Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 13th 2012, 12:29
Sima~ rašo:
Galvoju, kad jei dalyvaučiau forumo karaoke konkurse, būtų kažkas tokio xDD
Haruhi, užjaučiu dėl kavos, žinau tą baisų jausmą
Kažkoks stenėjimas man čia :DD bet vistiek juokinga :DD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 13th 2012, 12:52
Sima~ rašo:
Galvoju, kad jei dalyvaučiau forumo karaoke konkurse, būtų kažkas tokio xDD
Haruhi, užjaučiu dėl kavos, žinau tą baisų jausmą
eik tu nx nesikeikiant :DDDDDDDDD tarakonam iš buto baidyt tokią karaoke paleidus :DDD
aš tai vakar ieškojau kokios nors rokavos dainos karaoke, ir.. labai pasigailėjau :DDD
:DDDD čia vietom panašu į katės kniaukimą morčiuje, kas po to persitransformuoja į stenėjimo garsą šikimo metu, o kulminacijai pavaišina šuns gargaliavimu :DDD
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 13th 2012, 13:42
kokia skani guma :DD
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 13th 2012, 14:24
omg, ta parodija :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD tikras šykret :DDD
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 13th 2012, 18:38
Dieną vėl buvau žygyje, vėl po visokias pievas braidėm ir maitinome uodus.. Dabar galvoju, kad tokie pasivaiščiojimai gali būti pavojingi, ką tik nuo savęs nusiėmiau erkę, džiaugiuosi, kad aš ją pastebėjau pirmiau, nei ji rado kur įsikabinti. Taip neramu pasidarė, visus kūno lopinėlius peržiūrėjau, tačiau vistiek vaidenasi, kad kažkas ropinėja, tai ant rankos, tai ant nugaros, tai dar kur.. Fu, tie parazitai man visą džiaugsmą gadina.
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2012, 06:19
galvoju, kad nereikėjo kompo perintaliuot. jis ir taip geras buvo...
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2012, 10:47
kur pienas jofana?????
haruhi ~So-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2012, 10:53
šiandien iš ryto ėjau į parduotuvę pieno, nes irgi jo pasigedau :DD
galvoju, kad esu tinginė...
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2012, 11:35
haruhi rašo:
aš pastebėjau, kad jo nėra tik tada, kai jau kavą paruošusi buvau :(( priverčiau mamą išgerti, nes išpilt gaila xD
haruhi ~So-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2012, 11:48
Sulli. rašo:
haruhi rašo:
aš pastebėjau, kad jo nėra tik tada, kai jau kavą paruošusi buvau :(( priverčiau mamą išgerti, nes išpilt gaila xD
užjaučiu, žinau tą jausmą...
galvoju, kad noriu valgyt :DD
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 14th 2012, 18:02
galvoju kodėl po perkūnai italai su kroatais sužaidė lygiomis!? Tai taip nervina!
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 17th 2012, 10:31
Galvoju, kad man reikia kokių nors vaistų miegui, nes vakar niekaip negalėjau užmigt, nors jau švito :/
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 17th 2012, 14:53
Sima~ rašo:
Galvoju, kad man reikia kokių nors vaistų miegui, nes vakar niekaip negalėjau užmigt, nors jau švito :/
man ir kartais taip būna.. nori labai miegot, bet neina.. :) šiaip kartais žmonėms nuo pervargimo taip būna.. :) arba kartais dėl minčių, kurios kankina ir neleidžia miegot, tarkim :) o vaistai miegui, ne pati geriausia mintis.. apskritai į organizmą kuo mažiau reikia šlamšto kišt ;)
haruhi ~So-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Birželis 17th 2012, 15:33
RaMi rašo:
Sima~ rašo:
man ir kartais taip būna.. nori labai miegot, bet neina.. :) šiaip kartais žmonėms nuo pervargimo taip būna.. :) arba kartais dėl minčių, kurios kankina ir neleidžia miegot, tarkim :) o vaistai miegui, ne pati geriausia mintis.. apskritai į organizmą kuo mažiau reikia šlamšto kišt ;)
man irgi taip būna, bet man jokie vaistai nepadeda, tai ir nenaudoju ;//
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10