| Negaliu pakęsti... | |
|
+13Kentou Sima~ Uru'mi yune haruhi maTo ~Hanami~ LastQQQ ceneash chibi_panda Taya Black~ Sulli. 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 8th 2011, 18:53 | |
| - jrasy9 rašo:
- ir koks velnias mane vertė imt prancūzų kalbą??!!!
šito praeitais metais aš ir savęs klausiau :D matyt daugumai taip xDDD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 8th 2011, 20:08 | |
| Matyt, nes aš kai vienuoliktoj buvau paėmus, kankinausi 2 metus. Daug kam patinka ta kalba, bet aš tai nemėgstu. Negaliu pakęsti milžiniškų širšinų, kurie pastogėj prie mano lango lizdą susisuko. Ir kai šviesa dega, daužosi į langus. Jų dūzgimas kaip benzo pjūklo kokio, be bajerio. Mutantai, ar ką. Su tapke tvoji tris kartus, ir tai nepritrėški. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 9th 2011, 14:31 | |
| chibi_panda daug kam patinka kalbos skambesys, bet kai pradeda mokytis, taip nebeatrodo xD
negaliu pakęsti pilvo skausmo ;// | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 11th 2011, 05:50 | |
| Negalių pakęst, to, kad man pakeitė anglų k. mokytoją... ana buvo geresnė... [geresnė - stipriau mokė ir ND 0 buvo]
admin: mes ne akli, gali ir be underline'ų rašyt. thanks :) | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 17th 2011, 06:23 | |
| Negaliu pakęst svao klasiokų, t.y. nuplikusių kaimiečių forsų, kurie, kai pasako ant Azijiečių ČIURKOS man norisi jiem snukius išdaužyt. Gerai kad bent klasiokė ramina mane.. Pastaruoju metu užsičiaupė ne smatė kai viena pliūchą gavo iš manęs. Gal dabar bent jau patylės... nervuoja žiauriai. Ir mokykloj tik išgirsti tą žodį, negali vietoj nustovėt netrenkus. nervai nelaiko | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 23rd 2011, 20:42 | |
| uoj krikštijo.. kiaušinius į galvą traiškė.. kažkokiu aliejum apipylė ir surišę vertė bėgiot per stadioną. po to sirgau 2 savaites, vos ne iki plaučių uždegimo. buvo žiauru :/ (bet tada kažkas vėlavo ir mum tai darė lapkritį, todėl gal ir sušalau). ai dar batų tepalu veidą ištrynė.. fun times xD
sėkmės xD papasakosi kaip sekėsi :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 24th 2011, 12:22 | |
| negaliu pakęst, kad visi rudenį vaikšto išsiplikinėję kaip vidurvasarį, snargliais taškosi, o spėkit kas nuo jų apsikrečia ir po to serga ? me. O jie sau toliau šliaužioja lyg niekur nieko. Iš paskutinių stengiuosi šį rudenį neapsikrėst. Negaliu sau leisti praleist universiteto nei dienos >.< Buvo man mokykloj krikštynos. Buvo žiauru ta prasme, kad žiauriai šalta. Aš visai nepagalvojau, kad TIEK daug vandens ant manęs pils. Apipaišymų, miltų ir pan nebijau, bet kai pila ant tavęs iš gaisrininko žarnos, ir dar liepia nusiauti batus ir juos pripila šalto vandens.. o aš atsinešiau aišku tik maikę persivilkt. Tai realiai visa šlapia, žolėta, apipaišyta ir visaip bomžė lapkričio mėnesį po "smagaus renginio" valandą stovėjau stotelėj ir laukiau auto. Į pardę negalėjau eit pasišildyt, nes būtų pagalvoję, kad narkašė ir išvarę :D paskui likus 10 min iki auto moteris sako: "Mergaite, gal tau bloga ? Turiu vaistukų, galiu duoti" Sakiau, kad nereikia, bet jinai ryškiai netikėjo. Vis klausė, kas atsitiko. O aš maniau , kad tamsa bent iš dalies dengė mano apgailėtiną būklę. Nesusirgau tik todėl, kad kai grįžau teta (kuri medikė) ėmėsi VISŲ įmanomų priemonių užkirsti tam kelią. Taigi patarimas: neškis persirengti visus rūbus ir kitus batus. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 24th 2011, 12:29 | |
