Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

apie ka galvoji?

Go down 
+11
Black~
RaMi
ceneash
Sulli.
LastQQQ
chibi_panda
Kentou
Uru'mi
Sima~
Minga
haruhi
15 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 1772
Reputacija : 10

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

apie ka galvoji? - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 1st 2012, 20:50

Shalambalaram. rašo:
Gal turit kas MBLAQ diskografiją?
Ne, bet galiu surast :DD
Atgal į viršų Go down
RaMi
~Shateigashira-hosa~
RaMi

Female
Sagittarius Goat
Pranešimų skaičius : 517
Reputacija : 14

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 2nd 2012, 10:54

chibi_panda rašo:
hm.. Įdomus pasakymas "pavydžiu tau gyvenimo" :D na man dar niekas to nėra sakęs, nes visiem matyt akivaizdu, kad toli gražu nespindi mano gyvenimas :DDD nu bet būna pasako "kaip tau gerai, kad tas ir tas/turi tą ir tą" . Tai kartais užmuša. Nes kartais neatsižvelgia visai kiek ko turėjai iškęsti / paaukoti/ atsisakyti/ darbo įdėti, kad tas dalykas atsirastų tavo gyvenime. O gal ne tu gal tavo tėvai arba visa šeima turėjo tam daug pastangų įdėti. Ir kai pasako - va tau gerai, yra tas ir tas, tai nori nenori šiektiek supyksti, nes :
a) tas žmogus tavęs gerai nežino ir leidžia sau šnekėti nežinodamas, o preziumuodamas, kad tau tai iš dangaus mat nukrito, o jam - ne.
b) tas žmogus tave pažįsta , ŽINO kokiais sunkiais keliais viena ar kita atsirado pas tave, bet šneka lyg nežinotų,apsimeta, kad nemato, taip parodydamas, kad negerbia tavo įdėtų pastangų ar praeito pragaro.
Būtent, kad žmonės nori visko lengvai, greitai ir dabar. Kaip man viena mažai pažįstama panelė pasakė, kad pavydi gyvenimo. Aš jos paklausiau kodėl.. aj sako tu protinga, turi draugų, tau nieko atrodo netrūksta, visada vaikštai su šypsena ir padedi jei paprašai, beveik sutari su visais bedramoksliais vaikinais ir atradai daug grupiokių. Bet pagalvokim come on, kas jai trukdo nusišypsot? padėt žmonėms? ar susirast draugų, pažįstamų? Viskas pirmiausia prasideda nuo pačio žmogaus, jeigu tu susiraukęs ir vaidini, kad tau ne lygis.. tai taip ir į tave žmonės žiūri, nors tu gali būti pats fainiausias. kompleksuoja dėl išvaizdos, aš irgi esu ne princesė labai daug ko savyje nemėgstu, bet norint susirasti draugų išvaizdos ledinės ir nereik, reik lašo nuoširdumo ir paprastumo. Tačiau ji nežino, ko aš esu netekusi, kad vertinu draugus, o žmonės aš iki tol kol jie tampa draugais vertinu, tikrinu ir atsirenku.Skiriu dvi kategorijas draugai ir pažįstami, tų tikrų draugų aš turiu ne daug. Kiek aš knygų esu perskaičiusi, kiek viskuo esu pasidomėjus, kad galėčiau diskutuoti ir sakyti, kad nesu tuštutė. Nesu ir aš ta altruistė, aš padedu kitiems, nes žinau, kad norėčiau, jog man ištikus nelaimei padėtų taip pat. Aš stengiuosi elgtis su žmonėmis, kaip norėčiau, kad jei elgtųsi su manimi, o vaidinančių ir kažką vaizduojančių niekada niekas per daug nemėgo, kokia šiaip mano požiūri yra ta panelė. Ir man tikrai buvo tai ne komplimentas, kaip ji pasakė, o verčiantis susimąstyti teiginys. Kaip minėjai, ji nežino kiek reikia įdėti pastangų, kad galėtum turėti atitinkamų rezultatų ir tai nesvarbu ar gėlynai ar daržai ar elementariai gyvenimo visuma. Aš jai nusišypsojau ir pasakiau supratau, bet kas baisiausia tokie žmonės, kaip ji neretai apkalba ir kursto intrigas. Pavydas baisus dalykas, kuris neretai griauną gėrį. 52
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 2nd 2012, 11:32

