| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 14:37 | |
| nenoriu i gimtadieni, ten tik gers tuomet vems, ir dar gers. man nei vienas is tu veiksmu neidomus,,, prasigeres jaunimas | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 14:39 | |
| - LastQQQ rašo:
- nenoriu i gimtadieni, ten tik gers tuomet vems, ir dar gers. man nei vienas is tu veiksmu neidomus,,, prasigeres jaunimas
nu nors jaunimo bus pas tave, o ten kur aš varysiu - giminės, o aš iš tos giminės jauniausia :DD o su puskėm nelabai sutariu, so, sėdėsiu kur nors kampe ir piktai į visus spoksosiu :DD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 15:13 | |
| giminiu tusas XD nieko ner baisiau XD ypac kai visi uzsipuola to paties klausinet: turi vaikina? kdl? ka darysi baigusi? kdl? ir t.t. tada po keliu valandu kai nusigeria vel to paties klausineja , stiprybes tau | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 15:18 | |
| dar aiškina kaip tu užaugai per giminės balius :D kartais žmonės daugiau neaugą ir nieko nedaro, bet vis tiek labai išauga :DD kaip aš rudenį buvau tėvo puskės b-day tai turėjau atsakinėt į krūvą keistų klausimų ir išklausyt, kaip aš užaugau.. turėjau išklausyt dejones, kad bėgu nuo prigimties, nes mat persidažiau plaukus, klausimų kodėl gyvenu, kaip gyvenu krūvą ir mane tai erzina! Nieko nėra nesmagiau, nei giminės balius, bent man | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 15:41 | |
| - LastQQQ rašo:
- giminiu tusas XD nieko ner baisiau XD ypac kai visi uzsipuola to paties klausinet: turi vaikina? kdl? ka darysi baigusi? kdl? ir t.t. tada po keliu valandu kai nusigeria vel to paties klausineja , stiprybes tau
va būtent, kad klausinės :DDD širdingai dėkoju :DD
- RaMi rašo:
- dar aiškina kaip tu užaugai per giminės balius :D
tai čia tai taip :DD
| |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 15:46 | |
| Shalambalaram. kokią temą rinkaisi?
Giminės baliai:DD tai pas mane būna, kad iki ašarų prisijuokiam :DD Man gerai kai turiu puskę su kuria labai gerai draugaujam nors nuobodu nebūna, bet kai jos nebūna tai nors prisijuokiu iš visokių nesąmonių :D | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 15:59 | |
| pas mus labiausiai prisijuokiama per laidotuves, lol žiauriai skamba, bet taip jau yra. Visi labai stengiasi pralinksminti artiiausius gimines, ir gaunasi taip, kad gali iki žemės graibimo prisijuokti XD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 16:04 | |
| - LastQQQ rašo:
- pas mus labiausiai prisijuokiama per laidotuves, lol žiauriai skamba, bet taip jau yra. Visi labai stengiasi pralinksminti artiiausius gimines, ir gaunasi taip, kad gali iki žemės graibimo prisijuokti XD
Ir man tai buvo :DD pasijuokiam, paskui paverkiam, vėl pasijuokiam ir vėl tas pats :DDD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 16:21 | |
| - Minga rašo:
- Shalambalaram. kokią temą rinkaisi?
Apie knygas,kurios mano pasaulėžiurą vaikystėje pakeitė. Ar kažkas pan. Vienu žodžiu,šudas. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 16:27 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Minga rašo:
Apie knygas,kurios mano pasaulėžiurą vaikystėje pakeitė. Ar kažkas pan. Vienu žodžiu,šudas. Ai, žinau :) Aš tai kaip labai "daug" skaičiau tai ir neėmiau tokios temos :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 17:37 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Minga rašo:
Apie knygas,kurios mano pasaulėžiurą vaikystėje pakeitė. Ar kažkas pan. Vienu žodžiu,šudas. Gana įdomi tema... :D aš 12 klasės ir temą apie knygas turėjau(db jau nepamenu, kaip tiksliai, bet buvo kažkas apie irgi asmenybės tapatumą su knyga) ir minėjau, kad vaikystei mano pasaulėžiūra pakeitė bjaurusis ančiukas, nes jo dėka supratau, kad šaipytis iš kitokių negalima :D sakyčiau gana lanksti tema.. :) | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 17:46 | |
| Galvoju, kad man jau sunku kvėpuot ir sėdėt su ta liemene | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 18:10 | |
| Rami, ai nežinau,man atrodo sufailinsiu su šita tema... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 18:17 | |
| galvoju, kad zjbs, kad rytoj sutrumpintos pamokos! nors tik 5 minutė, bet vis tiek zjbs!! | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 18:46 | |
| O už visą tą kalbėjimą ir planą gaunama daugiausiai 18 balų? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 18:58 | |
| blet kokie jūs išlepę. mum per 12kl kalbos įskaitą, kurios pažymys į fakin atestatą įrašomas reikėjo ekspromtu šnekėti, o čia blyn verkia, nors patys ir temą pasirinkt gali ir dar išmokt mintinai susiplanavę.
tuoj jaučiu ir rašyt nebemokėsit, verksit, kad per sunku >.>
sorry bet jau užknisa, kai inkščiama dėl tokių niekų. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 19:10 | |
| galvoju,kad reiks eit daryt namų darbus. šakės, iš rusų du tekstus iškalt kuriuos per pusantros savaitės galėjau išmokt. aš genijus, viską pasilieku paskutinei dienai . | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 19:20 | |
| Sulli. Tada tai tikrai buvo sunku :// Dabar yra lengviau, bet vistiek :DDD O dar kai 10 klasės tai dar nėra taip kaip 12 klasės svarbus. Nu bet ir nėra nesvarbus :DD Dar tas rašomasis egzaminas bus tai tada prieš jį paverksim, o paskui ir atostogos :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 19:51 | |
| Sulli,žinok kiekvienam savo bėdos. Kai užaugsiu, man gal ir atrodys kad tai buvo labai lengva,bet dabar man tai nesąmonė tikra..:D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 20:14 | |
| Galvoju kad pagaliau pasiruošiau lietuvių kalbėjimui, bet nepasiruošiau kontroliniam :D. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 20:48 | |
| galvoju,kad reikia eiti po dušu,o po to galėsiu grįžus kimarint prie kompo kol užsimanysiu miego . | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 20:54 | |
| Galvoju, kad nebeturiu sau vietos. Visi porom porom, aš forever alone, nors tai nebe naujiena, o faktas... Bet vistiek liūdna, kad net nebėr su kuo nueit kažkur pasisėdėt ar šiaip pasilinksmint, o man parašo tik kai iškyla santykių problemos. :/ Lyg galėčiau kažkuo patart.. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 21:40 | |
| galvoju,jog reikėtų pasitiesinti plaukus,kad ryt mažiau reikėtų prie vedrodžio vargt. ir dar mąstau iš kur ta graži,didelė mėlynė ant mano kelėno O.o | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 23rd 2012, 22:55 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- ir dar mąstau iš kur ta graži,didelė mėlynė ant mano kelėno O.o
sakyčiau "unknown drunken injuries", bet..... :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 24th 2012, 06:44 | |
| Šiąnakt beveik nemiegojau(vėlai atsiguliau,sunkiai užmigau,prabudinėjau), o dabar nusimato ne poilsio savaitgalis,nes laukia gimtadieniai..:/ :D aš jeigu atlaikysiu ir būsiu gyva tai tikiuosi, vėl išmoksiu eit ir veikt viską su mažai miego.. :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|