| Negaliu pakęsti... | |
|
+13Kentou Sima~ Uru'mi yune haruhi maTo ~Hanami~ LastQQQ ceneash chibi_panda Taya Black~ Sulli. 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Liepa 27th 2011, 15:44 | |
| negaliu pakęst savo interneto ryšio. jis tooooks lėėėėtas ;// | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Liepa 28th 2011, 13:04 | |
| negaliu pakęsti, kai išsiiminėdama kontaktinius lęšius, netyčia įsižnybu į akies obuolį. siaubas kažkoks. gerai, kad kraujosruvos nėr :/ | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Liepa 28th 2011, 17:46 | |
| Negaliu pakesti spuogu | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Liepa 29th 2011, 16:55 | |
| - Taya rašo:
- Negaliu pakesti spuogu
Ašen irgi... >.< Negaliu pakęsti sušiktų atostogų >.< Nu bent jau užsimiršt apie kai ką padėjo...huh... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 2nd 2011, 09:20 | |
| negaliu pakęsti savo plaukų, inkštirų ir, kad tuoj pasibaigs atostogos ; // | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 2nd 2011, 22:16 | |
| - Sulli. rašo:
- nu jo, bet virėjos ir picų kepėjai, indų plovėja - rusiškai tarpusavy šnekasi. net padavėjos pora rusių, bet jos švariai lietuviškai šneka. čia gi Vilnius, ko tu nori :D
negaliu pakęsti savo gyvenimo.. tie metai eina eina, o aš tam pačiam šūde murkdausi. kodėl negaliu būti drąsi ir daryti ką aš noriu gyvenime.. Pažiūrėk į šviesiąją dalyko pusę, bent jau turi darbą ^^ Negaliu pakęsti, kad namų valdoj šitiek nereikalingo šlamšto. Ir kad reikia kariaut su tėvu dėl jo atsikratymo. Aš viską į šiukšliadėžę, o jis viską atgal, kai nematau. Mirsiu nesuprasiu kam jam reikia 1952m leidimo rusiškų knygų apie povandeninius laivus, ekspedicijas į aliaską ar muziejus katakombose. Ar vadovėlių rusų kalba mokytis lenkų kalbos . Ar dar visokio bieso. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 3rd 2011, 11:45 | |
| - chibi_panda rašo:
Pažiūrėk į šviesiąją dalyko pusę, bent jau turi darbą ^^
joa bet yra vienas niuansas.. aš ne tik, kad nieko neuždirbu, bet kartais į minusą nueinu ir iš darbo išeinu skolinga pinigų. cool darbas, ne? -.- Negaliu pakęsti, kai mane laiko už daunę.. nu taip noris net rėkt ant vadybininkės kai pradeda šnekėt tokiu tonu lyg aš būčiau protiškai neįgali.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 3rd 2011, 11:51 | |
| Ei, čia ne darbas, čia vergystė jau tada. išnaudojimas. Nekenčiu, kai graužia sąžinė.. | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 3rd 2011, 15:13 | |
| Negaliu pakesti kai labai stengies, bet vis tiek gaunas šnipštas.... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 4th 2011, 10:54 | |
| Negaliu pakest, kai man staiga kyla abejones del senai padarytu sprendimu... | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 7th 2011, 11:53 | |
| Negaliu pakęst jrockerių cosplayinimo... ir dar nevykusio . Nu kartais būna gerų cosplay, bet.... ai... Man pradėjo patikt Plastic Tree.. | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 11th 2011, 15:52 | |
| Negaliu pakęst savo skaudančių pilsčiukų | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 14th 2011, 17:59 | |
| Žiauru kai ką nors labai rimto pasakoji ir kai lauki patarimo ar šiaip reakcijos, o sulauki : ką sakei? Tada toks nervas užeina, vat tada ir supranti, kad nė velnio nesi niekam reikalingas | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 16th 2011, 08:42 | |
| @ lastQQQ Damn right ! Durniausia, tai kai patys paprašo apie tai papasakoti. Būna kad pagalvoji: na jei tikrai įdomu, tai galiu papasakoti, nors ir sunku galbūt pačiai apie tai šnekėti. O draugas išsitraukia telefą ir kaip niekur nieko pradeda maigyt kokį tūkstančio ženklų sms'ą .
