| apie ka galvoji? | |
|
+11Black~ RaMi ceneash Sulli. LastQQQ chibi_panda Kentou Uru'mi Sima~ Minga haruhi 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 28th 2012, 19:08 | |
| - Sima~ rašo:
- Galvoju, kad pavargau, noriu pc ir ledu
Ateik duosiu :D turiu daug :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 28th 2012, 20:12 | |
| - Minga rašo:
- Shalambalaram. rašo:
- Nieko nesimokiau. Neturiu paso, nežinau net ar į egzą įleis.. Ai nu ir fuck it.
O tai kaip į lt egzą įleido?
pavėlavau aš, tai net neklausė. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 28th 2012, 20:39 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Minga rašo:
- Shalambalaram. rašo:
- Nieko nesimokiau. Neturiu paso, nežinau net ar į egzą įleis.. Ai nu ir fuck it.
O tai kaip į lt egzą įleido?
pavėlavau aš, tai net neklausė. Tai kai :DDD aš nors ir nepavėlavau manęs vistiek niekas nieko neklausė ir neprašė... praėjau ir viskas :DD tai gal kokį moksleivio pažymėjimą turi ar tapatybės kortelę ( ar kaip ten ji vadinasi)? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 29th 2012, 00:35 | |
| galvoju kaip man geda uz viena lietuve, ir is viso kaip man geda, kad as ja pazistu dar is anksciau. labai jau norejo istot i japonistika, tai paskui mane nuseke (jaunesne uz mane trim dviem metais). as ten jau nekalbu, kad jinai pastoviai elgiasi kaip kokia prasigerus bomze, bet man ziauriausia, kaip jinai nusisneka. pabuvo Anglijoj vos daugiau nei pusmeti, ir man pries kelias dienas aiskina, kad jinai tipo jau lietuviskai sunkiai supranta kai as sneku!!! galite tuo patiketi? as pamenu, kai jinai su manimi angliskai pradejo sneketi, kai dar tik prasidejo akademiniai metai rugsejo gale, o mes buvome dviese kambaryje.. pagalvojau, kad siaip ant tiek girta, kad jau nebesiorientuoja erdvej.. bet jinai ir blaivi su manim angliskai sneka! as jai lietuviskai, o ji man angliskai! ne nu blyn as Anglijoj tris metus pragyvenau, bet dar taip neissikalineju. as galvojau, kad cia tik tokie anekdotai buvo, o pasirodo tokie zmones is tikruju egzistuoja.. nu bet aisku ko daugiau tiketis is provincijos nesusitupejusios mergeles... | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 29th 2012, 05:01 | |
| Kas atsitiko su kabeline kad visi kanalai ant vieno išjungti, bet veikia tik keli rusiški ir dar kažkokie neaiškūs.... Kitam irgi išjungti ir veikia tik keli kanalai ir dar lnk nėra.... bent jau tv3 rodo ten... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 29th 2012, 07:33 | |
| galvoju, kad skauda kojas. būsiu šluba. nutrynė abi kojas batai ;// | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 29th 2012, 08:01 | |
| - Sulli. rašo:
- RaMi rašo:
- Galvoju, kad kažkaip keista, kaip tau vos pažįstamas žmogus pasako, kad pavydi tau tavo gyvenimo... o tu pats žinai, kad nėra ko pavydėt..
