| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 16th 2012, 19:53 | |
| Galvoju,man parašyt,ar laukt. Nežinau kaip mano creepy planui bus geriau... | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 16th 2012, 20:36 | |
| galvoju,kad yayayayay iškovojau visgi savo ehm. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 11:10 | |
| - Minga rašo:
- Galvoju, kad nesuprantu kokį aš ten šampūną naudoju, nes kai tik išdžiūsta tai atrodo kaip laku supurkšti arba kad dar šlapi
Su mano šampūnu taspats :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 11:12 | |
| Gal dušo žele plaunat,o ne šampunu:DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 11:13 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Gal dušo žele plaunat,o ne šampunu:DD
Neee :D durnas šampūnas kažkoks :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 13:40 | |
| - Shalambalaram. rašo:
Man tai iš pradžių normaliai buvo, o dabar tik toks nesąmoningas :DD Bet tikrai ne dušo želė :/ :DD | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 14:50 | |
| - Minga rašo:
- Shalambalaram. rašo:
Man tai iš pradžių normaliai buvo, o dabar tik toks nesąmoningas :DD Bet tikrai ne dušo želė :/ :DD būna,kad plaukai po kiek laiko pripranta prie priemonių ir jos tampa neveiksmingos, jas reikia pakeist ir po kokio mėnesio vėl galima bandyt tą neišbaigtą naudot :) bent aš tai dvejus šampūnus turiu.. kad nenusibostų pačiai ir plaukams.. arba paprasčiausiai jis netinka tavo plaukams.. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 15:38 | |
| jo, Minga, su šampūnais geriau nejuokaut, ir jei netinka - kuo greičiau keisti, nes ne tik kad plaukai negražiai atrodo, bet ir jautrią galvos odą susigadinsi. man plaukų priežiūra yra tikras vargas. nors draugės pastoviai aikčioja, kokie gražūs ir kaip blizga mano plaukai, jie net neįsivaizduoja, kad viskas ne taip paprasta. mano žiauriai sausa oda (pvz. nosis pastoviai lupasi, net kremai mažai padeda, o vasarą kartais net žaizdom nueina, kakta po prausimosi po dušu išsitempia ir niežti ir pan.). ilgą laiką paauglystėj turėjau didelę bėda ir kompleksą dėl pleiskanų. absoliučiai jokie šampūnai, jokie smirdantys tepalai, jokie serumai ar aliejai nepadėdavo ir jau nebežinojau, ko griebtis. tada nuėjau kirptis į gerą kirpyklą senamiestyje, ir gerasis dieve, kirpėja (kurią aš mylėsiu iki grabo lentos), pamačiusi mano problemą pasiūlė profesionalų šampuną, parduodamą tik salonuose ir specializuotose kirpėjų parduotuvėse. kaina, aišku, irgi nebloga buvo 50lt už ne itin didelį buteliuką, ir kažkaip skeptiškai į tai žiūrėjau, nes galvojau, kad tiesiog bando brangius produktus prastuminėt, bet nebežinojau ko griebtis, tai ir nusipirkau. ir nuo to laiko gyvenu ekstazės būsenoj :D absoliučiai jokių pleiskanų, jokio skausmo ir t.t.. žiauriausia būna, kai baiginėjasi šampūnas, o jį aš Anglijoj gyvendama užsakinėju internetu, tai kol gaunu kitą, tenka kokį porą kartų galvą trinkti paprastu šampūnu. jau ir tai renkuos kuo švelnesnį, kokį žolelių, kad nebūtų agresyvus odai, bet nu šakės. iš karto vėl atsiranda didžiausia alergija, visa galva niežti, nusidraskau iki žaizdų, o naktį ant pagalvės pulinių dėmės atsiranda :( net ir priešui tokio dalyko nelinkėčiau. taigi sakau, kad šampūnas gali būti ir vaistas ir nuodas. aš bijau net pagalvoti apie tą dieną, kai nustos mano šampūną gaminti, nes teks nusiplėšt skalpą :((( | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 15:58 | |
| Sulli. eina sau kaip žiauriai | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 16:45 | |
| toks gyvenimas :D tai, kas tavęs neužmuša - padaro stipresniu :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 17:16 | |
| Visas priemones reikia atsirinkti ne tik šampūną .. :D bet šampūnas labai svarbu aš pvz nusipirkau labai jau neva gerą ir profesionalų šampūną, bet jis toks man lievas, kad naudot negaliu tai taip ir renka dulkes... :DDD kol pasibaigs garantija ir teks mest.. :D šiaip nebūtinai, kas brangu yra labai gerai.. :) Apskritai man baugu pagalvojus kiek mes per savo gyvenimą prisikišam ir prinaudojam chemijos su maistu, higienos priemonėm, kosmetika, plaukų dažais ir t.t. | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 18:10 | |
| Mano oda tai išvis labai lieva, įskaitant galvos. Kiekvienas žmogus skirtingas, todėl tos pačios priemonės gali skirtingai tikti. Aš tai pigiais šampūnais sugadinau labai galvą (tie kur būna už tris litus dideli buteliai :D), bet dabar perku Margaritos arba Rasos šampūnus ir visai neblogai tinka. Nieko stebuklingo, bet ir nekenkia. Kai būna akcija tai užperku kelis buteliukus ir tempiu iki kitos akcijos. Aišku Rasa geresni, bet kokiais trim litais brangesni :D Mano tėvų plaukai tai išvis dievina tuos šampūnus :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 18:32 | |
