| apie ka galvoji? | |
|
+11Black~ RaMi ceneash Sulli. LastQQQ chibi_panda Kentou Uru'mi Sima~ Minga haruhi 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| |
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 10th 2012, 09:14 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Kaip bloga. Dar katik vėmiau. Prikalbėjo čia apie braškes, kiek žmonių susirgo virusu per jas, o aš šiandien jų valgiau...
Čia rimtai? Man atrodo, mane išbėrė nuo braškių. :/ | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 10th 2012, 09:17 | |
| Tada jei kas tai gerai kad braškių nevalgiau kai buvo nupirktos prieš kelias dienas fee ir braškių aš nemėgstu :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 10th 2012, 09:57 | |
| Galvoju, kadangi kelionė į sanatoriją nukeliama, dar spėsiu prisisiųst video į telefoną :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 10th 2012, 12:19 | |
| braškių virusas? jėga!! einu mamai sakyt, kad nebekištų man tų braškių... | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 15:05 | |
| galvoju, kad noriu baltų kelnių, bet tingiu eit per parduotuves ir ieškot | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 15:43 | |
| Galvoju, ką aš žmonėms padariau, kad jie į mane dažniausiai žiūri kaip pirmą kartą žmogų matytų... vaikai tai iš viso nepatraukia nuo manęs akių... Šiandien poliklinikoj buvau su mama. Atėjo moteris su dukra. Jai gal koki 5-6 metai. Sėdžiu aš, skaitau apie savo ligas, o ji prieina prie netoli manęs ir aš galvoju kad man širdis iškris :D o ji dar niekaip savo tokių didelių ir mėlynų akių nenuleidžia nuo manęs. O mama juokiasi iš manęs :DD Dar galvoju, kad aš užmigt galiu visur :D Mokykloj, mašinoj kai važiuoju... Dar poliklinikoj pas daktarę :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 15:44 | |
| galvoju, kad numirsiu dietos pabaigos nesulaukus | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 15:51 | |
| - Minga rašo:
- Galvoju, ką aš žmonėms padariau, kad jie į mane dažniausiai žiūri kaip pirmą kartą žmogų matytų... vaikai tai iš viso nepatraukia nuo manęs akių... Šiandien poliklinikoj buvau su mama. Atėjo moteris su dukra. Jai gal koki 5-6 metai. Sėdžiu aš, skaitau apie savo ligas, o ji prieina prie netoli manęs ir aš galvoju kad man širdis iškris :D o ji dar niekaip savo tokių didelių ir mėlynų akių nenuleidžia nuo manęs. O mama juokiasi iš manęs :DD
Dar galvoju, kad aš užmigt galiu visur :D Mokykloj, mašinoj kai važiuoju... Dar poliklinikoj pas daktarę :DD Čia grynai man tas pats :DDD. Irgi šiandien buvau poliklinikoj, tokia mergaitė gal 7-8 m. sėdėjo priešais mane ant suoliuko ir spoksojo, šiaip visada taip, ypač kai ko nors reikia laukt, žmonės į mane spokso, paskui pažiūriu į veidrodį, gal keistai atrodau, bet lygtais ne :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 15:53 | |
| - Sima~ rašo:
- Minga rašo:
- Galvoju, ką aš žmonėms padariau, kad jie į mane dažniausiai žiūri kaip pirmą kartą žmogų matytų... vaikai tai iš viso nepatraukia nuo manęs akių... Šiandien poliklinikoj buvau su mama. Atėjo moteris su dukra. Jai gal koki 5-6 metai. Sėdžiu aš, skaitau apie savo ligas, o ji prieina prie netoli manęs ir aš galvoju kad man širdis iškris :D o ji dar niekaip savo tokių didelių ir mėlynų akių nenuleidžia nuo manęs. O mama juokiasi iš manęs :DD
Dar galvoju, kad aš užmigt galiu visur :D Mokykloj, mašinoj kai važiuoju... Dar poliklinikoj pas daktarę :DD Čia grynai man tas pats :DDD. Irgi šiandien buvau poliklinikoj, tokia mergaitė gal 7-8 m. sėdėjo priešais mane ant suoliuko ir spoksojo, šiaip visada taip, ypač kai ko nors reikia laukt, žmonės į mane spokso, paskui pažiūriu į veidrodį, gal keistai atrodau, bet lygtais ne :D Čia man įtartinai viskas su tavim sutampa Bet nors yra kas mane gali suprast :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 19:10 | |
| galvoju, kad labai gražus Ugnės avas ^^ | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 19:35 | |
| Galvoju apie tai ką minėjo daktarė jog gulėsiu ligoninėj gal | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 19:36 | |
| - Minga rašo:
- Galvoju apie tai ką minėjo daktarė jog gulėsiu ligoninėj gal
kodėl? :O | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 19:45 | |
| Kuo užsiimt, kad nepraleist vasaros be reikalo .. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 11th 2012, 19:48 | |
| - Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
kodėl? :O Dėl skrandžio, bet dar tiksliai nežinau ar gulėsiu, bet minėjo kad gali būt taip. Nors jei ir gulėsiu tai pora dienų, nes ilgiau nemanau kad laikys :DD Greitai atsibosiu :D O jei ten dar vaikų bus tai man nors linksma bus xDD Galvoju, kad daktarai tai labai jau "geri" yra... Nepasako man kas yra, kuo sergu ir pan. Žinau kad ten kažkas yra, bet visko nepasako... Atsiminiau ką daktarė sakė man kai perskaitė 2007metų skrandžio tyrimus... Jog pas mane skrandžio liga kažkokia, kad ten kažko per daug ir nieko neatsiminiau, nes pusiau miegojau :DD Nu tai žodžiu sužinojau tik dabar... Dar net nežinau kokia pas mane alergija yra. SAkė daktarai kad yra, bet ir nepasakė kokia... Tai man liepė vis tuo jūros vandeniu plautis nosį ir dar naudoju vaistus kuriuos man išrašė. Sakė ten kažkam(jau nepamenu) o mama perskaitė kad ten dar ir nuo alergijos. O jei dar neturėčiau tų vaistų viskas tada būtų su mano klausa blogai ir tada su muzika... Nervina tie daktarai | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 10:39 | |
| galvoju, kad mano mama labai geros širdies ir netingi terliotis :D kažkokie šiek tiek pagėrę vyrai prie IKI pametė telefoną, tai jinai nebūdama tikra, ar ten jų, pasiimė sau (nedavė apsauginiui, nes nepasitiki :D) ir dabar tariasi dėl susitikimo tą telefoną grąžinti prie kitos parduotuvės. sakė, pažiūrėt per balkono langą, ar nemuš jos :D bet tokia hyper dabar :D net akys blizga, kai turi progą gerą darbą padaryt :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 12:42 | |
| - Minga rašo:
- Uru'mi rašo:
- Minga rašo:
kodėl? :O Dėl skrandžio, bet dar tiksliai nežinau ar gulėsiu, bet minėjo kad gali būt taip. Nors jei ir gulėsiu tai pora dienų, nes ilgiau nemanau kad laikys :DD Greitai atsibosiu :D O jei ten dar vaikų bus tai man nors linksma bus xDD Galvoju, kad daktarai tai labai jau "geri" yra... Nepasako man kas yra, kuo sergu ir pan. Žinau kad ten kažkas yra, bet visko nepasako... Atsiminiau ką daktarė sakė man kai perskaitė 2007metų skrandžio tyrimus... Jog pas mane skrandžio liga kažkokia, kad ten kažko per daug ir nieko neatsiminiau, nes pusiau miegojau :DD Nu tai žodžiu sužinojau tik dabar... Dar net nežinau kokia pas mane alergija yra. SAkė daktarai kad yra, bet ir nepasakė kokia... Tai man liepė vis tuo jūros vandeniu plautis nosį ir dar naudoju vaistus kuriuos man išrašė. Sakė ten kažkam(jau nepamenu) o mama perskaitė kad ten dar ir nuo alergijos. O jei dar neturėčiau tų vaistų viskas tada būtų su mano klausa blogai ir tada su muzika... Nervina tie daktarai Aš irgi buvau nesenai skrandį tirtis, nes pastoviai rūgštys kildavo ir skrandį kartais skaudėdavo, man tik nuo rūgščių vaistų išrašė, bet sakė dar pasirodyt, nes kai pilve paspaudė kažkur ir paklausė "ar skauda?" tai aš iš to skausmo vos klykt nepradėjau bet nenoriu aš ten eit, man vaistų gana jau :D O dabar galvoju, kad man su Minga ligos vienodos, žinai tai truputį keista xD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 12:48 | |
| Sima, aš ir tą patį galvoju, kad man čia kažkaip keista ir :DDDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 13:09 | |
| Galvoju, kad gal jau ir pradedu suprast kad atostogos :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 17:42 | |
| galvoju, kad Uru'mi turbūt nebegrįš nu blemba nei juoktis nei verkti dabar iš tokios durnos situacijos. dėl tokių nesąmonių užsišikti, kai aš jos nei puoliau nei ką, o jinai taip aršiai reagavo nurašysiu tai hormonams | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 18:48 | |
| Galvoju apie Shaiuga :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 18:51 | |
| - Sima~ rašo:
- Galvoju apie Shaiuga :DDD
Sulli, ar tai ką reiškia jp? :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 19:46 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 19:48 | |
| - Sulli. rašo:
- o koks kontekstas?
Jokio. Bet jis kažką reiškia? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 12th 2012, 19:50 | |
| nu tokio žodžio nėra, nebent iš sakinio išimti keli žodžiai čia, kas reikštu ''jis/ji sako', bet čia turi būt sakiny, kad reikšmę turėtų. tokio žodžio kaip shaiuga mano žiniomis nėr :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|