Galvoju, kad ir ką daryčiau žmonės manęs nemėgsta, o be manęs nežino ką darytų.... Kai būnu be nuotaikos visi sako: kas tau yra? ko čia nepatenkinta viskuo? ( bet būna tai retai... dažniausiai kai būnu namie) Tada jei būnu kaip visada hiper, nepabūnu ramiai tai sako: kas tau yra?.... Todėl man bendraut labai sunku dėl to... Kai susitinku su naujais žmonėms turiu elgtis ne natūraliai, o vėliau kai labiau susidraugauju galiu elgtis laisviau, nes kitaip jie nesupranta kodėl aš taip elgiuosi ir gali neigiamai apie mane galvot.... 28
Atgal į viršų Go down
RaMi
~Shateigashira-hosa~
RaMi

Female
Sagittarius Goat
Pranešimų skaičius : 517
Reputacija : 14

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 2nd 2012, 12:11

Minga rašo:
Galvoju, kad ir ką daryčiau žmonės manęs nemėgsta, o be manęs nežino ką darytų.... Kai būnu be nuotaikos visi sako: kas tau yra? ko čia nepatenkinta viskuo? ( bet būna tai retai... dažniausiai kai būnu namie) Tada jei būnu kaip visada hiper, nepabūnu ramiai tai sako: kas tau yra?.... Todėl man bendraut labai sunku dėl to... Kai susitinku su naujais žmonėms turiu elgtis ne natūraliai, o vėliau kai labiau susidraugauju galiu elgtis laisviau, nes kitaip jie nesupranta kodėl aš taip elgiuosi ir gali neigiamai apie mane galvot.... 28

Em ką pasakysiu visi mes pirmą įspūdį bandom padaryti truputi pasitempia ir kiek kitokie būname, nei paprastai. Mes žmonės, o žmonės neretai turi daug kaukių kiekvienam atvejui, tai natūralu, žmonės labai įvairiapusiški negali būt visada tokie pat. Be to išaugsi tokias problemas, bent jau aš taip galvoju.. :) Su metais keičiasi mąstymas, elgesys netgi pomėgiai, skonis.. :) Todėl nepergyvenk :) tikri draugai priims tave tokia kokia esi, o kiti, vadinasi, jų tavo gyvenime ir nereikia artimiems santykiams, tiesiog draugiškus palaikyt, priešų kuo mažiau tuo geriau gyvenasi :)
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 6284
Reputacija : 45

Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^
Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD
Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 2nd 2012, 13:59

galvoju, kad tik savaitėlė liko ir viskas !!
ir dar tikiuosi, kad kai rytoj perrašys windows'us, kad padės perrašymas ir nereikės vasarą be kompo būt. nors ir taip, nesėdėsiu aš prie jo ^^ bent jau bandysiu, nenoriu likt akla ir nenoriu būt forever nolifer :DD
ir galvoju, kaip prikalbint draugę varyt per atostogas rytais bėgiot :DD
Atgal į viršų Go down
http://www.last.fm/user/jrasy9
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 2nd 2012, 19:47