| Mano tai visai su oda blogai :// Ir nušalimai buvo ir kažkokia alergija vandeniui kurios daktarė man nepaaiškino O tą Margaritos šampūną ir aš turėjau, o gal ir dabar kažkur yra Tai toks visai nieko . Nors tikrai plaukams nekenkė, bet ten kažkas buvo :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 17th 2012, 22:25 | |
| RaMi, nebūtinai tavo šampūnas buvo blogas, tiesiog netiko tavo odai ir tiek. Lygiai taip pat, kaip šampūnai, kurie man nugraužia juodai galvą kitiems jokio neigiamo efekto nedaro. Nebūtinai, kas brangiau - geriau, bet, deja, mano atveju, išbandžius absoliučiai visokias priemones, tiek pigias, tiek brangias - šiaip ne taip radau tinkamą, ir, deja, ji nėr pigi :/ | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 09:44 | |
| pas mane irgi daug pleiskanų. iki žiemos maždaug jų nebuvo, tai turiu teoriją, kad žiemą padaugėja pleiskanų. o šiaip, mano mama kažkokiom žolytėm tepą ir ligtais mažėja, nes kai užniežti, tai iki žaizdų nusidraskau ;// o veido oda kažkokia mišri, visa visada apaugus inkštirais, kuriuos kiek betepčiau vaistais, jie vistiek auga ;// | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 11:56 | |
| - Sulli. rašo:
- RaMi, nebūtinai tavo šampūnas buvo blogas, tiesiog netiko tavo odai ir tiek. Lygiai taip pat, kaip šampūnai, kurie man nugraužia juodai galvą kitiems jokio neigiamo efekto nedaro. Nebūtinai, kas brangiau - geriau, bet, deja, mano atveju, išbandžius absoliučiai visokias priemones, tiek pigias, tiek brangias - šiaip ne taip radau tinkamą, ir, deja, ji nėr pigi :/
Tai aš ir rašiau, kam man lievas.. :D kitiems galbūt tai šampūnų šampūnas, tik mano atveju jis nepasiteisino ;D Tai sakau vieniems tinka kitiems ne, visi mes skirtingi.. :) galbūt tavo šampūnas tau labai limpa, o man būtų ne kažką su juo :D čia individualu kaip ir visa kitą.. :D tiek skonis, tiek priemonės, tiek gyvenimo būdas pas visus kitoks :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 14:38 | |
| bet skonį ir gyvenimo būdą pats renkiesi, o šampūnas, deja, renkasi tave :DDDD tik tu to nežinai, nes jis nemoka kalbėt, todėl turi jį pats susirasti :DDDD
šiaip man rodos, kad jeigu niežti pleiskanojančią galvą, tai yra tam tikros pakopos žvynelinė. mano tėvui dermatologas ją nustatė, o mes abu labai panašią bėdą turim. va dabar ir haruhi sako, kad iki žaizdų nusidrasko.. žiauriausia, kad žvynelinė yra visam gyvenimui ir jos niekada neišgydysi, tik nuslopinsi simptomus :( | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 15:37 | |
| Ooo, kokia maloniai artima diskusija apie plaukų problemas. :D
Mąstau apie praeitą vakarą ir .... Visdar esu neįsitikinus, ar teisingai elgiausi vakar. | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 17:22 | |
| Gerai kad man plaukai tik slenka.. Šiap man senai pleiskanų buvo,nežinau kaio jos dingo..:D Beet,visada siulau tik naturalias priemones plaukams. Čia gal Rami sakė,kad ji vieną kartą plauna su vienu šampunų,kitą su kitu,kad plaukam neatsibostų. Nuu nežinau,aš kaip tik girdėjau kad negalima taip daryt... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 17:39 | |
| - Sulli. rašo:
- bet skonį ir gyvenimo būdą pats renkiesi, o šampūnas, deja, renkasi tave :DDDD tik tu to nežinai, nes jis nemoka kalbėt, todėl turi jį pats susirasti :DDDD
šiaip man rodos, kad jeigu niežti pleiskanojančią galvą, tai yra tam tikros pakopos žvynelinė. mano tėvui dermatologas ją nustatė, o mes abu labai panašią bėdą turim. va dabar ir haruhi sako, kad iki žaizdų nusidrasko.. žiauriausia, kad žvynelinė yra visam gyvenimui ir jos niekada neišgydysi, tik nuslopinsi simptomus :( aaaa, bijauuu ;sss dabar viskas, varysiu pas dermatologą ;sss | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 18:55 | |
| Galvoju kad jau antrą dieną negaliu normaliai pailsėt :/ | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 18th 2012, 21:43 | |
| Galvoju, kad trumpai eina šitos laisvos dienos ir reikėtų eit miegot | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 19th 2012, 00:56 | |
| stalkinu facebook'e ir galvoju, kad omg net ir tokia baisi kaip karas anglė sugeba susirasti padoriai atrodantį japoną. ok, reiškia senmerge neliksiu :DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|