeda unkšti, veterinaras sako, kad ji visiškai sveika, taip, kad gal jaučiasi vieniša, kas ten žino, žinau, kad labai drasko širdį. Ypač, kad rytais dūksta kaip pasiutusi, o su vakaru tampa kaip šešėlis... Galvoju, dar taip gerai nesu miegojusi, kambarį buvo tik 15 laipsnių šalčio, mat tėvai nusprendė pailsinti šildymo sistema, tai užgesino centrinį katilą, kaip tyčia dar lauke pašalo. verčiuos ant šono anklodei pasikėlus skubi vėl susivynioti. net vaidenosi, kad plaukai tarškėjo XDDDD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 10:20 | |
| - ceneash rašo:
- Kadangi mano aplinkoj daug kas ženyjasi, gimdo ar planuoja vaikus, tai galvoju, kad kai turėsiu vaiką, tai nuo mažų dienų skatinsiu jo/jos veiklumą - leisiu mokintis muzikos, dailės, lankyti šokius... Kaip visada būna - neišsipildžiusios tėvų svajonės. :D
gal galiu būti tavo dukra ? - Sulli. rašo:
- kodėl visi taip skuba gyventi? tik patys neseniai iš pampersų išaugo ir
jau vaikus daro.. iš mano laidos yra kas tik baigę mokyklą apsiženijo.. būdami 19-os.. wtf???? gi ne Žemaitės laikai.. iš viso, aš tai turbūt amžinas vaikas būsiu. man net pagalvojus, kad mano mama mane pasigimdė, kai jai buvo 25m. šiurpas nukrečia, nes kiek gi čia tik 3,5m. ir man irgi tiek bus.. tai pala dar atmetam 9 nėštumo mėnesius, tai mažiau nei 2 metai apneštėt.. DIEVE aš pati dar vaikas sau ir dar ilgai tokia būsiu. nors šiaip daugelis sako, kad mano mąstymas yra vyresnio žmogaus, man iš tikrųjų netgi nelabai įdomu su bendraamžiais bendrauti, nes man jų mąstymas toks vaikiškas atrodo, belieka tik mintyse vartyti akim, kai pasiklausau jų 'problemų' ir 'mąstymo'. net ir vienintelis vaikinas, kurį turėjau, sakė, kad jam patikau būtent dėl to, kad mąsčiau ne kaip piemenka.. nžn nžn.. jei aš net tokia būdama jaučiuos kaip vaikas, tai kiti tada reiškias kūdikiai :DD Aš irgi nesuprantu to ankstyvo ženijimosi ir vaikų kepimo. Labai jau visi mandrūs, o dar pagrindo gyvenime nėra pasistatę. Galvoju, gal čia veikia visuomenės stereotipai ? kad tam tikro amžiaus būtinai turi turėti vaikiną, vos ne nuo 12m , todėl visos intensyviai jų ieško ir vilioja, ir visaip kaip bando sugraibyti, pamiršdamos atsisukti į save ir paklausti, ar yra pasirengusios šitiek atiduoti kitam žmogui savo gyvenimo. Paskui turi tuos vyrus/ vaikinus ir vargsta su jais. Ir vaikų prikepa tyčia ar netyčia, tada numeta juos augint seneliams (duok dieve ne kaimynams ar draugams). O patys bando ir toliau gyvent kaip gyvenę, nieko dėl to vaiko neatsisakydami ir neaukodami. O tiem vargšam vaikam taip reikia tėvų meilės ir išskirtinio dėmesio, kad net liūdna. Šiaip nežinau, lazda turi du galus visada, negali žinot, geriau anksti gimdyt ar vėliau, nes nežinai kaip gyvenime viskas pasisuks, gal išeis į gera. Pati nieku gyvu negimdyčiau anksti ir nesituokčiau, kai dar gyvenimas prieš akis. Bet vėlgi, esu ateivis šioj planetoj, nes išvis nenoriu vaikų ir man nereikia vyro/ vaikino (bent jau kolkas), ir aš nebuvau nieko įsikliopinus gal 10 metų, ir nežinau ar būčiau pasirengus skirti tiek daug dėmesio ir laiko ir pastangų ir savęs kokiam vyriškiui, kiek žinau santykiai tarp žmonių reikalauja, jei nori, kad kas iš jų gautųsi. Bet kai draugės visos turi vaikinus, jaučiuosi kažkiek vieniša, nes tą laiką, kurį praleisdavom drauge dabar okupuoja antros pusės. Bet kaip tau faina turėt jauną mamą dabar užtat, kai pagimdė tave anksti. Kaip aš norėčiau, kad mano tėvai būtų jaunesni. Mane pagimdė virš 35 m. mama. Užtat aš dabar turėdama senus tėvus mąstau kaip pensininkė, o normalūs žmonės manęs nesupranta niekaip ir nesistengdami suprasti pasirenka keletą stereotipų ir prikabina, kad nereiktų galvos sukti :D net juokinga, kaip žmonių galvos prikištos stereotipų apie gyvenimą ir kitus žmones. | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 10:44 | |
| Eina sau. Dar tiek nežliumbiau niekada ,ir niekada taip krutinės nespaudė. Įklimpau.. | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 11:20 | |