omg cia tai story of my life. ir ne tik keista, bet ir gasdina kazkaip.. plius man kaip taisykle pradejo po tu zodziu nesisekti. nors zinau, kad tas zmogus nieko pries mane neturi ir nelinki blogo, bet jauciu vis vien neigiama pavydo energija padaro savo.. uz tai ziauriai nemegstu kai tarkim mokykloj klasiokes plaukus liesdamos sakydavo, kokie grazus plaukai ir kaip jos tokiu nori ir pan., nes va dabar gal puse tu plauku beliko.. nemegstu kai man pavydi :/ nors atrodo gi gyvenam tokioj visuomenej kur vieni kitiem per galvas lipam, kad tik ant aukstesnio laiptelio stovetume ir visi mumis geretusi.. būtent pavydas blogas dalykas... aš galvoju, kaip tu sakai pradėjo nesisekt.. man nežinau kaip nesisekė tam tikrose situacijose taip ir nesiseka :D bet va su plaukais ir panašiai turėjau ilgus, storus nupavydėjo tai dabar vaikštau su trumpais gana :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 29th 2012, 14:06 | |
| Galvoju, kad per daug žaidžiau kompiuteriu :D Ir kad ryt sutrumpintos pamokos *party hard* | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 04:06 | |
| Laiminga, kad šiandien neinu į mokyklą, džiaugiuosi dėl būsimos ekskursijos į Molėtuose esančia Observatoriją |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 09:24 | |
| Galvoju, kodėl aš visada taip greit apsižliumbiu | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 10:07 | |
| trečiam ir ketvirtam aukšte ne muzika groja bet triukšmas pasidarė xDDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 13:58 | |
| galvoju,kodėl kabliukas neužsideda vienas.. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 16:52 | |
| Galvoju, kad nebenoriu dieną daugiau miegot :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 16:53 | |
| galvoju ar apsimoka pirkti maza lagamineli tinkanti pigiems skrydziams. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 17:29 | |
| galvoju, kad Sulli avataras naujas gražus ^^ | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 17:55 | |
| Galvoju, kad visi jau suvalgė troškinį, o aš jo net neparagavau. Begėdžiai | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 18:06 | |
| - haruhi rašo:
- galvoju, kad Sulli avataras naujas gražus ^^
haha aciu :D Eurovizijos itaka :DDD man ziauriai Patinka Loreen sukuosena, gaila, kad man ne itin tinka :( | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 30th 2012, 19:26 | |
| Galvoju kokia šiandien yra man ir Simai svarbi diena :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 31st 2012, 15:28 | |
| - Sulli. rašo:
- haruhi rašo:
- galvoju, kad Sulli avataras naujas gražus ^^
haha aciu :D Eurovizijos itaka :DDD man ziauriai Patinka Loreen sukuosena, gaila, kad man ne itin tinka :( mano visai panaši :DD tik mano plaukai trumpi, o jos ilgi. nu ir aišku, jos tvarkingi plaukai, o mano į visas puses :DDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 31st 2012, 15:46 | |
| - Minga rašo:
- Galvoju kokia šiandien yra man ir Simai svarbi diena :DDD
Jo labai svarbi diena, reik nepamiršt kalendoriui pasižymėt :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 31st 2012, 17:54 | |
| - Sima~ rašo:
- Minga rašo:
- Galvoju kokia šiandien yra man ir Simai svarbi diena :DDD
Jo labai svarbi diena, reik nepamiršt kalendoriui pasižymėt :D Ta pasižymėk :DD aš pasižymėjau :DD o gal kiekvieną mėnesį reikia šitą dieną minėt :DD Galvoju, kad ryt aisiu į bday :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 31st 2012, 18:43 | |
| Galvoju, kad ryt vasara, o aš susirgau, nu man ir sekasi :D | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 31st 2012, 21:40 | |
| - RaMi rašo:
- Sulli. rašo:
- RaMi rašo:
- Galvoju, kad kažkaip keista, kaip tau vos pažįstamas žmogus pasako, kad pavydi tau tavo gyvenimo... o tu pats žinai, kad nėra ko pavydėt..