Galvoju iš kur pas mane kažkaip kompiuterį atsirado kiniškų reklamų ar kelių sec. žaidimų ištraukų 94 36
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 2nd 2012, 20:44

haruhi rašo:
Sulli. rašo:
haruhi rašo:
galvoju, kad Sulli avataras naujas gražus ^^
haha aciu :D Eurovizijos itaka :DDD man ziauriai Patinka Loreen sukuosena, gaila, kad man ne itin tinka :(
mano visai panaši :DD tik mano plaukai trumpi, o jos ilgi. nu ir aišku, jos tvarkingi plaukai, o mano į visas puses :DDD
na nesigraužk, pas ją perukas, todėl ir gražūs plaukai :D

chibi_panda, žinok lygiai su tokiu pačiu požiūriu gyvenu. mane irgi užknisa kai prasideda "ooj kaip tau pasisekė, kad tokiam geram unike, tokia specialybė bla bla bla" net nepagalvodami, kiek man tam pasiekti reikia įdėti juodo darbo ir pastangų. kai tuo tarpu patys pasirenka pačią patogiausią specialybę lt unike (pati girdėjau, kai rinkosi pagal lengvumo kriterijų), o po to pavydi, kad kiti kažko siekia gyvenime ir nesitenkina kažkokiom gyvenimo nuograužom..

beje tu kai apie tas gėles pradėjai šnekėt, tai žinok aš šiandien kaip sutapimas nusipirkau vazonų, trąšų ir sėklų; tris vazonus apsėjau. žiūrėsim, kas gausis :DD kadangi negaliu turėti naminio gyvūno, o man patinka kažkuom rūpintis, tai bent gėlių turėsiu :D

Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 3rd 2012, 12:29

Sulli. rašo:
haruhi rašo:
Sulli. rašo:
haruhi rašo:
galvoju, kad Sulli avataras naujas gražus ^^
haha aciu :D Eurovizijos itaka :DDD man ziauriai Patinka Loreen sukuosena, gaila, kad man ne itin tinka :(
mano visai panaši :DD tik mano plaukai trumpi, o jos ilgi. nu ir aišku, jos tvarkingi plaukai, o mano į visas puses :DDD
na nesigraužk, pas ją perukas, todėl ir gražūs plaukai :D

kąąą?? rimtai??
kažkaip neįtikėtina :DD nes jeigu panorėčiau, ir laiko turėčiau ir pati normaliai plaukus susitvarkyčiau, bet aš tinginė, kai kalba eina apie plaukų tiesinimą ir t.t :DD
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 3rd 2012, 12:35

Galvoju, kad žiauriai skaudą pilvą, reik išgert vaistų
Ir galvoju, kad tie paukščiai kurie matosi pro langą, pastoviai blaško mano dėmesį :D
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 3rd 2012, 17:35

Citata :
2005m. sausio 19d.

Jau parodžiau pažymkę mamai. Neužmušė.. Vis dar pykstu ant jos dėl restorano. Jaučiuos lyg būčiau ne jos dukra. Nu, bet kaip ji gali taip elgtis? Man tikrai labai skaudu.. Aš jai tuščia vieta. Per jos 40-metį nekaltai pareiškia: "tai tu tikiuosi nesiruoši važiuot į restoraną kartu?" Aš atsakiau, kad man vienodai, nors taip iš tikrųjų nėra. Vėl atgijo nuoskauda.. dėl Luko. Kaip jis taip galėjo? Man kalbėjo, kad aš esu tokia nepaprasta, o už akių.. flirtavo su peshke! O kai mes su ja susipykom, jis apgynė ją prieš mane! Jis man pasakė: "užčiaupk srėbtuvę!!!" Tai... Tuoj pravirksiu. Prisiminiau jį, nes šiandien buvau "Drauge" ir ten peshkė su Ispanu apie jį šnekėjo. Ir kodėl man taip nesiseka su vaikinais? :( Šiandien per giešą praktikantė mekeno, kodėl mes su Ira sugalvojom susirašinėt. Pasiimėm firminį "Ežio" sąsiuvinį ir auklėtoja atėmė! Bl! Ji neskaitė, bet vis vien matė.. Visą sąsiuvinį sugadino. Mes taip stengėmės smulkiai rašyt, o ta pist ir per pusę sąsiuvinio pakeverzojo kažkokią pastabą. Nekenčiu bernų! Nėra dėl ko jų mylėt:
Lukas - išdavė mane su kita;
Džeimsas - aš jam blondinė satanistė;
Arminas - jam ant manęs nusišikt;
"Paplaukėlis" - jis net mano vardo nežino!
Yra tokia knyga pavadinimu "Ar verta kankintis dėl meilės?" Atsakau: tikrai ne. Visi bernai - šūdžiai! Tegu jie prasmenga pragare! Aš jaučiu jiems neapykantą. Jei jų nebūtų, nebūtų problemų.