| Labai daug mačiau sudužusių vilčių ir tų vestuvių norėjimo :D Aš galvoju, kad būnant jaunam vestuvės neretai atrodo tarsi romantinio filmo laiminga pabaiga, deja, realybė ne filmas.. Retai žmonės susimąsto, kas slepiasi po santuoka, kiek reikia ryžto, tvirtumo, savęs paaukojimo ir pan. Santuokoj ne vien žiedlapiais klotas kelias.. Mano klasiokė-draugė svajojo susituokt kuo anksčiau, po 12-liktos klasės vasarą jai pasipiršo, bet kas iš to? neseniai jie išsiskyrė, tai gerai, kad iš tikro nesumainė žiedų. Jauni žmonės dar neišsilakstę, juk nežino ką tarkim sutiks po 5 metų, labai retai jau ta pirma meilė ir būna paskutinė.. :) Žinoma, kaip kažkuo susižavi viską nubrauki, užsimerki..:) Bet tarkim man asmeniškai gražu, jei porai į pasaulį beldžiasi netyčiukas ir pora nesvarbu kiek jai metų susituokia.. Nors aš nekalbu apie tuos atvejus,kaip būna vienos nakties nuotykis, pora sutaria kaip šuo su kate ar pan. O stereotipai tikrai klesti mūsų visuomenėje, kad būtina šeima ir labai jau šnairai žiūrima į karjeristus, kurie turi ~30 metų ir neturi šeimos. Tačiau aš asmeniškai jaučiuosi dar nesubrendus ne tik, kad šeimai, bet vaikui juk reikia kažką duoti, ne finansine prasme(bet ir ja), juk jį reikia auklėti, juo užsiimti, atiduoti jam savo meilę, laiką ir net save. Turint vaiką jis turi tapti tavo gyvenimu, tavo beveik visas laikas būna sukoncentruotas į šeimą..:) Sulaukus tam tikro laiko tai gal žavu, bet ne tada, kaip tau pati jaunystė Kas dar baisu, kaip moterys bando vyrą priversti būti su jomis ir dėl to pastoja.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 14:08 | |
| omgomg, rytoj ir poryt nematysiu rimtų ir susiraukusių mokytojų!! ir nešalsiu!! ouuuu yeahh *party now, study laterrrrrrrr* | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 14:21 | |
| 3 dienos atostogųųųų ! Pagaliau galėsiu išsimiegoti ^^ ! | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 15:24 | |
| tobula..parėjau laiminga namo iš muzikos mokyklos parašiusi ritmo diktantą be klaidų ir susiknisu nutaiką paskaičiusi vieno forumo komentarus.. jaučiuosi kaip kokia ka..*
Paskutinį kartą redagavo Miss_Ugne, Vasaris 1st 2012, 16:26. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 15:52 | |
| Reikia susirasti pačiūžas, pats laikas pabraižyti ežero ledą hahha | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 15:54 | |
| Galvoju tai jeigu ryt bus šalta ir penktadienį. Tai man 5 laisvos dienos išeina, nes šiandien man buvo peršalta ir nėjau į mokyklą | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 17:02 | |
| nereikėjo man šiandien to pyrago valgyti, išvis nereikėjo jo gaminti, dabar bloga, persivalgiau | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 17:08 | |
| pamaciau facebooke mano vardu uztaginta nuotrauka ir vos nesusivemiau. as tokia stora Anglijoj tapau :( gyvenime nebuvau stora ir valgydavau ka tik noriu, bet buvau kuda kaip dviratis, o dabar valgau maziau nei anksciau, o atrodau kaip parsas :( atitaginau tas foto, kad bent facebook'e man akiu nebadytu :( omg kokia bus geda i Japonija tokiai vaziuoti.. :( esu nevilty. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 19:11 | |
| galvoju,kad tėtis užknisa . arghhhhhhh >.<<< | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 20:13 | |
| šiandien supratau, ką reiškia įsikliopint gėjų. nu ok įsikliopint per stiprus žodis, bet blem kai jis pakeitė savo įvaizdį šiais metais, tai man labai primena tokį aktorių/muzikantą, kuris man žiauriai gražus ir visaip kitaip awesome. omg.. *trenkia sau su delnu per žandą* | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 1st 2012, 21:04 | |
| Galvoju, kad ryt reiks keltis ir trenktis į lauką per tokį šaltį vien dėl to, kad noriu pabūt gera ir kitiem pagelbėt. Whyyyy | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 2nd 2012, 00:41 | |
| galvoju, kad istorijos dėstytoja neskiria žodžio ''lyginis'' nuo ''nelyginio''. tai gerai, kad dar pati patikrinau. hrrr vis dėlto kertasi tvarkaraštis ir reiks melsti malonės, kad perkeltų į jau perpildytą grupę :( kaip mane užknisa žiopli dėstytojai.. | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 2nd 2012, 06:24 | |
| galvoje sukasi dar vakar žiūrėta laida FARAI. Dieve, kokia nuskurusi, prasigėrusi ir demoralizuota ta Lietuva. Taip liūdna pasidarė. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|