Jei apie bendravimą tai dar galiu tokį:
Negaliu pakęsti, kai lauki žinių iš žmonių, kurie išvarė į užsienį , nesulauki,pagalvoji : matyt neturi interneto, arba neturi laiko. Tada po mėnesio pareina : TAI KO NEPARAŠAI ? :DDD Tai kažin kuris išvažiavo ir kuris daugiau turi ką papasakoti? griūk negyvas.
Kadangi esu labai nepakanti turbūt, tai dar negaliu pakęst pabaisos, gyvenančios už tvoros. Staugia dieną naktį, ar jai linksma, ar liūdna, ar nuobodu, vistiek staugia. Jai šią vasarą suėjo penkeri ir jos senelis ją vadina Nelaime. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 16th 2011, 09:40 | |
| Negaliu pakęsti, kai šitaip stengiesi, viskas puikiai bei sklandžiai vyksta ir tik ... kažkoks idiotas koją pakišo, ir visas tavo gyvenimas sugadintas >__>
[pavyzdžiui imam piešimą :DD] | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 19th 2011, 21:13 | |
| Negaliu pakęsti the GazettE Lithuania facebook'o puslapio. Toks jausmas, kad ten rinktiniai daunai renkasi. Susirenka mažvaikiai, j-rock'o 'žinovai', ir šneka nesąmones. Tik nuotaiką nuo jų rašliavų susigadinu.. Nu aš suprantu, paauglystė - durnystė, bet aš tokia daunė jų amžiaus tikrai nebuvau. Ugh.. fucking posers.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 24th 2011, 16:42 | |
| Nekenčiu savo draugės, už tai, kad mėgstamiausia jos pokalbių tema - kitų žmonių apstuminėjimas ;// | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 24th 2011, 21:01 | |
| Negaliu pakest laukimo.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 27th 2011, 15:17 | |
| Negaliu pakęst pachmielo.. Net mama šiandien ne pyko, bet į mane su gailesčiu žiūrėjo | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 30th 2011, 17:24 | |
| Negaliu pakęsti, kai įsimyli korėjietį [ašen aktorių inlove labai vieną ir muzikantą <3] ir it's so difficult to reach him... Būna tokia isterija: kaip ten nusigaut WAAAAAAAAAA.....~ Man reikia jo arba mirsiu.. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugpjūtis 30th 2011, 18:04 | |
| - Kaiji-sama rašo:
- Negaliu pakęsti, kai įsimyli korėjietį [ašen aktorių inlove labai vieną ir muzikantą <3] ir it's so difficult to reach him... Būna tokia isterija: kaip ten nusigaut WAAAAAAAAAA.....~ Man reikia jo arba mirsiu.. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...
\ blogiau kai įsimyli japoną muzikantą, kelis metus dėl jo seilėjiesi, jau ir ganėtinai padorų ir realų planą susigalvoji kaip jį pasiekti, o tada vieną dieną gauni žinutę per skype iš geros draugės "omfg aš prieš porą valandų čiupinėjau jo plaukus, plius jis mane aptaškė iš savo burnos purkštu vandeniu" (nors prieš tai jai jis net nepatiko). va tada tai fml.... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 2nd 2011, 14:06 | |
| negaliu pakęsti, kad mano naujoje klasėje yra daug pasikėlusių merginų. ir aš negaliu pakęsti savęs, kad negaliu užkalbinti naujo klasioko, nes esu labai drovi kai reikia kažką daryt su bernais xDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 3rd 2011, 11:05 | |
| O tas Last.fm kartais nekainuoja? nes man kažkaip atrodo, kad ten ima narystės mokestį kažkokį Negaliu pakęsti dienų, kai nekenčiu savęs. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 3rd 2011, 13:42 | |
| nemokamas jis :) nebent nori visokių benefitų, tai gali subscribe'intis už pinigus, bet tai nėra privaloma :)
negaliu pakęsti, kad mano akys didesnės už skrandį... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... | |
| |
|
| |
| Negaliu pakęsti... | |
|