23:11 einu miegot.

ir šitokių nesąmonių pusė sąsiuvinio prirašyta :DDD geriu kavą ir taip žvengiu iš paauglės savęs :DDDD vienintelis dalykas, kuris padarė įspūdį, tai tai, kad 14-os be klaidų rašiau. net kableliai vietose sudėti :D
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 3rd 2012, 18:19

Galvoju, kad RaMi teisi 07 ir aš džiaugiuosi kokia esu :DDDDD nesvarbu kas manęs nemėgsta tai ir tegu, svarbu kad yra kas mane mėgsta tokią kokia aš esu :DD o jei niekas nemėgsta manęs tai aš save mėgstu :DDDD
Dar galvoju kaip bus su vokalo pamokom, nes jei reikės eit iki 18d man, tai reikės važinėt iš kaimo:/ nors porą kartų reikės atvažiuot, bet nežinau... Ai bus kaip bus :DD Man kaip visada viskas baigiasi labai gerai :D Kartai galvoju, kad gerai, kad aš kažkaip išsisuku iš visokių problemų 82 Tikiuosi sėkmė nuo manęs nenusisuks smile07
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 625
Reputacija : 9

Pareigos: Jonghyun's wife
Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos
Super Galia: graibyti spenelius

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 3rd 2012, 20:36

Sulli. rašo:
Citata :
2005m. sausio 19d.

Jau parodžiau pažymkę mamai. Neužmušė.. Vis dar pykstu ant jos dėl restorano. Jaučiuos lyg būčiau ne jos dukra. Nu, bet kaip ji gali taip elgtis? Man tikrai labai skaudu.. Aš jai tuščia vieta. Per jos 40-metį nekaltai pareiškia: "tai tu tikiuosi nesiruoši važiuot į restoraną kartu?" Aš atsakiau, kad man vienodai, nors taip iš tikrųjų nėra. Vėl atgijo nuoskauda.. dėl Luko. Kaip jis taip galėjo? Man kalbėjo, kad aš esu tokia nepaprasta, o už akių.. flirtavo su peshke! O kai mes su ja susipykom, jis apgynė ją prieš mane! Jis man pasakė: "užčiaupk srėbtuvę!!!" Tai... Tuoj pravirksiu. Prisiminiau jį, nes šiandien buvau "Drauge" ir ten peshkė su Ispanu apie jį šnekėjo. Ir kodėl man taip nesiseka su vaikinais? :( Šiandien per giešą praktikantė mekeno, kodėl mes su Ira sugalvojom susirašinėt. Pasiimėm firminį "Ežio" sąsiuvinį ir auklėtoja atėmė! Bl! Ji neskaitė, bet vis vien matė.. Visą sąsiuvinį sugadino. Mes taip stengėmės smulkiai rašyt, o ta pist ir per pusę sąsiuvinio pakeverzojo kažkokią pastabą. Nekenčiu bernų! Nėra dėl ko jų mylėt:
Lukas - išdavė mane su kita;
Džeimsas - aš jam blondinė satanistė;
Arminas - jam ant manęs nusišikt;
"Paplaukėlis" - jis net mano vardo nežino!
Yra tokia knyga pavadinimu "Ar verta kankintis dėl meilės?" Atsakau: tikrai ne. Visi bernai - šūdžiai! Tegu jie prasmenga pragare! Aš jaučiu jiems neapykantą. Jei jų nebūtų, nebūtų problemų.

