|
|
| Negaliu pakęsti... | |
|
+13Kentou Sima~ Uru'mi yune haruhi maTo ~Hanami~ LastQQQ ceneash chibi_panda Taya Black~ Sulli. 17 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Lapkritis 29th 2012, 06:17 | |
| Anglų kursų. Velniam aš į juos užsirašiau :D Šiandien vėl reiks 1,5 valandos sėdėt ;/ | |
| | | RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Sausis 7th 2013, 18:14 | |
| - Uru'mi rašo:
- mėšlungio. vėl naktim traukia. ir šiaip pastoviai galūnės kažkokios užtirpusios.:I jaučiuos kaip garbaus amžiaus madam.
trūksta magnio arba kokio kito elemento man ir taip būdavo paauglystės metais, kaip dar augdavau..tai ėjau pas daktare ir man išrašė kažkokių papildų maisto , kurie padėjo bet greičiausiai magnio trūksta, nes mėšlungis nuo trūkumo dažnai pasireiškia :) dabar į temą negaliu pakęst, kaip reikia ilgiau su tėvais gyvent ypač tėvas, kuris labai jau mėgsta aiškint man pvz. kiek gali čia sms'int ir t.t. lyg jo reikalas būtų, o man ne 21 metai būtų, o 13! :D | |
| | | haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Sausis 7th 2013, 19:44 | |
| - RaMi rašo:
- negaliu pakęst, kaip reikia ilgiau su tėvais gyvent ypač tėvas, kuris labai jau mėgsta aiškint man pvz. kiek gali čia sms'int ir t.t. lyg jo reikalas būtų, o man ne 21 metai būtų, o 13! :D
Man lygiai tas pats, tik kad jis amžinai man priekaištauja, kad per daug prie kompiuterio sėdžiu, jis nieko daugiau nemoto, tik kad sėdžiu prie kompiuterio... | |
| | | maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Sausis 7th 2013, 19:48 | |
| Man lygiai tas pats, tik kad jis amžinai man priekaištauja, kad per daug prie kompiuterio sėdžiu, jis nieko daugiau nemoto, tik kad sėdžiu prie kompiuterio... [/quote]
Mano mama tokia pat :| Arba per ilgai sėdžiu prie kompo, arba per daug piešiu ir dar visokių panašių prisigalvoja... :| | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Sausis 8th 2013, 09:36 | |
| hahaha jaučiu visų tėvai vienodi :DD niekad neįtiksi.. būdavo anksčiau: ''tai ko tu neiškiši nosies iš namų, visa perbalus, sėdi prie to kompo.. eik kur nors į miestą''. nu ok išeinu į miestą kitą dieną, geriu kur nors kavą su draugėm ar dar ką ir sulaukiu skambučio: "tai kur tu, po velnių, valkiojies visą dieną?'' geležinė logika.. lol dabar tai jau tiesiog ignoruoju, nes kai 22, tai nebelabai kažką gali pakomanduot, nes ir taip pasiilgsta, kai kartu negyvenam, tai kai grįžtu, bijo mane nervuot hahaha | |
| | | chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Sausis 18th 2013, 18:51 | |
| Mano tėvas pats pastaruosius du mėnesius neišlenda iš kompo, ir mama jį už tai apibaubia vis :D nu bet pensininkas yra, tai dabar žiemos laiku nelabai ką kitą gali daryt. Šalta, tamsu, pinigai visi į šildymą sueina. Tai lašinius augina.
Negaliu pakęsti, kad neturiu nuosavo pajamų šaltinio. Reikia kartą kaip nors įsidarbint kažkur. Net sapnuot pradėjau, kad ieškau darbo :D reikia pensijai jau pradėt kaupt :D nes gal netyčia sulauksiu.
| |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... | |
| |
| | | | Negaliu pakęsti... | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|