| kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
|
+8chibi_panda ceneash RaMi Uru'mi LastQQQ Minga Kentou haruhi 12 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 21st 2012, 13:41 | |
| kad labai šalta... kaip greit atšalo... nebe vasara TT_TT | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 22nd 2012, 15:26 | |
| Kad mama dirbo tik puse dienos... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 23rd 2012, 16:30 | |
| Kad systra užsikabino tėvų kambary su mano laptop`u ir paskui pasikvietė mane kažko išverst ir aš kaip durne plojaus į duris. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 29th 2012, 07:11 | |
| vaizdas,kurį pamačiau pažvelgusi veidrodin ;__; | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 29th 2012, 07:18 | |
| | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 29th 2012, 07:20 | |
| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 29th 2012, 17:09 | |
| mano naivumas ir perdėtas pasitikiėjimas žmonėmis | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 29th 2012, 17:20 | |
| kirpėja apkirpo mane traagiškai. | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 30th 2012, 11:22 | |
| Kad butą išnuomavo kitiem :c | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Rugpjūtis 30th 2012, 19:32 | |
| | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 4th 2012, 20:35 | |
| rytoj mūsų dviejų draugų b-day ir mes iš kailio su drauge nėrėmės ir piešėm vienaragius ant 2 dovanų dėžių (ilga istorija, kodėl juos, ten mūsų draugų prikolas) ir ji neapgalvotai į bendrą FB chatą parašė vienaragiai jau nupiešti ir sugadino visą staigmeną!!! Nes tam chate buvo ir bday kaltininkai, nes ten jie kvietė sudarę tą chatą, o ji sumaišė ir galvojo, kad parašė į tą chatą ,kur dėl dovanos ! žodžiu staigmena sugadinta, kaip ir mano nuotaika! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 5th 2012, 20:58 | |
| kad 4 valandas iš viso žiūrėjau kažkokį neįdomų filmą... lievas penktadienio vakaras ;// | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 7th 2012, 12:13 | |
| - haruhi rašo:
- kad 4 valandas iš viso žiūrėjau kažkokį neįdomų filmą... lievas penktadienio vakaras ;//
bet man patiko screenshots kuriuos siuntei :DDDDDDDDDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 7th 2012, 12:34 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- kad 4 valandas iš viso žiūrėjau kažkokį neįdomų filmą... lievas penktadienio vakaras ;//
bet man patiko screenshots kuriuos siuntei :DDDDDDDDDDD labai :DDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 9th 2012, 18:35 | |
| Užmigau dieną, nekenčiu kai taip būna >.< | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 10th 2012, 15:18 | |
| turiu temperatūros, o ryt vis tiek reiks eit į mokyklą. dar rytoj bus kūno kultūra, bėgsiu 10 ratų (~2 km) lauke, pasigausiu kokį virusą ir tada man bus dar blogiau. ir taip wikipedia man neatsidaro
| |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 11th 2012, 10:14 | |
| negražu, bet nemėgstu senų žmonių... šiandien ėjau darytis paso, ne asmens tapatybės kortelės ir stovėjau eilėj, krč priėjo pensininkė išplaukus, nežinant ko jai reikia ir pan. aš mandagiai paaiškinau ir viską, o ji paėmė ir užlindo sako aš pakalusiu jų pačių.. nu blemba po to kita darbuotoja atėjo tai nuėjau pas ją .. kol aš viską pasidariau ta moteris, net nenusifotkino dar.. tai pikta pasidarė, kad užklindo būčiau pusę dienos laukus, jei ta kita nebūtų sugrįžus :D svarbu viskas gerai baigėsi, nes į paskaitą galėjau pavėluot :/ Nekenčiu ligoninių ir visokių vietų, kur pensininkai jaučiasi svarbesnis ir naglai viską daro! | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 11th 2012, 20:31 | |
| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 12th 2012, 06:11 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 19th 2012, 16:41 | |
| susinervinau, kad dar neatėjo mano DIVISION TT^TT atsibodo kaip durnei kiekviną dieną į pašto dėžutę žiurėt. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 20th 2012, 18:47 | |
| tėvas. kaip norėčiau, kad jam balsas dingtų visam laikui. vpšč, noriu iš šitų namų digt. laukiu nesulaukiu, kai baigsiu šūlę ir varysiu kur nors toli toli | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Spalis 27th 2012, 16:19 | |
| bėgdama pasislėpti nuo apsauginio žiauriai susitrenkiau koją į šarvuotas duris, tai dabar su ištinusiu keliu vaikštau ir dviračiu važiuot skauda >_< o dar kadangi mano rašomasis stalas mano ūgiui nepritaikytas, tai vis sugebu vėl susidaužt tą vietą į metalinį stalčiaus kraštą. nu fml. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Lapkritis 9th 2012, 16:02 | |
| Kai vokalo mokytoja pasakė man, kad Kagrros ir Miyavi dainos yra neprofisionaliai atliekamas popsas. Ir tada aš visas 45min. buvau be emocijų ir man niekas juokinga jau neatrodė Ir dabar klausau ir galvoju arba ji neklausė arba ji tik paklausė vieną pirmą dainą (kuri ir buvo popsas)... O šiaip gera vokalo mokytoja savo specialybėj. Nu bet jei ji net muzikos stiliaus neskiria tai tada jau visai... Nu žodžiu. Sunervino mane visam vakarui... Nu ir daugiau nenešiu aš jai tų dainų visai.. Visiškai aš nenešiu jai dainų.. Ir dar ji pasakė kad turiu pasivyt naujokes, (nes aš jau pas ją antri metai) nors aš stengiuosi gal ne tiek kiek galiu bet vis tiek... Dar tas kartais tempiu kai ką reikia daryt... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? Lapkritis 12th 2012, 16:15 | |
| Tai, kad turėjom su klasioke kartu per anglų kalbą atsiskaitinėt, o jin nesugebėjo į mokyklą ateit ir viska turėjau daryt aš :( | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
| |
|
| |
| kas Tau šiandien sugadino nuotaiką? | |
|