23:11 einu miegot.

ir šitokių nesąmonių pusė sąsiuvinio prirašyta :DDD geriu kavą ir taip žvengiu iš paauglės savęs :DDDD vienintelis dalykas, kuris padarė įspūdį, tai tai, kad 14-os be klaidų rašiau. net kableliai vietose sudėti :D

Ahahahahahahhaahhhaa :DDDDDDD Man gėda būna, kai ir aš savo senus dienoraščius paskaitau... :DD kiekvienas bernas vienintelė gyvenimo meilė, po dvidešimties puslapių jau kitas toks. :DD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 3rd 2012, 21:16

va pas mane vienam puslapy 4 skirtingos meilės :DDD bandau prisimint, kas tas "paplaukėlis" daba :DDD blem dabar jei pradėčiau skaičiuot, kiek turėjau ''crush'' mokykloj :D nu sakyč ilgiausiai dėl to Armino dūsavau. gal tris metus :DD
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 12:47

Galvoju, kad man patinka naujas forumo paveikslėlis 07
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 13:12

Sima~ rašo:
:DDD

galvoju, kad norėčiau padaryt šitam forume karaoke konkursą, tik įdomu, ar atsirastų drąsuolių :D aišku, visi entries būtų anonimiški (išskyrus laimėtoją :D). jei pasisektų nuvykt į Japoniją, tai galėčiau laimėtojui po to ką nors dovanų atsiųst :DD
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey
Pranešimų skaičius : 1007
Reputacija : 59

Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus
Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto
Super Galia: Prasuku laika

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 13:22

Galvoju, kad viską pražiopsau: Pamiršau Reirei Bday, pražiopsojau filmą, pamiršau pasipildyti saskaitą, ir palikau pas draugę batus . . .

Karaoke konkursas 46 hmm, gal su drąsa susitvarkyčiau XD
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 13:28

galvoju, kad zjbs bus, vasara be kompo...
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 17:34

Sima~ rašo:
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 18:35

galvoju, kad rytoj kūncė, o taip tingiu daryt...
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 18:46

Galvoju, kad taip pavargau ir noriu miego jog tuoj užmigsiu prie kompiuterio. miegu Bet nee aš eisiu miegot kokią 12h...
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 18:52

Minga rašo:
Galvoju, kad taip pavargau ir noriu miego jog tuoj užmigsiu prie kompiuterio. miegu Bet nee aš eisiu miegot kokią 12h...
aš šiandien visiškai išsekus. gal 3 valandą dienosėjau miegot, bet neužmigau :DD tai gal jau esiu kažkada, nes tokia aš kaip lavonas ;/
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 4th 2012, 19:49

galvoju, kad mane dėstytojai turbūt laiko visiška idiote, jeigu vasarai man uždavė atsiskaityti dalykus, kuriuos aš išmokau dar pirmam kurse.. kažkoks pasityčiojimas ir laiko gaišinimas. jau geriau šitą laiką, kurį leidžiu nurašinėdama pradinukų lygio užduotis praleisčiau mokydamasi naujus kanji ir gramatiką, o ne tokį š maldama.. bl susinervinau..
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 625
Reputacija : 9

Pareigos: Jonghyun's wife
Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos
Super Galia: graibyti spenelius

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 5th 2012, 05:30

Sulli, nesinervink, įtvirtinsi senas žinias. :D

Ok, dabar pradėjau jaudintis... bet... ok... ramu... :DD
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 5th 2012, 09:48

Kaip šalta 64 paskui bus šilta tada vėl šalta ir taip išvien bonheur Dar rėmuo graužia imdead ir į mokyklą dar ketvirtadienį nueisiu ir viskas 106
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 EmptyBirželis 5th 2012, 11:42

Galvoju, kad man labai pasitaisė nuotaika, ir kad reikia eit pasidaryt sultinio 102
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 6 Empty

Atgal į viršų Go down

apie ka galvoji?
Atgal į viršų 
Puslapis 640Pereiti prie : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» apie ka galvoji?
» apie ka galvoji?