| Bio | |
|
+36☆Linda☆ Hiroko.// ceneash LastQQQ Gabita h3llo. Umike ...Reila*~ Rina Yutaka Tenshi ~Hanami~ keiko6088 Taya Matsu[Yo] Miyuki. Seta Murasaki^^M.I. Geisha enChi geisha_killen Hoshii GvauZas Yuruga Seigi silke_silke Hoshi kakava. Strife KyoAishiteImasu kybolie Toshi Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Bio Sausis 2nd 2008, 21:30 | |
| Tikrasis Vardas: Suzuki Akira (鈴木 亮) Gimimo Data: 1981m. gegužės 27d. Gimimo Vieta: Kanagawos prefektūra, Japonija Kraujo Grupė: A Ūgis: 172cm Svoris: 55kg Mėgiamiausios spalvos: Violetinė, balta, juoda Hobis: Žiūrėti filmus (tokius, kaip Dviveidis (aka Face/Off)) Mėgiamiausia Drama: Tokyo Love Story Mėgiamiausia Manga: Initial D Mėgiamiausias Filmas: Face/Off Mėgiamiausias Maistas: Spageti, Kit-Kat Mėgiamiausias Gėrimas: Lifeguard Nemėgstamas maistas: Daržovės bei saldumynai (išskyrus pudinga ir pyragą), Kai gaminti patiekalai Brand'as: Cropped head, Lock, DEAL DESIGN, KING MOB TENDERLOIN, ANTICLASS Kolekcija: Bet kas, kas susiję su Sex Pistols Cigaretės: Mild Seven Lights Muzikinis Įkvėpėjas: LUNA SEA Asmuo, Kuriuo Žavisi: Hatakeyama Takanori (japonų boksininkas) Pirma Nukopijuota Daina: LUNA SEA - PRECIOUS... Žavintis Dalykas: Užpakalis Šeima: Mama, močiutė, vyresnė sesuo Patinka Merginos, Kurios: yra moteriškos ir subrendusios (kaip Noriko Sakai) Nepatinka Merginos, Kurios: yra vulgarios Mėgiamiausias Gyvūnas: Papūga Gyvūnas, Kuriam Priskiria Save: Leopardas Ankstesnės Grupės: Karasu, Ma'die Kusse, Kar+te=zyAnose | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 11th 2008, 06:12 | |
| Na Suke tas Reita -sama!!! :inlove: O ka reishkia prefektura jei galima paklausiu? Hm..kad ir kiek bandziau pamegt Sex Pistols..neishlaikiau, ishtryniau diskografija ish kompo..ir kodel japonam jie taip patinka.. :huh: Ooo..me patinkti , kad Reita-sama skaityti Manga...I domu ar anime ziuri... :pu: Nemegsta Kai gaminto maisto..??!?!? Tragedija...varkshas Kai... :bow: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 11th 2008, 14:40 | |
| Na dėl tų prefektūrų reiktų pasitikslint su akai, bet aš manau, kad tai yra tiesiog Japonijos administraciniai vienetai, kuriuose iš dalies yra vietos savivalda. Tas pats kas ir Lietuvoje, kur yra apskritys. http://www.buddhanet.net/nippon/images/PrefectureJapBud.jpgAš tai kažkada dar "Urbanation" žurnale skaičiau apie Sex Pistols, be to žinojau, kad Reitai jie patinka, tai galvoju, kodėl nepasiklausius. Iš 10 atsisiųstų dainų nė viena nepatiko, bet pasilikau kompe, niekada negali žinot, kada Reirei į namus užsuks *joke* :m-bata: O dėl Kai maisto, tai aš manau, kad jis kaip visad pyzdavojasi :evil: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 17:07 | |
| su manimi?*feels all kknowing and powerful until gets slapped* :atsui: hai,prefkturos yra stambiausi Japonijos administraciniai vienetai,turbut kaip Lietuvos apskritys arba net skirstymas i Aukstaitija ir zemaitija ir t.t. :) :atsui: :tongue: Siaip dar vadina regionais,pvz gerai zinomas kansai regionas,Kanto regionas (kur yra Tokyo),Fukuoka regionas ir t.t.O Lietuvoj nera zinomas zodis prefektura?..