omg cia tai story of my life. ir ne tik keista, bet ir gasdina kazkaip.. plius man kaip taisykle pradejo po tu zodziu nesisekti. nors zinau, kad tas zmogus nieko pries mane neturi ir nelinki blogo, bet jauciu vis vien neigiama pavydo energija padaro savo.. uz tai ziauriai nemegstu kai tarkim mokykloj klasiokes plaukus liesdamos sakydavo, kokie grazus plaukai ir kaip jos tokiu nori ir pan., nes va dabar gal puse tu plauku beliko.. nemegstu kai man pavydi :/ nors atrodo gi gyvenam tokioj visuomenej kur vieni kitiem per galvas lipam, kad tik ant aukstesnio laiptelio stovetume ir visi mumis geretusi.. būtent pavydas blogas dalykas... aš galvoju, kaip tu sakai pradėjo nesisekt.. man nežinau kaip nesisekė tam tikrose situacijose taip ir nesiseka :D bet va su plaukais ir panašiai turėjau ilgus, storus nupavydėjo tai dabar vaikštau su trumpais gana :D hm.. Įdomus pasakymas "pavydžiu tau gyvenimo" :D na man dar niekas to nėra sakęs, nes visiem matyt akivaizdu, kad toli gražu nespindi mano gyvenimas :DDD nu bet būna pasako "kaip tau gerai, kad tas ir tas/turi tą ir tą" . Tai kartais užmuša. Nes kartais neatsižvelgia visai kiek ko turėjai iškęsti / paaukoti/ atsisakyti/ darbo įdėti, kad tas dalykas atsirastų tavo gyvenime. O gal ne tu gal tavo tėvai arba visa šeima turėjo tam daug pastangų įdėti. Ir kai pasako - va tau gerai, yra tas ir tas, tai nori nenori šiektiek supyksti, nes : a) tas žmogus tavęs gerai nežino ir leidžia sau šnekėti nežinodamas, o preziumuodamas, kad tau tai iš dangaus mat nukrito, o jam - ne. b) tas žmogus tave pažįsta , ŽINO kokiais sunkiais keliais viena ar kita atsirado pas tave, bet šneka lyg nežinotų,apsimeta, kad nemato, taip parodydamas, kad negerbia tavo įdėtų pastangų ar praeito pragaro. gal čia mano gyvenimo supratimas pernelyg iškreiptas, gali būt ir taip :D nu bet kai pvz mano mama šitiek jėgų sveikatos ir laiko atiduoda gėlėms savo daržui, ar lyja ar saulė kepina, jinai vis tvarko ravi sodina genėja. Neišlipa jinai iš ten. Viską savo rankom padarė, o eina kažkokie pro šalį ir : Vaiiii , kaip pas jus gražu, kaip viskas žyyyydi, kodėl pas jus taip viskas auga? kažin kas čia prižūri ? (lyg nematytų) Kaip jum gerai, kad pomidorai taip gerai dera,Va kad pas mus taip viskas augtų, bet va neauga.. Va į gimtadienį eisiu, tai gal paskintumėt man gėlyčių ? tokios gražios. Nu tai man šitaip pikta pasidaro, nes turi tiek pat žemės tam pačiam sode, turi tas pačias dvi rankas ir dvi kojas, tą pats vanduo visiem tiekiamas. Trašos, žemės, augalai tie patys parduotuvėse, taippat gali nusipirkt ir pasisodint. Aha, pasirodo gaila pinigų? Skirtumas, kad jie užsisėja pievelę, nusilakuoja nagus, vaikšto rankas į kišenes susikišę ir "kaip tau gerai.." O prieš keturiolika metų, kai žolė buvo iki pažastų, statybinių šiukšlių kalnai, ne žemė o žvyrynas,tai tie patys vaikščiojo ir vaipėsi: "niekada jūs čia nesutvarkysit, šitoj žemėj nieks neaugs". Šiaip pavydas įgimta emocija, neatimsi, gali tik suva;ldyti, neleisti jam užgošti sveiko proto ar širdies. Bet kai kurie net nesistengia. pvz pasiimkit pasivaikščiot du šunis, ir vieną glostykit, o kito ne, tai tas kitas kaip užpavydės, pradės urgzt ir pan. Nu bet žmogas kaip laikantis save tokiu kietu ir protingu, tai gal galėtų bent jau bukai nepavydėt, kai pavydima tik rezultato, bet nenorima pereit per tą patį kelią, kad gaut tą rezultatą, nes mat kelias ne toks jau ir lengvas. Turiu vieną draugę, kuri turi baisų pavydą ir nesugeba jo kontroliuot, ir kai ją užvaldo, pradeda siust, psychuot, ieškot priekabių, nusišnekėt, stengtis įgelt. Jei ne šitai, tai būtų nieko žmogus, bet kad tas jos pavydas kyla nuo menkiausių dalykų. Ne duok dieve kas nors pas mane netyčia pasitaikė geriau nei pas ją, ar būdavo mokykloj geresnį pažymį gavau , tai atsiverčia mano sąsiuvinį, pamato, pradeda šnopuot garsiai, tėškia sąsiuvinį atgal ir geriausiu atveju nugarą atsuka, o blogiausiu ieško kaip mane su žemėm sumaišyt atradus kokią durną priežąstį, ir kuo daugiau žmonių girdės tuo geriau. O jei aš nematau prasmės įrodinėt, kad nesu kupranugaris, tai tada : matai, pati pripažįsti :DDDD tai šitai ir galvoju :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 1st 2012, 19:26 | |
| Gal turit kas MBLAQ diskografiją? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|