| jo.. žiauriausia, kad mum mokykloj neleido nusipraust, todėl turėjom visi šlapi eit namo (buvo gaila persirengt į normalius rūbus, kai tavo visas kūnas tepaluotas, aliejuotas ir smirda žuvim :D). aš tik pamenu, kad kai ėjau namo, kažkokie du maži vaikai manęs labai išsigando :D kiti klasiokai tai ėjo viens pas kitą praustis, priklausomai nuo to, kas arčiau mokyklos gyvena. draugę, kiek žinau, išmetė iš troleibuso, nes buvo purvina ir smirdinti.. o jai nuo lazdynų iki pilaitės reikėjo kažkaip nusigaut xDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 24th 2011, 12:37 | |
| o dieve, vargšė ta kurią iš trulo išmetė.. man irgi panašus atstumas iki namų, tai žinau ką tai reiškia >_> Pas mus bernam leido nusipraust. Tik. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 24th 2011, 13:32 | |
| pas mus krikštynos bus Skaistakalnio parke. tai ačiū Dievui, kad aš prie Skaistakalnio gyvenu xD ačiū, kad prigąsdinot, ir dėkui už patarimą chibi_panda : )) | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 24th 2011, 17:40 | |
| nekenčiu, kad kiekvienam tūse būtinai turi atsirast kažkokia idiotė, kuri stumdosi besirangydama ir dar sako : "gal gali pasitraukt ir nesistumdyt?" vos akių neiškabinau | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 25th 2011, 11:54 | |
| negaliu pakęsti anglų rašinių : xx | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 27th 2011, 12:35 | |
| Negaliu pakest, kad kai atsikratau vienos bedos ishkart atsiranda kita ar net dvi.... Galesiu kada nors ramiai gyvent ?! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 27th 2011, 16:44 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 27th 2011, 18:05 | |
| - Taya rašo:
- Negaliu pakest, kad kai atsikratau vienos bedos ishkart atsiranda kita ar net dvi.... Galesiu kada nors ramiai gyvent ?!
tai vadinama suaugusiųjų gyvenimu :DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Rugsėjis 30th 2011, 11:40 | |
| negaliu pakęsti kai klasiokai padaro tau ''žaibą'' (pagriebia už šonų). vos nenumiriau iš išgąsčio... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Spalis 5th 2011, 13:06 | |
| negaliu pakęsti melagių. kai pakviečiu klasiokę susitikt, ji sako, kad jos mama neišleidžia, bet vistiek eina susitikt su kita savo kažkokia drauge ;// p*, kad su kita eina, o ne su manim, bet bent jau tiesą pasakytų ;/ | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| |
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Gruodis 6th 2011, 17:06 | |
| negaliu pakęsti chemijos ;ss ir negaliu pakęsti antradienių ;// pati žiauriausia diena. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Gruodis 9th 2011, 12:06 | |
| Negaliu pakęsti savo fakulteto. Mano visa esybė degraduoja jame. Turiu laisvąjį dalyką kitam, tai mane tiesiog ŽUDO, kaip norėčiau ten mokytis. Man pasaulis apsiverčia, kai ten įžengiu. Atrodo ten sienos nežinia iš ko padarytos.Nesvarbu kokia būčiau pavargus ar nemiegojus ar dar kas. Aš net nepastebiu, kaip ten laikas praeina. Nuotaikos stulpelis manpakyla iki viršūnės, jaučiuosi tokia darbinga, atrodo kalnus nuversčiau ir išmokčiau. Tada grįžtu į savo, ir būnu --> | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Gruodis 21st 2011, 14:50 | |
| negaliu pakęsti istorijos ir lietuvių mokytojų!!! jų smegenėlės sušalo, kad prieš pat kalėdas duoda kontrolinius ir projektinius! ir dar fizikė... iš karto po atostogų rašom kontrą. faina, ne? :DDD labai tikiuosi, kad per atostogas ji nusiridens nuo laiptų ar petarda užkris ant jos, tada galėsiu nuo jos pailsėt dar ilgiauuu.... *evil laugh* | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Gruodis 23rd 2011, 12:35 | |
| nėr sniego... negaliu pakęsti žiemos be sniego | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Gruodis 23rd 2011, 17:35 | |
| - LastQQQ rašo:
- nėr sniego... negaliu pakęsti žiemos be sniego
geriau nenorėk to sniego,pas mane jo pilna : D slidu,sunku namo pareit,automobilio durelės užšąla : DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... | |
| |
|
| |
| Negaliu pakęsti... | |
|