Hai,tikrai pyzdavojasi *goes to hug the upset or smiling Kai-kun* Man patinka jo ir Kai draugyste!Visur kartu,visur vienas kita juokina,nuostabus rythmic section jie kartu.grr,man ju draugyste nuostabi.O reita yra ats,kuris erzinasi,toks jo ebndravimas :) man tai labai patinka!! RAWR! :blush2: :bravo: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 17:58 | |
| Del visko kaltas pavydas..g-boys VIP LOVE :cheerleader: Weee, souka, dabar zinosiu kas yra prefektura.. :flowers: arigato gozaimashita^^ Ne ne....ash tai sex pistols atsisiunciau dar tada, kai nezinojau kad Reita-kun juos megsta..., o del to nes animej NANA ten juos minejo and so on..zodziu, kas mate shita anime, tai zino :smoke: | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 21:21 | |
| God Save the Queen...!Me megsta kai kuriuos gabalus :atsui: :blush1: | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 9th 2008, 10:10 | |
| :angel: Reita toks kawaii(ypac vienoje fotkej su hello kitty,kur susikibe uz rankuciu) :balloon: Oh,kaip matau turim bendru bruozu ir as megstu darzove bei saldumynus ir :yeahh: siaip yra dar panasumu..Reiks siulytis i zmonas :evil: :thrilled: o del uzpakalia ,tai kiek supratau jam patinka merginos su dideliom sedynemk :lol: perfect, no problem mano sedyne jam tiks :m-bata: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 17th 2008, 18:10 | |
| Nemėgstamas maistas: Daržovės bei saldumynai (išskyrus pudinga ir pyragą), Kai gaminti patiekalai
*Pasipiktinęs* O kur padėjo tokį dalyką kurį vadiname tolerancija? XDDD Pykti negaliu, tiesa tiesiai sako. XD *Susimasto* Negi Kai taip siaubingai gamina? neesamonė. *Liko pasimetęs* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 17th 2008, 18:31 | |
| taigi čia ant bajerio, kad paerzintų Kai XD | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 17th 2008, 18:43 | |
| As kito logisko paaiskinimo ir nesugalvojau, kaip tik paerzink. Šelmis. Oi šelmis. XDDD Na cia tai jau tikrai piktas seksas.XDD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 17th 2008, 20:07 | |
| dabar supratau ka reiskia piktas sexas! XD | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 17th 2008, 20:49 | |
| Sveikinu. ^^ Geez, viską atiduočiau, kad Reita man atiduotų kokį kąsnelį kurį pagamino Kai. XDD Jetus koks daugiažodžiavimas. | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 20th 2008, 12:21 | |
| Pleam, nerealus jis man ^^ kai zejau NLSG, tai visad is Reito luzdavau xDD jau toks jis juokingas. Ir labai man fainai atrodo jog jis savo nosy slepia, taip paslaptingai ^^ Nors ir ne karta ji be ''bandanos'' esu macius xD siaip nosis jo lb mazyte, bet cute ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 10th 2008, 19:37 | |
| jūs nepatikėsit!!!! MAN PASIŪLĖ DRAUGAUTI PATSAI REITA-KUN!!!! o dabar prie reikalo T.T veiksmo - vieta: one.lt laikas: pastarosios dienos gaunu siūlymą draugaut nuo kažko, kas pasivadino ir prisidėjo Reirei foto. nueinu į profilį ir pažiūrėjusi "jo duomenis" parašau tam žmogui: - Citata :
Black: siaip jo vardas Akira XDD *griuna nuo kedes is juoko*
pseudo-rei: Akira... *juokas* o kodel visur rasoma kad Suzuki Ryo?? xDD
Black: kur tas "visur"? bandai gincytis su zmogumi, kuris jau keli metai kaip Gazette fanas ir net buvo ju koncerte? :) man tai kas. cia one.lt, bet idomu kokia prasme kurti reirei "account'a"? :)
to be continued... mane tai jau pradėjo užknisti.. aš rimtai alergiška žmonėms. nea. aš alergiška sumautiems IDIOTAMS, parazituojantiems individams, kurie neturi daugiau ką veikt be išsidirbinėjimo. nu nx aš ką nors nudėsiu.. žmogus padarė didžiausią klaidą savo gyvenime. t.y. užsirovė ant BOSSU-SAMA. aš taip nepaliksiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 10th 2008, 20:20 | |
| BWAHAHAHAH~~~~ pirmeni man cruciare,kuri blokuodama visu foto sake:"as taip nepaliksiu" XDD Go BOssu-sama!!!! :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bravo: :bravo: :bravo: :evil: :evil: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 10th 2008, 20:25 | |
| | |
|
| |
Strife ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 7th 2008, 16:09 | |
| - Toshi rašo:
- Nemėgstamas maistas: Daržovės bei saldumynai (išskyrus pudinga ir pyragą), Kai gaminti patiekalai
*Pasipiktinęs* O kur padėjo tokį dalyką kurį vadiname tolerancija? XDDD Pykti negaliu, tiesa tiesiai sako. XD *Susimasto* Negi Kai taip siaubingai gamina? neesamonė. *Liko pasimetęs* Čia nežinau esat mačiusios gal, bet labai Kai juokingai atrodo prie puodo net apetitas dingo :) O čia grįžtant į tema ;) REITA kaip įbestas stovi :D kažkoks nelaimingas :D https://www.youtube.com/watch?v=Go8wnQnkNKA&feature=related | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 7th 2008, 16:32 | |
| Reitą ten prikalė prie grindų, suleido paralyžuojančių vaistų, o kad galva judėtų, tai ją ant žilkos pririšo ir judino karts nuo karto.... :grin: | |
|
| |
kakava. ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 10 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 10th 2008, 17:21 | |
| O man Reita yra gėris. :] | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 10th 2008, 17:38 | |
| O mane uzkerejo jo juokas roje radijo laidoje.as apsalus,magija,koks zavus. | |
|
| |
Strife ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 10th 2008, 18:43 | |
| Nu tai jo visi gėriai :angel: man tai visi patinka grupės nariai visi tokie idomus kažkuo :flowers: :haihai: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 10th 2008, 19:01 | |
| Ech..vis vien.. Uruhos polinkio alkoholiui nieks nepralenks!!!! My hero... :inlove: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2008, 07:53 | |
| o-tanjoubi omedetou Rei-chan!!! mano pirmoji meile xD~~~ blem sensta mūsų vyrai.. ;___; :omedeto: :omedeto: :omedeto: :thankyou: :thankyou: :thankyou: | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2008, 08:07 | |
| Happy b-day Reita - Kun ^^ plea, jam jau 27m.koks didelis ^^ <33 :omedeto: :konfeti: | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2008, 11:15 | |
| Reita!! Su gimtadieniu!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :humming: Už trijų metų jubiliejus!.. Ohoo... :konfeti: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|