| kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
|
+8chibi_panda ceneash RaMi Uru'mi LastQQQ Minga Kentou haruhi 12 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Vasaris 27th 2012, 17:35 | |
| rašom, kas šiandien sugadino nuotaiką | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Vasaris 27th 2012, 17:41 | |
| Geografijos mokytoja. Mane biesina,kaip mokytojai skirsto vaikus į "megstu - nemegstu" VISKĄ NUO ŠPARGĖS NURAŠIAU O TA KAUŠĖ MAN ŠEŠETĄ PARAŠĖ | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Vasaris 27th 2012, 17:43 | |
| fizikė bl** na**** ku*** prie šūdų kabinėjas, užpisa !!!
tegul tą liliputę šikančią petarda susprogdina !!!
| |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Vasaris 27th 2012, 17:49 | |
| Mano pilvo skausmas atrodo kad kažkas pjausto jį iš vidaus :// | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Vasaris 28th 2012, 14:20 | |
| kad bus ketvirtadienį anglų kontrolinis, ugghh... | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Vasaris 28th 2012, 14:27 | |
| aš pati sau gadinu nuotaiką, mane užkniso mano dinamiškumas. Vieną akimirką nesustabdomai juokiuosi dėl kokio bereikšmio dalyko, o po sekundės kaip nutrenkta elektros šoko staiga susiraukiu ir šypsenos išspaudimas man kainuoja pastangų. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 1st 2012, 15:28 | |
| faktas, kad rytoj bus fizika ir lietuvių ;// aišku, penktadieniui žiauriausios pamokos ;/// | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 1st 2012, 16:21 | |
| Kad ryt kūno kultūra | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 2nd 2012, 15:39 | |
| šiandien party hardinsiu :DD beeett visą kitą savaitę, kas dieną po 1 kontrolinį. stengiuos apie tai negalvoti :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 2nd 2012, 16:25 | |
| močiutė, išmušė mane iš rėžimo. privertė valgyti >.< urgh . gerai tai,kad mamai leido apsivalymą daryt xD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 2nd 2012, 17:11 | |
| Išprotėjusi auklėtoja, kuri ant visų rėkia |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 2nd 2012, 20:02 | |
| artėjanti sloga..tas bjaurus jausmas, kad ne viskas gerai! vakar vaistų ir visko prisigėriau, bet tai negelbėja, jaučiu artėjančią ligą! Dieve, kaip nenoriu! laku arbatą su imbieru, citrina ir medumi.. tikiuosi bent kiek atmuš! Neturiu laiko gulėti lovoje ir gydytis.. neprarandu vilties, kad neįsisirgsiu | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 3rd 2012, 07:47 | |
| Būsiu neoriginali - darbas.. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 3rd 2012, 07:49 | |
| mamos moralai dėl išvaizdos : x | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 5th 2012, 14:34 | |
| žiauriai sunkus matiekos kontras :DDD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 6th 2012, 03:02 | |
| Jei dabar penkios ryto čia skaitos vakar ar šiandien? anyway.
šiandien dėdienę guldys į Santariškes, tai užgrius kalnas giminių. Man jos net negaila, nes šlykštesnės bobos dar reikia paieškot. Meldžiu tik vieno: kad netupėtų savaitę ir kuo greičiau išsinešdintų. Kur juos visus guldyt reiks aš nežinau. Ugh. Rakštis subinėėėėėj. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 6th 2012, 18:28 | |
| Lietuvių mokytoja susigalvojo,kad ryt rašysim kontrą. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 6th 2012, 18:31 | |
| kad apleido mane mano gabumai ;// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 6th 2012, 18:55 | |
| mama. vakar pasikabinau du naujus minkštučius rankšluostukus,ta paėmė ir išskalbė man nieko nepasakius,net nežinodama . gi matė,kad kvepiantys >.< išsiploviau galvą,atsisuku,o rankšluosčių nė kvapo.turėjau šluostytis su kažkokiu pirmu pasitaikiusiu kuriuo balažin ką šluostė. >.< | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 6th 2012, 19:45 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- mama. vakar pasikabinau du naujus minkštučius rankšluostukus,ta paėmė ir išskalbė man nieko nepasakius,net nežinodama . gi matė,kad kvepiantys >.< išsiploviau galvą,atsisuku,o rankšluosčių nė kvapo.turėjau šluostytis su kažkokiu pirmu pasitaikiusiu kuriuo balažin ką šluostė. >.<
pažįstamas jausmas... : D Sugedo nuotaika,kai visu gražumu kolidoriuje nusiverčiau :c | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 6th 2012, 20:05 | |
| Sugadino tai, kad rytoj turėsiu ankščiau keltis ir eit į mokyklą tam kad atsiskaityčiau muziką >.< | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 7th 2012, 13:57 | |
| kad rytoj sijonų ir kostiumų diena.. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 7th 2012, 16:03 | |
| - haruhi rašo:
- kad rytoj sijonų ir kostiumų diena..
Kas čia per diena | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 7th 2012, 16:12 | |
| ai čia tik mūsų šūlėj. mergo varo su sijonai, o bernai su kostiumais. va tokią pievą sugalvojo... | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Kovas 7th 2012, 16:14 | |
| - haruhi rašo:
- ai čia tik mūsų šūlėj. mergo varo su sijonai, o bernai su kostiumais. va tokią pievą sugalvojo...
Baisiai skamba :DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
| |
|
| |
| kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
|