| kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
|
+8chibi_panda ceneash RaMi Uru'mi LastQQQ Minga Kentou haruhi 12 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 11th 2012, 17:27 | |
| * klasiokai aplaidė šiukšlėmis. * draugė išsisukinėja nuo kroso bėgiojimo,tad bėgu viena. * tėvai zyzia,kad beveik nebevalgau. * telefono perėjimas į ausines sugedo. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 11th 2012, 17:58 | |
| mintis, kad fizikos kontras jau ant nosies, o aš nieko nemoku ;// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 13th 2012, 11:50 | |
| rusų mokytoja atėmė mano vadovėlį,nes nebuvo aplenktas. susinervinau,ne dėl to,kad atėmė,bet kitą pamoką reiks kaip kaušei eit su aplanku prašyt kad gražintų,nes mokytis visvien tai reiks,kad ir nenori xDd. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 13th 2012, 13:36 | |
| fizikos kontras buvo žiauuuurus!! ir mane apima liūdesys, kai pagalvoju apie savo bday, nes per jį rašysiu matieką, po to vakare reikės mokytis geografiją ;// ir šiaip, tada paaiškės kiek gavau iš fizikos ir chemijos ;// | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 13th 2012, 14:11 | |
| iš ryto paskambino meistras, kad apsirgo todėl negalės šiandien tatuiruoti, nes rizikuotų ir mane apkrėsti ir infekciją į tatuiruotę pernešti. fak :( dabar galėsiu nebent birželį pasidaryti, nes išskrendu sekmadienį :((( o vasarą negerai darytis tattoo, nes saulė ir prakaitas šviežią tattoo labai ėda plius negalėsiu gamtoj maudytis :( | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 13th 2012, 14:17 | |
| - Sulli. rašo:
- iš ryto paskambino meistras, kad apsirgo todėl negalės šiandien tatuiruoti, nes rizikuotų ir mane apkrėsti ir infekciją į tatuiruotę pernešti. fak :( dabar galėsiu nebent birželį pasidaryti, nes išskrendu sekmadienį :((( o vasarą negerai darytis tattoo, nes saulė ir prakaitas šviežią tattoo labai ėda plius negalėsiu gamtoj maudytis :(
užjaučiu : ( | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 13th 2012, 18:10 | |
| - Uru'mi rašo:
- rusų mokytoja atėmė mano vadovėlį,nes nebuvo aplenktas.
susinervinau,ne dėl to,kad atėmė,bet kitą pamoką reiks kaip kaušei eit su aplanku prašyt kad gražintų,nes mokytis visvien tai reiks,kad ir nenori xDd. ir auklėtoja,kaip kokia idijotė pradėjo prieš visą klasę kažkokius vėjus svaigt,kad man Valentinas patinka,ir dabar dauguma kalsiokų tai mano,net ir Valentinas keistai į mane žiūrėt pradėjo. ir kiti bernai . tobula. JIS MAN TIK KLAASIOKAS. arghhhhhhhhhhhhhhhhh. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 18th 2012, 14:30 | |
| sugedo laptopas T_T ir ji pataisyti tikriausiai galesiu tik grizusi namo (t.y. birzeli). FML as mirsiu be laptopo :(((( | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 18th 2012, 17:39 | |
| Užjaučiu Sulli, tiek dėl laptopo, tiek dėl tatuiruotės >.<
man gadina nuotaiką posirgiminis sveikatos nebuvimas. Nu taip nėr sveikatos. Rankos kojos dreba. O tiek reik visko padaryt. Plius nieko nebevirškina skrandis, vaistai suėdė visas skrandžio bakterijas.
| |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 18th 2012, 18:27 | |
| kad tėvai vis mane pjauna dėl pažymių. ale blogai mokaus ;// nors ne esmė, kad vidurkis virš 9 ;/// 'eik mokytis, pažymiai blogi..' | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 18th 2012, 18:55 | |
| nesugebėjau būt supermenu ir neperskaičiau knygos ir dar istės neišmokau... Nu ir gerai... prasisuksiu kaip visada... Gal... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 20th 2012, 15:18 | |
| mano siaubingas fail'as per Japonijos istorijos prezentacija... T__T tiek jaudinausi, kad net power point'o nesugebejau pati isijungt... *facepalm* | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 20th 2012, 15:51 | |
| Atsibodo pastoviai važinėt pas gydytojus, turėsiu aplankyt alergologę, ortopedą, ir dar važiuot tirtis skrandį, kodėl mano tokia sušikta sveikata ?? | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 20th 2012, 16:24 | |
| paboto tiepatys video žaidimai,fatal frame kažkoo neveikia arghh. : / | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 20th 2012, 17:58 | |
| lietuvių mokytoja ;// savo kalbom ne į temą nepasakė pažymių už kalbą. na ką, lauksim dar savaitėlę... | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 20th 2012, 18:14 | |
| reikėjo prieit tik prie tų durų ir pasiimt gyvybių, ne, sau atbėgo Rusas ir pašovė mane, visgi,kaip ir sakiau,pirma reikėjo jį pašaut. :/ būčiau lvl perėjus >.<
uh,išsiliejau,geriau xDD. | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 22nd 2012, 09:50 | |
| Fak, ką tik pamačiau, kad šaldytuvas tuščias galima sakyt, neskaitant dviejų burokėlių ir pomidorų padažo.Tėvai mane paliko nudvėst badu Reiks eit kokių kruopų ieškot. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 25th 2012, 19:40 | |
| |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Balandis 26th 2012, 15:19 | |
| žmogus,kurį laikiau BFF pasakė,kad nieko nelaiko draugais. aš niekas. ;_____; | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? 05 3rd 2012, 14:40 | |
| rytoj rašysim per lietuvių rašinį... o aš aišku dabar nieko nesiruošiu :DD tai va ir gadinu sau dieną, tuo savo tingumu ;// | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Birželis 20th 2012, 09:46 | |
| Nervina žmonės, kurie aiškina ir neva žino kaip ir kas yra Nuotaiką gadina ir tai, kad aš nieko naudingo jau nežinau kelintą dieną nenuveikiu, vis sakau rytoj, rytoj..bet ir vėl šnipštas, nes pražiūrių kokį filmą, pasėdžiu prie pc ir diena dingsta | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Birželis 20th 2012, 18:34 | |
| Simsų namas su visa šeima kažkur dingo... :( | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 19th 2012, 22:08 | |
| iš oro musyčių kambary, db aplink lempą skraido. užknisa : ( ir iš kur jųųų? | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 20th 2012, 16:12 | |
| | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 21st 2012, 13:26 | |
| Kažkoks mamos grybas, kuris smirda kiekvienąkart, kai atidarai šaldytuvą pasiimt morkos ar cheesecake`o | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
| |
|
| |
| kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
|